Pääkallo.fi

C1 SM 2019-2020 (04-ikäluokka)

Viestejä
6,972
Joo ei tarvitse Oilersin uneksia menestymisestä, jos tulokset on tämmöisiä 9-2 tappioita häntäpään joukkueille.
 
Viestejä
6,972
Kyllä minusta 3. viimeinen on häntäpään joukkueita.

Jännästi osunut Oilersin otteluohjelma. PBSM:ssä kolme viimeistä ottelua ovat TPS kotona, ErVi vieraissa ja Classic vieraissa. PC1SM:ssä kolme viimeistä ottelua ovat TPS kotona, ErVi vieraissa ja Classic vieraissa.
 
Viestejä
13
Tälle oilers - köörille on kautta aikain ollut tyypillistä kovin epätasainen vire. En heittäisi kirvestä kaivoon, ratkaisupelit on sitten asia erikseen.
 
Viestejä
6,972
Oilers päätti tänään ottaa liigajoukkueesta mallia ja pelata vain viimeisen erän. 7-2 tappioasemasta kahden erän jälkeen on ihan hyvä suoritus, että voittomaali tulee kolmoserässä, mutta ei sillä kyllä pisteitä saanut mukaan.

Voi varmaan sanoa, että parempi voitti, mutta ainakin se on selvää, että tasaisemman 60 minuuttia pelannut voitti.
 
Viestejä
22
Mielestäni kuitenki voisi mitallit jakaa runkosarjan perusteella. Pojat kuitenki varmasti haluisivat saada sm mitallit

Playoffit ovat niin asia erikseen siellä ei enää mitata pelkkää henkilökohtaista taitoa vaan pään sisäisiä taitoja ja paineensietokykyä en ole varma olisiko mw edes kestänyt playoffien tuomaa painetta. Mielestäni mitaleja ei kuulu siis jakaa.
 
Viestejä
729
Liitolla ei pitäisi olla mitään mahdollisuutta jakaa mitaleita, koska runkosarjakin jää kesken, ja vieläpä joukkueille eri määrä otteluita pelattuna. Sarjajärjestelmä on julkistettu kauden alussa ja sen mukaan kuuluu mennä. Mitalistit määräytyvät sen mukaan ja koska sarjaa ei pelata loppuun, ei ole sijoituksiakaan.

Jos se on pelaajille niin tärkeää, voin ostaa semmoiset kullanväriset mitalit kolmelle porukalle, jotka katsovat ne ansaitsevansa. Laittakaa hakemuksia tulemaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
312
Mitalit tulisi jakaa aina tuloksen kautta eikä millään kabinettipäätöksellä. En tosiaan itsekään usko, että pelaajat juhlisivat mitaleita samalla tavalla kuin ne olisi pelaamalla saavutettu! Lisäksi kun runkosarjaa ei saatu pelattua loppuun niin olisi vaikeaa nähdä, että liitto väkisin hakisi mestarin ja muut mitalistit. Jos hakisi niin mikä olisi se kaava, jolla tämä toteutetaan?

Joka tapauksessa kova paukku pelaajille, jotka ovat varmasti odottaneet jatkopelejä sekä myös valmennukselle ja muille toimihenkilöille, jotka ovat uhranneet paljon aikaa talkoohengessä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös