Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

Viestejä
4,479
mielestäni eilen instastoryssa oli maininta jatkosopimuksesta
Tästä olisi mukava saada joku linkki. Itse en osaa Instagramia käyttää yhtään, niin ei harmainta aavistusta miten noita kaivetaan sieltä.
 
Viestejä
4,479
Nyt on Oilersilla joukkue jolla voi tosissaan tavoitella mestaruutta seuraavan kolmen kauden aikana. Edellyttäen, että joukkue pysyy kasassa ja johdolla riittää kärsivällisyys samalla ryhmällä yrittämiseen. Suuri ongelma on Mahoneyn mainitsema johtavan pelaajan puute. Se on ollut öljymiehille leimaavaa jo useiden vuosien ajan ja päättyneellä kaudella oli jo viitteitä ongelman ratkeamisessa kun Pfitzner paluullaan toi ryhtiä ryhmään. Turhaa on Luukkosen yrittää johtaa jos pelaajistossa ei ole selkeää johtopelaajaa esimerkillään eteenpäin viemiseen. Jonkun täytyy sanoa nyt jätkät turpa kiinni ja tekemään.
Tavoittelisivat nyt ensin vaikka jonkunnäköistä mitalia. Superfinaalikevään jälkeen se ei ole kertaakaan ollut lähelläkään.
 
Viestejä
58
Mä ymmärrän tuon yllämainitun kuvan niin, että sekä Oilers että Justus Kainulainen ovat in pelipaitakevät2020:ssa. Ei mitään mainintaa sopimuksen jatkosta. Nykyinen sopimus vielä toistaiseksi voimassa ja siksi ollut mukana tässä kuvassa. Voi myös olla että otettu summanmutikassa jonkun pelaajan kuva ja vaan kysytty oletko mukana pelipaitakeväässä, ilman sen kummempaa isompaa suunnittelua.
 
Viestejä
4,479
Ja elokuulle on jo lyöty lukkoon JKainulaisen Oilers-junnuleiri. Eri asia toteutuuko koronan vuoksi, mutta tuskin jotain leiriä alettaisi järjestämään seurassa lopettavan pelaajan kanssa.
Milloin se leiri on sovittu? Onko siinä mahdollisesti oletettu joku jatkosopimus?
 
Viestejä
4,479
Eli et väitä, että J. Kainulainen olisi lähtemässä, mutta sinusta ei myöskään tilanne vaikuta siltä, että hän olisi jäämässä. 😆. Mielenkiintoista... Ok, antaa olla 😊
Ei nämä ole toisiaan poissulkevia. Oleellista tässä nyt joka tapauksessa on, että
1) Mitään ei ole tiedotettu.
2) Sopimus on ollut päättymässä tähän kauteen.

Ei tämä minusta vaikuta sen enempää siltä, että olisi lähtemässä kuin siltä, että olisi jäämässäkään.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,236
Justus Kainulainen ei ole siirtohuhuissa, koska mistään siirtohuhuista emme ole kuulleet hänen kohdallaan. Aika pitkän listan saisi, jos laitettaisiin kaikki pelaajat joiden sopimus on päättymässä tai joiden jatkosopimuksia ei ole syystä tai toisesta julkaistu.

Lisäämme toki listalle jos kuulemme jotain tuohon viittaavaa.

Edit: lisään vielä, että tässä syy miksi ei ole meidän listauksessa. Spekulointi noin muuten ei tokikaan ole kiellettyä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
27
Täähän alkaa mennä mielenkiintoiseksi. Toki pitää muistaa, että tällä foorumilla ei ole mitään tekemistä seurojen/joukkueiden tekemisen kanssa. Kuitenkin täällä fani/nimettömänä esiintyvien seuraihmisten keskellä alkaa olla pientä kiimaa. Mitäs, jos tässä käykin niin, että spv onkin oikeesti ensikauden potentiaalinen mestarihaastaja(julkaisemattomissa vielä herkkuja). Ja Jymy saa kasaan oikeesti ryhmän( joka näyttää jopa todennäköiseltä ja antaa mahdollisuuden joillekin 2.-3.ketjun jätkälle) , joka taistelee pudotuspelipaikasta. Säbävaltikka olis silloin...hmm? Saattaa aiheuttaa parranpärinää, vai mitä?😋
 
Viestejä
1,729
Ei nämä ole toisiaan poissulkevia. Oleellista tässä nyt joka tapauksessa on, että
1) Mitään ei ole tiedotettu.
2) Sopimus on ollut päättymässä tähän kauteen.

Ei tämä minusta vaikuta sen enempää siltä, että olisi lähtemässä kuin siltä, että olisi jäämässäkään.
Eli täsmälleen sama tilanne kuin esim. Eero Kososen kohdalla Seinäjoella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös