Pääkallo.fi

Kysymyksiä ja vastauksia

Viestejä
21
Onko tulossa mahdollisuus oman profiilikuvan lisäämiseen? Kuten Twitterissä, myös keskustelufoorumeilla kirjoittajan tunnistaminen ja tiettyjen tekstien yhdistäminen tiettyyn kirjoittajaan helpottuu, kun nimimerkin lisäksi sivun laidassa on jokin profiilikuva eli avatar.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
578
Kiitos ehdotuksesta. Tarkoituksena kerätä laajemminkin ideoita, kunhan on saatu homma pyörimään ja vähän enemmän kaikilta kokemuksia. Käydään sitten kerralla niitä läpi myöhemmin.

- Matti
 
Viestejä
52
Olisiko tuonne alasarjojen keskusteluihin mahdollista tehdä alaosioita eri liiton alueille? Eli oma alaosio Pohjois-Suomelle, Pohjanmaalle, Länsirannikolle jne.
HOX ylläpito! Tämä pitäisi toteuttaa kyllä välittömästi tai kohta tuo alempien sarjojen keskustelu on melkoinen sillisalaatti, kun siellä on kaikki alasarjat ja alueet sekaisin.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
578
Näille välissä pomppiville bannereille pitää kyllä tehdä jotain. Saisko niitä sivupalkkeihin?
Tosiaan nuo mainokset vielä hieman "elävät" liikaa. Osin ongelma siinä, että näin heti ensimmäisenä päivänä ei mainontaa tule sieltä mistä pitäisi. Yritetään myös löytää teknisiä parannuksia siihen, että tuota pomppimista ei tapahtuisi tuossa määrin.
HOX ylläpito! Tämä pitäisi toteuttaa kyllä välittömästi tai kohta tuo alempien sarjojen keskustelu on melkoinen sillisalaatti, kun siellä on kaikki alasarjat ja alueet sekaisin.
Tarkkaillaan tilannetta ja miten keskustelu lähtee liikkeelle. Jos näyttää siltä, että siellä on liiaksi aktiivisia ketjuja yhdellä alueella, tehdään sitten toimenpiteitä ja uusia jakoja.
 
Viestejä
65
Satunnaisesti keskustelupalstaa seuraaville viestiketjuista saattaa ajan kanssa muodostua ylipitkiä?
Tasa-arvoisuutta näkyvyydessä kannattaisi vähentää: Jotkin alasarjakeskustelut ovat varmasti hienoja, mutta niiden uusimpia päivityksiä ei ehkä kannattaisi laittaa yhtä näkyvästi esiin esim. viimeisimpien viestien kohdalle Pääkallon uuutissivin reunaan kuin vaikka pääsarjojen keskustelukommentteja.
Muutenkin ainakin näin alkuvaiheessa on vaikeahkoa seurata keskusteluja ja löytää niistä kiinnostavat.
Mutta keskustelupalsta on hyvä uudistus kuitenkin kaiken kaikkiaan, ja varmasti kehittyy koko ajan!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
63
Minua kiinnostaisi tuo pelaajapörssi. Oma lehmä ojassa siinä mielessä että olisi kiva tietää jos on pelureita innostuneita lähtemään ulkomaille ja josko meidän seuran (täällä Saksassa) tavoitteet ja kiinnostukset osuisivat yhteen ulkomaille tähtäävien kanssa...Ehkä saisin jopa houkuteltua heitä meille päin.

löytyikin tuolta Muun Keskustelun alta.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös