Pääkallo.fi

EräViikingit 2019-2020

Viestejä
28
Mielenkiintoinen nosto. Osaako käyttäjä ollilahdesmaki avata tätä hieman?

Joo meni mun piikkiin, katsoin kolumnin väärin tilastoista. Nuutisella oli jengin jaetusti paras +/- -tilasto runkosarjassa ja oli myös playoffeissa muutamien matsien jälkeen plussalla. Tosiaan fakta on 7 / 7 = 0.

Nämä olivatkin hyviä uutisia Ervin leiristä! Hyvät kiinnitykset ehdottomasti
 
Viestejä
28
EräViikingit saa mielenkiintoisen vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun 21-vuotias Eetu Sorvali siirtyy kahden SB Welhoissa vietetyn kauden jälkeen Helsinkiin ja EräViikinkeihin. Sopimus on kestoltaan 1+1 -vuotinen. Viime kaudella Sorvali oli Welhojen paras maalintekijä 18 osumallaan. Koko tiedote tästä.
 
Viestejä
712
Kyllä oma kokemus maailman huipuista on että pitää treenata joka päivä paljon. Minäkin joskus 3 tuntia putkeen pelasin illassa. Jos vain tunti saattoi uintia lisäksi toinen tunti ja oli kuntosali mahdollisuuskin.
 
Viestejä
712
Minullakin oli jos en vaikka seuran treeneissä ollut niin silti joissain muualla pelasin. Eli valmentajan ainakin olisi pitänyt olla tyytyväinen.
 
Viestejä
712
Tietenkin entiseltä Classicin pelaajalta oppinut, että vaikka rennosti lomailee aina voi jonkin pihapelin kehittää.
 
Viestejä
712
Tietysti jos Josba taustasta puhutaan joskus mailan saanut ja samoissa peliporukoissa ollut eurocup voittaneen Josba pelaajan kanssa. Osasi veivin suoralla lavalla.
 
Viestejä
712
Joskus jos Josba taustasta puhutaan peliporukoissa Oilersissa paljon mestaruuksia voittanut pelaaja ja paljon muita. Oma taso mielestäni oli samaa tasoa, vaikka tekninen pelaaja se oli. Silti Josbasta sanon että ei kovin avoimelta seura vaikuttanut eli ei kukaan minunkaan mitään yhteyttä koskaan ottanut, vaikka joskus toisaalta kuulin että minuakin pidettiin tosi huippuna. En tiedä onko se lajin tapa vai miten, mutta jos ei niin en ihmettele miten Josba nyt divarissa ja tämän uuden fuusion uusimpia käänteitä siellä. Silti hyvät muistot sieltäkin eli ei hätää. Siksi luotan Sorvaliinkin, että hyvä rekry.
 
Viestejä
33
Tulee mieleen muutaman vuoden takainen Pääkallon tiedote: Erä Akatemia uuteen kauteen entistä suuremmalla kokoonpanolla

Kuinkas sitten kävikään Pelaajia ringissä oli n. 45 eli ihan liikaa ja suoritus oli pelkkää alisuorittamista koko kausi. Lisäksi kevään viimeisiä putuamis taisteluita pelasi vaan n.15 pelaajaa. Mitä kävi lopulle 30.lle no heille jäi tietysti maksajan rooli. Kausimaksut oli yli 200 Eli enemmän kuin muualla, ErVillä ei riitä sponssirahaa kuten muilla joukkueilla joilla ei ole ederia. Sama alisuorittaminen jatkui viime kaudellakin. Vähän samoista syistä.

Suurin ongelma vaan oli että 30.n joukossa oli tosi lupaaviakin pelaajia joista olisi voinut tulla huomattavasti parempia jos olisi tuossa tärkeässä vaiheessa saanut Isomman roolin ja enemmän peliaikaa!!
 
Viestejä
33
Melkein kuukauteen ei mitään kirjoitusta tähän ErVin fuurumiin wtf. Onko tosiaan niin ettei ketään kiinnosta...
 
Viestejä
712
Mika Moilanen tehnyt sopimuksen. Näin viime kaudella häntä kun tuli peli varusteet mukana viereeni kaupungilla eli varmaan treeniin oli menossa. Hyvä peluri ja näin myös itse ErVin pelissä kun se pelasi.
 
Viestejä
712
Naava oli yksi ja muista seuroista H Johansson jättänyt kaveripyynnön eli taas olisi mahdollisuus verkostoitua paremmin.
 
Viestejä
712
Ei tuo nyt huonoltakaan vaikuta. Vähän ennakkoluuloja minulle näitä kohtaan. Ei tuomita vielä.
 
Viestejä
1,357
Paha tosiaan sanoa miten pärjää. En ole kuin yhden tsekkiliigan pelin nähnyt, Prahassa tatran vs. Bohemia. Peli todella erilaista kuin Suomessa, avoimempaa ja ehken ei sählyväelle mielenkiitoisempaa. Hyppäys kontrolloidumpaan voi olla iso tai sitten ei.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös