Pääkallo.fi

Kuinka miesten Salibandyliigassa käy kaudella 2019-2020?

Säbantteri

On se vaan seinäjokisille vaikea pala, että

1) Toriseva on parempi maalivahti kuin Kosonen
2) TPS voitti SPV:n välierissä keväällä 2019

Totta kai se on todellisille faneille aina kova paikka kun oma joukkue häviää ratkaisupeleissä. Se aika koittaa vielä Classicin faniporukallekin. Sitten nähdään, millainen selitysmylly siellä alkaa pyöriä.

Mutta TPS sarja on loppuunkäsitelty. Kukaan ei ole kiistänyt, etteikö Turkulaiset olisi ansainneet paikkaa finaaleissa. Syistä tuloksen takana löytyy vain useampi tulkinta.

Maalivahtiasiaa voisi lähestyä vaikka pariila kysymyksellä.
1. Miksi Tamperelaisten suuresti jumaloima Petteri Nykky valitsi vuoden kovimpaan otteluun eli MM-finaaliin Ruotsia vastaan Kososen eikä Torisevaa?
2. Miksi hiukan Pääkalloakin arvostetumpi salibandymedia eli Ruotsalainen Innebandymagazinet valitsi vuoden parhaaksi maalivahdiksi/maailman parhaaksi salibandyn pelaajaksi Kososen eikä Torisevaa?
 
Viestejä
1,021
Totta kai se on todellisille faneille aina kova paikka kun oma joukkue häviää ratkaisupeleissä. Se aika koittaa vielä Classicin faniporukallekin. Sitten nähdään, millainen selitysmylly siellä alkaa pyöriä.
Sehän alkoi jo silloin kun Classic hävisi SPV:lle runkosarjassa vaikka sillä pelillä ei ollut Classicille edes merkitystä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
38
Kun tarpeeksi isokokoisen peittävän maalivahdin löytää pääsee jo pitkälle. Ei siinä välttämättä palkkionkaan suuri tarvitse olla.
 
Viestejä
2
Nyt Pääkallo antaa aika yliampuvaa hehkutusta Torisevalle. Spv oli ainoa joka oikeasti pystyi pommittamaan kohti Torisevaa ja silloin oli mies kyllä aika reikäjuusto. Kuka tahansa pystyy torjumaan voittoja jos pelaa Classicissa. Listaa voisi korjata ainakin niin että Kosonen ykköseksi ja Pohjonen kakkoseksi. Nämä kaksi ottavat joukkueilleen melkein joka pelissä isoja torjuntoja ja ovat oikeasti merkittävissä rooleissa joukkueillensa.
 
Viestejä
275
Joo mielestäni kanssa mennyt nyt hieman yli kuitenkin tämä Torisevan mairittelu. On ilman muuta siis loistava maalivahti ja loogisesti kuuluu ehdottomasti myös maajoukkueeseen. Onhan se nyt maajoukkueessa nähty että Kosonen on oikeasti maailman paras maalivahti eikä tilanne siitä varmasti miksikään ole muuttunut vaikka mies SPV:ssä onkin ajoittain "helppoja" päästänyt. Torisevan on helppo olla tasainen, kun pallot tulevat juuri sieltä mistä kuuluukin ja tilanteita on todella vähän. SPV:ssä joka pelissä tuulee ovista ja ikkunoista niin siinä ei Kosonenkaan joka ilta pysty kaikkia ottamaan. Mutta onhan se kovissa peleissä nähty mistä tuo 3 metrinen mies on tehty.
 

Säbantteri

Loistava valinta sarjan ykkössentteriksi! Kai seinäjoen selittäjillä olisi tähänkin parempi punapaita ollut tarjolla?

Itseasiassa ei ole. Sen sijaan laitureiden TOP-5 listalle olisi tarjolla useampikin punapaita.
 

Säbantteri

Varmoja TOP-5 Laitureita, Kotilainen, Lastikka ja kaks Johanssonia....

Nämä on niitä nykkymäisiä "turvallisia" valintoja. Jos haastaa halutaan niillä punapaidoilla, niin miten olisi maalikuningas Hankkio, syöttökuningas Koski tai maailman paras 3. ketjun laituri Sieppi.
 

Mahoney

Laitureita löytyy, Henkka tippuisi mun listalta. Perustelut plaijareissa, missä taso tippui normipelaajan tasolle, samat sanat Hankkiosta. Tepsistä Hautaniemi isojen pelien mies, Kailiala myös kova, yllätyshaku Lund tiikereistä. Laiturilista selkeesti haastavin, tunkua on. Eli ohjeet junnuille, opettele pelaa pakkia ja senaa, niin tie liigaan helpottuu :)
 
Viestejä
38
Eero Kososen harjoittelumäärät ja matkustaminen huolettivat. Se siis yksi syy varmaan, että Toriseva nyt ykkönen listalla.
 

Säbantteri

Eero Kososen harjoittelumäärät ja matkustaminen huolettivat. Se siis yksi syy varmaan, että Toriseva nyt ykkönen listalla.

Aika outo olisi tuollainen peruste. No nythän Torisevalla on mahdollisuus vallata Suomen ykkösveskarin paikka myös käytännössä eikä vain Pääkallon palstalla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös