Pääkallo.fi

Esport Oilers 2018-2019

Viestejä
71
Piiparinen esittänyt hyviä otteita ykkösketjun vasemmassa laidassa, jatkuuko vire? Markkola ei ole päässyt omalle tasolleen viime aikoina ja tuntuu että pallo ei oikein pysy mukana normaaliin tyyliin, mutta joko kääntyisi?
Piiparinen istuu tuohon kenttään kyllä hienosti pelityylinsä puolesta. Toivottavasti tosiaan vire jatkuu tai jos loppuu niin palaa myöhemmin keväällä :)

Markkolan pitäisi mielestäni yksinkertaistaa peliään vähäksi aikaa. Tuntuu, että pallon kanssa on pakko tehdä aina jotain vähän hienompaa eikä se tällä hetkellä aina onnistu. Toki tiedostan, että hänen peliinsä kuuluu nuo vispaamiset olennaisena osana eikä sitä niin helposti muuteta.
 
Viestejä
498
Markkolan pitäisi mielestäni yksinkertaistaa peliään vähäksi aikaa. Tuntuu, että pallon kanssa on pakko tehdä aina jotain vähän hienompaa eikä se tällä hetkellä aina onnistu. Toki tiedostan, että hänen peliinsä kuuluu nuo vispaamiset olennaisena osana eikä sitä niin helposti muuteta.
Se on juurikin noin. Taitaa olla niin että tuolla kaverilla on kova tahto tehdä tulosta ja samalla vaatimustaso omaa tekemistään kohtaan on korkealla. Sitten kun onnistumisia ei tulekaan, niin menee helposti yliyrittämisen ja pakottamisen puolelle. Senkun vispailee, mutta ei jokaisen syötön tarvitse lähteä sokkona tai selän takaa, kun monesti varmempikin ratkaisu riittäisi. Markkola on toki sarjan viihdyttävimpiä pelaajia, kun pelaa omalla tasollaan. Mutta jos se on niin että pelimiesten kausi on vasta alkamassa.
 
Viestejä
498
Mielenkiintoinen matsi perjantaina. Kumpikin jengi on ollut hyvässä iskussa vuodenvaihteen jälkeen, toki Indians on noin lähtökohtaisesti altavastaaja, mutta ei missään tapauksessa ns. "selvä matsi". Lisämausteen tuo Metro areena ja se ovatko kaikki maajoukkuepelaajat (miesten ja nuorten) mukana perjantain matsissa.

Oilersilla alla myös vakuuttava voitto Happeesta viime perjantailta. Edellinen kotitappio niinkin kaukana kuin lokakuun alussa (5.10.) ja peli on lähtenyt rullaamaan aika kivasti. Pisteitä kuitenkin kaivataan lisää jos sijoista 3-4 halutaan edelleen taistella.

Kysymysmerkkinä jälleen Raikamon ja Lehtoniemen pelikunto. En nähnyt mitä Raikamolle kävi Happee matsin ekassa vaihdossa, mutta ei pelannut sen jälkeen (nilkka taas?). Lehtoniemi kävi pelaamassa sen yhden matsin joulukuussa OLSia vastaan, mutta ei ole näkynyt kokoonpanossa sen jälkeen. Toivottavasti kumpikin saadaan kondikseen vielä tälle kaudelle.
 
Viestejä
154
Tiukka matsi tulossa. Molemmat pelaa iloista salibandyä ja joukkueissa taitavia lahjakkuuksia. Aina sattuu ja tapahtuu näissä matseissa.
Metro Areena on oikea paikka Derbylle, nyt jo kolmatta kertaa.
Jos/ kun areenalla on yli 2000 katsojaa niin sadaan taas hyvä tunnelma.
Veikkaan että öljymiehet vie 6-3!
 
Viestejä
71
Heitettiinkö Kainulainen vilttiin Steelersiä vastaan ekassa erässä? Steelersin kaveri ajeli puun takaa, tuomari antoi siitä vitosen ja valmentaja vielä kiitokseksi penkitti? Ja toisena kysymyksenä, minkä ihmeen takia piti erän viimeiset _kolme_ minuuttia pelata samoilla pelaajilla? Aivan älyvapaata touhua jälleen.
 
Viestejä
498
Erikoinen tilanne tosiaan ja etenkin tuo penkitys. Onko sitten etukäteen valmennuksen puolelta painotettu että ns. turhia jäähyjä ei sitten jätkät oteta? Ja kun sitten sellainen otettiin (hieman heppoinen vihellys tosin), niin sitten tällainen ratkaisu valmennukselta. Periaatteessa matsin voi hävitä yhden 5min jäähyn ansiosta. No näin ei käynyt ja Kainulainen kuittasi lopulta 3+2 tehot tosta matsista, sekä samalla tuli yksi kauden hienoimmista yksilösuorituksista, joten ei nyt ihan vihkoon mennyt.
 
Viestejä
81
Mihinköhän Jani Lehtoniemi hävisi taas tammikuun kokoonpanossa vietetyn parin pelin jälkeen? Taustalla lienee joku elokuussa tullut vakava vamma, josta toipuminen ei sitten ihan putkeen mennytkään tai vamma uusiutui, mutta olisi kiva kuulla jotain ihan virallistakin asiasta tai ylipäänsä loukkaantumistilanteesta Oilersin tiedottamana. Rauhala ollut myös pois kokoonpanosta U19-maajoukkuepelin jälkeen.
 
Viestejä
498
Lisäksi Markelin loukkaantui TPS matsissa. Näkyi kyllä olevan vaihtopenkin takana seuraamassa Steelers peliä.
 
Viestejä
142
Justus Kainulainen tänään 20 vuotta . Aina meinaa unohtaa miehen iän, kun tuntuu olleen jo muutaman vuoden huippupelaaja.
 
Viestejä
37
Mikä tilanne tälle kaudelle hankitulla Jani Lehtoniemellä on? Ennen kauden alkua ajattelin, että tällä kaudella mahdollisesti nousisi aivan salibandyliigan eliittiin, mutta näköjään vain 2 peliä pelattuna.
 
Viestejä
498
Mikä tilanne tälle kaudelle hankitulla Jani Lehtoniemellä on? Ennen kauden alkua ajattelin, että tällä kaudella mahdollisesti nousisi aivan salibandyliigan eliittiin, mutta näköjään vain 2 peliä pelattuna.
Itse asiassa käytännössä pelannut yhden pelin, eli OLS matsin kotona. Ei tietoa tilanteesta, muuta kuin ilmeisen vaikea loukkaantuminen ennen kauden alkua.
 
Viestejä
498
Eilinen Classic ottelu nosti kyllä ilmaan kysymysmerkkejä Oilersin iskukyvyn suhteen. Toki Classic pelasi loistavaa peliä, mutta Oilers oli kyllä aivan aseeton, ensimmäisiä minuutteja lukuunottamatta. Lähes kaikki kaksinkamppailut hävittiin, puolustuksessa jätettiin miehiä vapaaksi, järjetön määrä harhasyöttöjä ja silloin kun ne sattuivat menemään omille, niin ne oli jotain polvenkorkuisia. Laukauksia tuli vähän ja niiden laatu oli heikkoa. Kärkipelaajat olivat ihan rivimiehiä. Hyökkäyskuvioista ei tietoakaan ja YV:tä en viitsi edes mainita.

No, yksittäinen peli, mutta paljon on parannettavaa, jos halutaan edetä pleijareissa edes ekaa rundia pidemmälle. Oli sitten vastustaja Happee tai TPS.
 
Viestejä
81
Kieltämättä huono peli Oilersilta, mutta kyllä siitä iso osa oli Classicin ylivoimaisuutta. Tapiolassa on tällä kaudella kuitenkin pelattu tasaisia pelejä muita kärkijengejä vastaan, ellei jopa viety suht selkeästi kuten mm. SPV:tä ja Happeeta, mutta Classicia vastaan ei kyllä ollut mitään jakoa. Kuvastaa Classicin ylivoimaa tälläkin kaudella.
 
Viestejä
377
Tuossa pelissä oli kyllä huonoin viiden minuutin ylivoima jonka olen todistanut.
Osittain siitä syystä, että C näytti vähän osaamista ja piti neljällä miehellä palloa puolet vitosesta luoden maalipaikkojakin. Ihan hyvä YV se olisi ollut muita jengejä vastaan, mutta #tasoerot ;)
 
Viestejä
498
Hyvä kysymys, juuri mietin samaa. Vahva veikkaus kyllä, mutta ilmeisesti Oilers haluaa tiedottaa koko joukkueen kerralla, kun pelit on ohi. Koskas se pronssipeli sitten muuten onkaan? Edit: ja pronssipeli siis Seinäjoella ensi sunnuntaina.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös