Pääkallo.fi

Kesän/syksyn 2019 harjoitusottelut

Viestejä
8,010
Mielenkiintoista nähdä miten puolestaan Oilers pärjää Linköpingiä vastaan 21.8. Oletan että Öljymiehet lähtevät Latvian turnaukseen aika lailla ykkösmiehistöllä.

Turnaukseen varmaan lähtevätkin. Onko pelaajista edes puolet pelikunnossa (eli eivät ole loukkaantuneina), on sitten eri asia.
 
Viestejä
8,010
No ketäs siellä sitten on loukkaantuneena? Kaltiainen?

Ainakin seuraavista pelaajista haluaisin kuulla statuksen: Kaltiainen, R. Kainulainen, J. Kainulainen, Iiskola, Markelin, Raikamo, Talvitie, Veikkola, Manninen, Rauhala, Keskitalo, Piiparinen.

Osa on ehkä pelannut jommassa kummassa pelissä, osa on ehkä ollut jossain muualla, osa on ehkä loukkaantuneena. En muista, siksi kysyn.
 
Viestejä
498
Käsittääkseni loukkaantuneina ainakin: Kaltiainen, J. Kainulainen, R. Kainulainen, Markelin, Raikamo, Rauhala.

Ihan kohtuullisen pitkä lista, jos paikkansa pitää. Tuskinpa mitään isompia loukkaantumisia kuitenkaan, kun offseasonia vielä eletään. Tai sitten Oilersin kesätreeni on niin hurjaa että äijää tippuu telakalle jatkuvalla syötöllä. Kaltiainen toki loukkaantui viime treenipelissä.

No perjantainahan on peli Inkkareita vastaan. Siellähän sen näkee päivän tilanteen. Treenipeleistä voi toki olla porukkaa pois ihan muistakin syistä.
 
Viestejä
8,010
Iiskola oli muistaakseni jopa kävelykeppien kanssa Turussa.
 
Viestejä
498
No sitten se tarkoittaisi että about ykköskentällinen ja osa kakkosestakin telakalla. +ykkösveskari. Onneksi kauden alkuun vielä toki aikaa.
 
Viestejä
100
Westend Indians harjoituspelit

7.8 18.30 Rangers vs Heimo, Kirkkonummen väestönsuoja
11.8. 11.30 Heimo vs Linköping, Arena Center Ruskeasuo
16.8. 18.30 Oilers vs Heimo, Esport Areena
27.8. 18.00 M-Team vs Heimo, Arena Center Ruskesuo
31.8. 12.30 LASB vs Heimo, Lammi
1.9. 15.00 Nokian KRP vs Heimo, Rahola
13.9. 18.30 EräViikingit vs Heimo, Mosa-halli
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös