Pääkallo.fi

C2-poikien SM-sarja - miten käy kaikkien nuorimpien SM-sarjassa?

Viestejä
6,972
No nyt on loputkin julkaistu:
1554368737560.png
 

JET

Viestejä
41
Mitä mietteitä välieräpeleistä
ErVi selkeästi Classicia parempi. MW - Oilers paljon tasaisempi ja Oilers pelasi kypsempää peliä kuin MW, mielestäni Oilers olisi ansainnut paikan finaalissa.

C1 -ketjussa ollut keskustelua katsomokäyttäytymisestä. Tuossa Oilers-Masku/wirmo pelissä Espoossa oli kyllä uskomatonta huutelua katsomosta pelaajille ja tuomareille. Ei voi ymmärtää.
 
Viestejä
6,972
C1 -ketjussa ollut keskustelua katsomokäyttäytymisestä. Tuossa Oilers-Masku/wirmo pelissä Espoossa oli kyllä uskomatonta huutelua katsomosta pelaajille ja tuomareille. Ei voi ymmärtää.

En ole näitä itse kuullut, mutta ikävää jos näin on :(
 
Viestejä
312
Pronssiselta tarjottimelta lyötiin eilen metallia Esport Oilersin pelaajien kaulaan. Onnittelut koko joukkueelle ja taustajoukoille! Kova suoritus! Hatunnosto myös Classicille hyvin menneestä kaudesta!
Finaaleissa mennään siten, että ErVi tasoittaa sarjan tämän päivän ansaitulla voitolla ja vie mestaruuden ratkaistavaksi Mosalle. M/W ei ole taitanut hävitä koskaan näin suurilla lukemilla, mutta seuraavassa pelissä sillä ei enää ole väliä. Jokainen peli on aina oma pelinsä!
 
Viestejä
244
MaskuWirmo oli kyllä täysin ottavana osapuolena eilen. Mosalla nähdään ratkaisu, ja MW valmennuksen tulee kyllä kertoa suojateilleen keinot tuon Ervin miesmerkin purkamiselle, todella yksinkertainen homma. MW ainoa mahdollisuus voittoon on saada se purettua, koska eilen ei maalipaikkoja tullut tuotettua yhtään. Jos Ervi taas saa pelattua 1v1 -tilanteet ja väännöt yhtä hyvin, ei mitään ongelmaa hoitaa homma Itä-Helsinkiin. MW pelaaminen oli pelkän 1v1 puskemisen varassa.
 
Viestejä
5
Onnittelut myös hopeaa voittaneelle Masku/Wirmon yhteisjoukkueelle!!!

Hyvät pelit koko kauden, hienot pleijarit ja huikea finaalisarja.
Tunnelma katossa, varsinkin kaksi viimeistä peliä, kun katsomot täynnä.
Hieno ele myös Ervin kannattajilta (vanhemmat?), jotka saattoivat taputuksin hopeamitalistit kotimatkalle.
Arvostan.
 
Viestejä
3
Nyt on kausi ohi ja voidaan alkaa miettimään koko kauden onnistujia. Tähän alle haluisin kuulla teidän joka joukkueen top 2 onnistujaa ja ehkä vähän perusteluja miksi. Itse olen nähnyt niin vähän pelejä että en lähde itse arvioimaan.
 
Viestejä
729
Enää ei viitsi katsoa menneeseen, eli miltä näyttää joukkueiden tilanne ensi kaudelle nollanelosissa? Etelässä tryoutit on pääosin kai ohi ja yllättäen mestari ErVi pohjoinenkin hakee vahvistuksia somen kautta, paikkaamaan suoraan B-junnuihin siirtyviä pelaajia. Ilmeisesti tryoutista ei sopivia löytynyt eikä ole omista nostaa mieleisiä. Espoon SM-joukkueista Oilersin vaihtuvuus on pieni, joukkue kirjoitti sivuillaan muutaman uuden pelaajan liittyvän joukkueeseen. Indiansista ei ole julkaistu mitään. Entäpä eri seurojen nollavitoset, jatkavatko vuotta vanhemmissa vai siirtyvätkö oman ikäluokan SM-sarjaan? Nollavitosia pelasi paljon tällä kaudella C2:ssa. Onkohan etelän aluesarjan kärkiporukoissa semmoista pelaajaliikennettä, että niistä nousisi porukoita SM-sarjaan asti? Entäpä maakunnista, onko uutisia?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös