Pääkallo.fi

COVID-19 vaikutus salibandykentille

Viestejä
177
Mitkäs alueet näin toimivat?

Varsinais-Suomessa(Turku) eikä Pohjois-Pohjanmaalla(Oulu) sallita ainakaan.

Turussakin alle 20 vuotiaat saavat harjoitella sisällä, tietyin rajoittein:

Liikuntatilojen käyttö, alle 20-vuotiaat: Voimassa 28.12.2020 –24.1.2021
Sisäliikuntatilojen alle 20-vuotiaiden toimintaan varattuja vuoroja ei peruta. Sisäliikuntatiloissa toteutettava alle 20-vuotiaiden ottelu- ja kilpailutoiminta tulee keskeyttää.
Harjoittelu alle 20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteuttaa turvavälein ja ilman lähikontaktia. Tämä tarkoittaa mm. peliharjoittelussa, voimistelussa, kamppailulajiharjoittelussa lähikontaktityyppisestä harjoittelusta pidättäytymistä. Myös ulko-olosuhteita voi hyödyntää harjoittelussa.
 
Viestejä
1,523
Ymmärsinkö oikein noista playmakerin laittamista toimintasuunnitelmasta, että aikuiset saa alkaa harrastaa sisäliikuntaa vasta, kun ollaan perustasolla? Ja perustaso uusilla rajoilla tarkoittaa, että tartuntamäärät on kesän tasolla.

Se oli sitten siinä. Ei mitään mahdollisuutta, että tänä keväänä pääsisi sählyä pelaamaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
275
Juu, mutta nyt oli puhe joukkueista, joissa pelaajat itse maksavat pelaamisesta. Näille korona on kuitenkin paljon pienempi paha kuin niille joukkueilla, joissa ei tarvitse pelaamisesta maksaa tai jopa maksetaan jotain pelaamisesta.

Joo tottakai luulisi että jos jo normikausimaksun on saanut maksettua niin lisäkulutkin hoituu, mutta asettaa toki vaikeaan tilanteeseen seurat koska pelaajilta ei periaatteessa voi maksuja enää vaatia jos soppari on loppunut huhtikuulle ja soppariin kuuluva maksu on suoritettu. Toki ongelmia ei tule jos pelaajat eivät tästä valita mutta kunhan spekuloin.
 
Viestejä
22

Pelaaminenhan on kivaa, mutta voiko aikuisten säbäpelit ja pelailutreenit todellakin laittaa alkamaan esim. pääkaupunkiseudulla ennen 31.1.2021?
 
Viestejä
111
Kova itku Uudellamaalla, vaikka missään ei ole väitetty, että siellä pelit olisivat vielä alkamassa. Tällä hetkellä lukee vain, että Etelä-Suomessa sarjat on tauolla.
Toisaalta esimerkiksi Suomisarja jatkuisi 11.1. mutta sielläkin on Etelä-Suomesta joukkueita (koko B-lohko ja C-lohkostakin ainakin Tor ja PSS).

Kiva uutinen että pelit lähtevät käyntiin, tai ainakin yritetään, mutta mielestäni jätti turhan paljon avoimia kysymyksiä ilmoille. Toivottavasti ei myöskään jouduta tilanteeseen, jossa pelit ja treenit saadaan aloitettua ja ensi viikolla tulisikin lisärajoituksia eikä jatkaminen onnistuisikaan.
 
Viestejä
526
Kova itku Uudellamaalla, vaikka missään ei ole väitetty, että siellä pelit olisivat vielä alkamassa. Tällä hetkellä lukee vain, että Etelä-Suomessa sarjat on tauolla.

Juu ei tarvitse pelätä että pk-seudulla pelataan tammikuussa. Enkä usko että muuallakaan välttämättä jos koronatilanne ei merkittävästi parane tai pahenee pk-seudulla uudestaan.

Kunhan nyt treenit jossain muodossa lähtisi pyörimään kaikkialla. Ei liitto sellaista tilannetta halua käsiinsä että vaikka joku joukkue on pelannut maaliskuussa 17 peliä ja joku pk-seudun jengi 8. Kyllä nuo valtakunnalliset pitäisi saada aika tasaisesti menemään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös