Pääkallo.fi

Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

Viestejä
97
Meillä on vissiin erilaiset standardit "liigatasolle", jos tuollainen piste per peli-tehot ei vielä riitä, että voi sanoa jonkun olevan liigatason pelaaja. Ja Hankkiolla on kyllä kovat tehot ollut siihen nähden, jos on vaan täkissä istunut.

Mutta ensi kaudellahan se nähdään, että täytetäänkö näiden lähtijöiden/lopettajien paikat helposti. Monesti tahtoo olla niin, että niitä kokeneita liigajyriä ei arvosteta ennen kuin huomataan, että ei sieltä junnuista sitten liukuhihnalta tullutkaan paikkaajia.

Eli tästä aiheesta on turha enempää jauhaa.
Joo, riittänee tästä. Varsinkin kun vaihdoit lennosta puheenaiheeksi tehdyt pisteet.
Itse puhuin siitä kuinka monessa pelissä pelaaja on ollut pelikykyisenä mukana joukkueessa.
 
Viestejä
2
Eikös ole jo olemassa? Nyt tarvitaan ihmeitä, ettei Speve pelaa putoamisesta🙏.
Hallilta kuultujen huhujen mukaan ei vahvistuksia hirveämmin ole tulossa ulkopuolelta. Kuulemma omia junnuja ollaan nostamassa mukaan, Haavisto (mukana jo kuluneella kaudella), Räty (?) ja Luhtala (?). Kuulemma kassarikolmikko muuttuu hieman Otto Haapalan lähtiessä. Hänen tilalleen tulossa Welhojen Teppo Liukkonen, jos huhuihin on uskomista.🧐
 
Viestejä
89
P. Kotilaisella IG:n mukaan viimeiset päivät Jyväskylässä menossa, onko Seinäjoki osoite vai vihjaako biisi Junantuoma PK-seutuun?
 
Viestejä
97
P. Kotilaisella IG:n mukaan viimeiset päivät Jyväskylässä menossa, onko Seinäjoki osoite vai vihjaako biisi Junantuoma PK-seutuun?
Pääsee Junalla Jyväskylästä moneen suuntaan....

Ehkä nuo biisin sanat kertoo enempi miehestä itsestään kuin uudesta osoitteesta...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös