Pääkallo.fi

LeBa-96 ja Josba Juniorit fuusioituvat

Viestejä
712
Saa nähdä laajeneeko edustukseen fuusio? Aivan kuin se sitten tulisi keväällä? Ervillä kritisoitu pelipaikan siirtymistä Vantaalle ja Josbakin nyt Raatekankaalla Areenan sijaan ollut ainakin viime pelit eli tuo yksi huoli tässä. Sijainti ei yhtä hyvä.
 
Viestejä
712
Minä huomasin kun luin otsikon Karelian Hurmoksesta, että ensin luulin olevan juttu tästä fuusiosta, kunnes huomasin sen olevan lentopallo porukka eli tämä minusta huono tässä nimessä Karelia Flames eli aika paljon muistuttaa alueen toista seuraa? Toisaalta logoa ei tarvitse suunnitella jos löytyisi fuusio jo olemassa olevaan seuraan. Nyt näinkään ei käynyt. Tietenkin jos rekry tähän seuraan tulisi voisi vahingossa treeneihin ehkä mennä lentopallo varusteissa ellei olisi mainittu tarkemmin mistä kyse, vaan vain tuletko mukaan Karelian porukkaan ja tule treeneihin maanantaina tyyliin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
712
Minulla tuli mieleen, jos liiton tuella seuratyöntekijät palkattu kahteen seuraan niin ehkä liitto voisi tuen osoittaa vain yhdelle seuralle, vaikka Flames?
 
Viestejä
33
Huhujen mukaan joukkueille ei pystytty kertomaan uuden seuran eli ensi kauden kustannuksista vielä mitään. Huhut kertovat myös, että monet asiat olisivat henkilöityneet yhteen ihmiseen, mutta tiedä häntä. Kai näitä kuitenkin on yhdessä valmisteltu, onhan.
 
Viestejä
712
Sen verran markkinointia joskus opiskellut, ettei tämä uusin julkisuus välttämättä parasta kuvaa fuusiosta anna. Siinä mielessä huolestunut olen projektista ja ketkä sen takana ovat.
 
Viestejä
712
Karjalaisen toimittaja kommentoi lehdessä kuun alussa keskinäinen nahistelu ja valtapeli olisi taustalla ollut. Josban junioreiden valmennuspäällikkö ei olisi saanut jatkaa uudessa seurassa, vaan näille paikoille olisi tullut Leba-taustaisia henkilöitä. Heillä Leballa oli johtokunnassa enemmistö. Eli jotain tuollaista jutussa oli tästä fuusion ongelmista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös