Pääkallo.fi

Huhumaa: Miesten Salibandyliigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2020-21

Viestejä
135
Se tässä pelottaa mitä tekee Savonen, Pylsy jos koronat jatkuu? Savonen ei osoitetta vaihda, mut Pylsy kyssärl.
 
Viestejä
22
Happeen talous ei taida olla parhaimmasta päästä, jos ajattelee esim. Pylsyn värväystä. Toisaalta on muistettava Pylsyn ja GM Kaukon läheiset välit. Muistaakseni ovat kummisetiä toistensa lapsille.

Huomenna julkistettaneen Mannisen sopimus, joka on kyllä tärkeä toteutuessaan. Paljon on Happeella sairastuvalla väkeä. Laasosen jalkavamma näytti tilanteessa vaarattomalta, mutta juuri silloin monesti tulee jalan pikku tökkäsystä pahaa jälkeä.

Olisi kyllä huikea juttu, jos Hirviteatterissa voisi nähdä Kotilaisen, Pylsyn ja Mannisen ketjun. Melkoinen päiväuni Happee-faneille.
 
Viestejä
120
Happeen talous ei taida olla parhaimmasta päästä, jos ajattelee esim. Pylsyn värväystä. Toisaalta on muistettava Pylsyn ja GM Kaukon läheiset välit. Muistaakseni ovat kummisetiä toistensa lapsille.
Käsittääkseni Pylsy treenasi mm. viime kesänä Happeen kanssa Suomessa ollessaan, joten jos ei rahallisesti parempaa tarjousta saa muualta niin voisi kuvitella että Happee on Suomessa aika korkealla listallaan. Paluu tullee kuitenkin ajankohtaiseksi vasta kun sarjat Sveitsissä suljetaan koko loppukauden ajaksi.

Mannisen myötä Happeen oikeassa laidassa alkaa olla mukavasti leveyttä, kun siellä on jo valmiiksi Laasonen, Bolliger ja Siekkinen kärkiketjuissa pelanneista, sekä Taimisto ym kolmosketjun miehet. Kaikkien ollessa kunnossa Happee saa nyt ihan kilpailukykyiset kolme kenttää kasaan, alkukaudesta kolmoskenttä on käynyt kentällä lähinnä selviytymässä.
 
Viestejä
617
Nyt uskallan kommentoida, kun kokoonpano lyöty julki, eli kyllä. Viitakoski tänään "ylimääräisenä hyökkääjänä" Näätien edarin mukana. Suomisarjassa pelannut eilen ja toissapäivänä, joten ainakin tuntumaa alla, noissa matseissa 3+3 ja aikalailla tehnyt mitä haluaa, joten pelihalua löytyy.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
473
Viitakoski kentällä.

edit: olipas tyhjä postaus 😃
Ihan hyvä liikehän sillä pojalla tosiaan on. Varmaan tulee painamaan aika paljon pisteitä loppukaudella. Liponen siirrettiin kakkosen laidasta kolmosen keskelle ja Valtteri kakkosen laitaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
148
Country of DestinationName of the PlayerReceiving ClubGiving ClubCountry of OriginValid fromNotes
SwedenJanne JaanusTeam Thorengruppen SKWestend IndiansFinland17.08.2020
FinlandJanne JaanusTikkurilan TiikeritTeam Thorengruppen SKSweden14.01.2021
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös