Pääkallo.fi

EräViikingit Akatemia 2018-2019

Viestejä
1,277
Divari ei millään tavalla poikkea muista urheilusarjoista Suomessa tai maailmalla. Tärkeintä on oikean kokoinen halli, ja täyttöaste luo fiiliksen tai ei luo. Mosahallin 38 tai Rusan 100 on aika vähän, tiiviys uupuu katsomosta. Loviisa ja Rangers on tässä kategoriassa mallioppilaat, oikean kokoinen halli juuri sille yleisömäärälle mikä peleissä käy.
Tarkennus tarkoitin "kova kilpailua" sarkastisesti, kun ei noi luvut ole millään mittapuulla siedettäviä! Helsingin jengit tuntuu olevan vähän ei-kenenkään jengejä, puuttuu juurikin Loviisassa oleva meidän jengi asenne. Rangersistä eos, pitäisi joskus käydä tsekkaamassa heidän peli.
 
Viestejä
1
"Maailma on Ervilainen vakioveikkaajan silmin"

-Muut halusivat olla aaltoja, Lauri laine
- Muilla oli siskoja ja veljiä, Luka oli ainoa
- Muut olivat puhtaita, Ilkka mutanen
- Muut halusivat olla alaisia, Filip foreman
- Muitten suosikkivierasreissu oli Itä- Suomi, Aaron pohjanmaa
- Muiden musiikkilaitteessa oli äänenkovuus asetuksessa Min, Seilosella max
- Muut olivat susia, Roni repo
- Muut olivat punaisia, Remu keltanen
- Muut olivat lokkeja, Tomi rastas
- Muut halusivat olla Liigan Iso H- Konsta Cup-Ela
 

yyz

Viestejä
170
Peli NST:tä vastaan taisi olla akatemialle hankala. Onko paikallaolleilla jotain kerrottavaa ?
Olihan tuo, eikä ihme.
Poissaoloista (ja A junnujen vieläkin tärkeämmästä ottelusta) johtuen Akatemia oli liikenteessä käytännössä kahdella kentällä, jossa oli mukana vahvistuksia B-junnuista ja naftaliinista. Ja ykkösen vasemmalla laidalla ollut Havlaskin tippui pois pelistä heti alkuun.
Akatemian kentät olivat niin tavanomaisesta poikkeavat, että käytännössä oli kysymys lähinnä selviämiskamppailusta.
 
Viestejä
712
Pidän tuota selittelynä ja tähtipelaaja olisi tuosta asetelmasta nauttinut. Ei ehkä voittoon sekään olisi riittänyt, mutta aina pitää yrittää parasta.
 

yyz

Viestejä
170
Pidän tuota selittelynä ja tähtipelaaja olisi tuosta asetelmasta nauttinut. Ei ehkä voittoon sekään olisi riittänyt, mutta aina pitää yrittää parasta.
Saat pitää tuota ihan minä haluat ja kuka väitti ettei siellä yritetty parasta?
 
Viestejä
712
Sikäli ymmärrän että voi olla valmentajiakin jotka eivät huomaa pelaajan potentiaalia ja jos peluutus ei mahdollista jonkun potentiaalin esiin tulemista tai organisaatio ei tuo hyvää kokoonpanoa peliin lopputulos on tuollainen. Aika heikko mielestäni varsinkin kun kaikki parhaansa ilmeisesti teki. Oppirahoja nämä ja ehkä niistä hyötyä jatkossa.
 
Viestejä
1,277
Jos tietäjät oli väärässä Oilersin suhteen, niin myös akatemian! Komea sarjapaikan säilyttäminen. Ja ennen kaikkea nuorille jätkille kokemusta tiukoista peleistä.
 
  • Tykkää
Reaktiot: yyz
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös