Pääkallo.fi

Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

Viestejä
280
Siinä mielessä ei ole kyllä tulos tai ulos, koska Lammi hyppää päävalmentajaksi tämän kauden jälkeen. Myös hyvällä tuloksella se olisi ulos siis. Tiedotettiin samassa uutisessa.

Oilers kerralla kärkeen "tuntemattomin liigavalmentaja"-kisassa. Siis kaudella 23-24.
 
Viestejä
565
Luukkoselle vuoden jatko. (Lähde: Oilers IG)

Sen on pakko olla tulos tai ulos nyt.
Kyllähän se on fakta että niillä resursseilla mitä Luukkosella on ollut Oilersissa käytettävissä niin parempaan olisi pitänyt pystyä. Kun Classic on faktisesti ollut haavoittuvainen parina viime kautena, niin kyllä Oilersin olisi pitänyt johdonmukaisesti kyetä vahvistumaan ollakseen valmis iskemään kun karhu on heikoimmillaan. Oilers ei ole missään vaiheessa kyennyt haastamaan mestaria tosissaan. Esim. KRP pystyi jo haavoittamaan. Viimeisellä kaudella Luukkosen on pakko pystyä horjuttamaan mestaria. Jos ei kykene on vuodet ollut tuhlausta seurajohdolta. Hopea ilman mahdollisuuttakaan voitosta tai säälipronssi on surkea lopetus noille vuosille.

Edit. Kiitos Artolle kun huomasin kirjoitusvirheen
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
6,223
valmis iskemään kun karhu on heimoimmillaan.

Tämä on ehkä yksi hienoimpia sanontoja, joita olen kuullut.

Ja viestistä sinällään samaa mieltä. En toki lähtisi tälle "mitali sitä haavoitus tätä"-tasolle, vaan fakta on edelleen se, että Esport Oilers ei ole ikinä onnistunut voittamaan pelaamalla yhtä ainutta Suomen Cupin peliä. Kun taso on tuo, niin tämmöiset tyhjänpäiväiset lätinät (siis ei HuuHaan, vaan seuran) jostain hiton mestaruuksista voidaan ohittaa lähinnä typerinä vitseinä.
 
Viestejä
145
Ok. Tätä en tiennytkään. Mutta oletin, että tämä on yksi niistä legendoista "nähty rautatieasemalla" 😀
Kiviranta tästä itse kertonutkin, että oli uran aikana lähtö pk-seudulle hyvin lähellä ja taisi olla ulkomaiden kohdalla sama homma. En tiedä löytyykö tätä haastattelua videomuodossa vielä jostain.
 
Viestejä
145
Myös Juuso Woivalin takaisin Classiciin. Eli ei saa FBC vahvistuksia ainakaan Woivalinista ja Molkasta vaikka huhuja taisi tästä olla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös