Pääkallo.fi

LNM - Niittarit

Viestejä
91
Enemmän näyttäs siltä ettei kumpaankaan peliin LNM saanut kaikkia perusrosterin miehiä mukaan, syystä tai toisesta? OLS :lla oli kuten pitikin, ykköset kehässä, ja peli oli kuten yhdessä pelanneiden osalta pitikin, kohtuullisen valmista. En lähtis vielä LNM porukkaa hirveesti aliarvostaan, kunhan kaikki perusrosteriin kuuluvat ovat mukana. Mutta totta on tuo, että 2. divarin tasolta tulevilla on paljon tekemistä, että pysyvät pääsarjan vauhdissa. Keskialueella vain ei ole varaa menettää palloa jatkuvasti, 2 divarissa kerkee paikkaan, liiga joukkue rokottaa heti.
 
Viestejä
24
Pari pakkia (Kaitera ja Koistinen) taisi ainoastaan puuttua perusrosterista tänään. Muut puuttuvat pelaajat olivat käsittääkseni omia junnuja, joilla on sorvattu edariin soppari. En tunne Niittareiden junnuja niin hyvin, että olisiko niistä ollut apuja tänään ja millä kriteereillä ylipäätään junnuille on sopparit tarjottu?? Mutta tänään oli käsittääkseni lähetty tiivistetyllä kokoonpanolla ilman junnuja pelaan. Eli näitä kahta pakkia lukuunottamatta taisi olla paras rosteri kentällä. Ei kaikkea voi 2.divarista tulleiden piikkiin laittaa. Monta maalia omiin tuli junnuikäisen pakin virheistäkin, mutta niitä sattuu tässä vaiheessa kautta vielä. Näin meidän Oulunkin kannalta olisi hyvä, että Niittarit saisi pelin kulkeen ennen sarjan avausta.
 
Viestejä
62
Mitä eilen katoin peliä nii olihan se hirveää sähellystä niittareilta! Voi olla piiiiitkä kausi tulossa liminkalaisille😬 Koskahan Aki Karjalainen on peleillä?
 
Viestejä
1,642
Pari pakkia (Kaitera ja Koistinen) taisi ainoastaan puuttua perusrosterista tänään. Muut puuttuvat pelaajat olivat käsittääkseni omia junnuja, joilla on sorvattu edariin soppari. En tunne Niittareiden junnuja niin hyvin, että olisiko niistä ollut apuja tänään ja millä kriteereillä ylipäätään junnuille on sopparit tarjottu?? Mutta tänään oli käsittääkseni lähetty tiivistetyllä kokoonpanolla ilman junnuja pelaan.
Junnuista tulee varmaan se melkein kentällinen(Olisi tullut täysi kentällinen ilman Äijälän Sveitsiin lähtöä), jos mietitään LNM:n optimikokoonpanoa. A-junnut taitaa keskittyä ensi viikonlopun divarikarsintoihin, niin siksi he puuttuivat tuosta harkkapelistä.

Kyllähän LNM:llä voi olla vaikea kausi edessä. Karjalainen voi olla vielä pitkäänkin sivussa selän takia ja viime kauden joukkueesta on jäljellä enää rippeet.

Toki tuo 21-2 lopputulos selittyy paljolti myös LNM:n kapealla (varsinkin pakisto) rosterilla, joka väsähti ja sitä kautta luovutti, kun peli repsahti. Mutta jos parina viime kautena OLS ja LNM ovat pelanneet tiukkoja pelejä, niin nämä kaksi pelattua harkkapeliä ei ole antaneet kummallekaan joukkueelle oikein mitään.
 
Viestejä
91
Olisin samoilla linjoilla, mutta... kuka korvaajaksi? Varsinkin pitkällä tähtäimellä. Mielenkiintoista nähdä, luotetaanko Limingassa prosessiin vai halutaanko tuloksia välittömästi.
Niin se vain Karjalainen hilaa Niittareita ylöspäin sarjassa. Alkukauden ongelmat nuorentuneen joukkueen kanssa alkaa olla ilmeisemmin hallinnassa, vaikka rosteri on kyllä kapeahko edelleen. Junnuista selkeästi läpilyöneet joukkueen pelaavaan kokoonpanoon Savela ja Vaaralan veljekset. Mv Karjalainen palannut tasolleen voittavana maalivahtina... Ei tada olla helppja pisteitä loppukaudesta tarjolla kenellekkään Niittareilta?
 
Viestejä
1,642
Lähtö kauteen oli odotetun vaikea, kun menetykset olivat massiivisia ja Karjalainen oli loukkaantuneena. Ei ollut todellakaan uudelle valmennukselle katettu pöytää valmiiksi.

Heiskasen paluu Liigasta oli iso juttu ja samoin Äijälän paluu Sveitsistä, joten sarjapaikka säilynee aika kevyesti.
 
Viestejä
24
Voittoja on viime aikoina tullut ja sarjapaikka säilyy varmasti ilman karsintoja. Hyvä niin, sillä Oulun alueelle tarvitaan divarissa pelaava joukkue.

Heiskasen ja Äijälän paluu oli todella tärkeä joukkueelle. Heiskanen on alun kankeuden jälkeen alkanut tekeen hyvin pisteitä ja Äijälä pelannut järkevää ja voittavaa salibandyä. Äijälän paluun jälkeen on voittoja alkanut tulemaan. Alkukauden kaikki pelit pakkina pelannut Vaarala on ollut pois alkuvuoden voittopeleistä?? Samoin nuorempi Vaarala pelasi ainakin yhden junnu pelin OLSsia vastaan. Läpilyöneet junnut sopivat hyvin tämän hetken pelityyliin, joka perustuu pallottomana juoksemiseen ja peittopeliin ja Karjalaisen erinomaiseen maalivahtipeliin. Pallollinen peli ei ole joukkueelle ehkä mennyt kauden aikana riittävästi eteenpäin?? Ehkä junnuista Hannuksela ja Lämsä pystyisivät pelaamaan enemmän pallollisessa roolissa Korven mainitsemaan kolmikkoon verrattuna. Mut Karjalainen on tehnyt hyvää työtä joukkueen peräsimessä ja voittoja on viime peleissä tullut hyvin.
 
Viestejä
91
. Alkukauden kaikki pelit pakkina pelannut Vaarala on ollut pois alkuvuoden voittopeleistä?? Samoin nuorempi Vaarala pelasi ainakin yhden junnu pelin OLSsia vastaan. Läpilyöneet junnut sopivat hyvin tämän hetken pelityyliin, joka perustuu pallottomana juoksemiseen ja peittopeliin ja Karjalaisen erinomaiseen maalivahtipeliin. Pallollinen peli ei ole joukkueelle ehkä mennyt kauden aikana riittävästi eteenpäin?? Ehkä junnuista Hannuksela ja Lämsä pystyisivät pelaamaan enemmän pallollisessa roolissa Korven mainitsemaan kolmikkoon verrattuna. Mut Karjalainen on tehnyt hyvää työtä joukkueen peräsimessä ja voittoja on viime peleissä tullut hyvin.

Vanhempi Vaarala tietojen armeijan harmaissa, eikä korona aikana juuri taida vapaita irrota. Lämsä ja Hannuksela tosiaan jääneet vähemmälle peliajalle, mikä lienee hieman yllättävää..
 
Viestejä
10
Vanhempi Vaarala tietojen armeijan harmaissa, eikä korona aikana juuri taida vapaita irrota. Lämsä ja Hannuksela tosiaan jääneet vähemmälle peliajalle, mikä lienee hieman yllättävää..
Samaa miettinyt nuorista pojista. OLSsin junnu peleistä jäänyt Lämsän kovat kantit muistiin, ihmetyttänyt että istunut pelit penkillä ja kolmos pakkiparissa.
 
Viestejä
1,642
Lämsä ja Hannuksela tosiaan jääneet vähemmälle peliajalle, mikä lienee hieman yllättävää..
Lämsä ja Hannuksela olivat tosiaan monta vuotta LNM:n junnuissa kovimmat tehomiehet, mutta divaritasolle on aiemmin läpi lyöneet mm. Äijälä ja Vaaralat, joista varsinkin Vaaralat ovat enemmänkin duunariosaston pelaajia.

Jos katsoo Lämsä ja Hannukselan tilastoja tämän kauden divarissa, niin vähään peliaikaan nähden he ovat aika pahasti pakkasella.
 
Viestejä
10
Ja juna kulkee vaan...on sillä suunta tuonne pohjoiseen.
Divarin top 4 loppusijoitus paljolti muuttunella ja nuorentuneella joukkueella on jo hieno suoritus ja mikä tärkeintä, kehityskäyrä on ollut kovasti ylöspäin.
Kyllä. Toivottavasti Lämsä ei loukkaantunut pahasti että olisi iskussa taas välierissä, hyvin kulki Koskelon ja Savelan kanssa.
 
Viestejä
38
Mitäs tapahtui tilanteessa jossa Oksanen sai 5+20 min ja tais protestointijäähykin olla jollain?

Tässä eilisen maalikooste ja tuo Oksasen tilanne (hässäkkä alkaa noin ajassa 2:40), kukin tehkööt omat johtopäätöksensä kontaktista. Itse pidän tuota puhtaana vahinkona (ja joo, pelaaja on aina vastuussa mailastaan...).Twitterin perusteella asia on kurinpitäjän käsittelyssä, joten ainakin joku asiaa tutkii enemmän.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös