Pääkallo.fi

LNM - Niittarit

Viestejä
4
Mikä on Jari Karjalaisen track record valmentajana? Onko hän todella hyvä? Onko hän voittanut aiemmin merkittäviä turnauksia?
 
Viestejä
4
Yleisessä Inssi-Divari -ketjussa olikin jo puhetta maalikoosteista yleisesti. Viime kaudella oli ilmeisesti liiton vastuulla, mutta nyt ilmeisesti seurojen vastuulla. Pakko nostaa tämä myös niittareiden osalta esille. Muuten joukkueessa tehdään erittäin laadukasta somea, mutta viime viikonlopun kahdesta kotipelistä ei maalikoosteita ole tullut ja mitä kuulin, niin ei ilmeisesti ole tulossa myöskään ollenkaan. Itsellä ainakin ja myös varmasti muilla mielenkiinto seuraamisen suhteen laskee melko reippaasti, jos maalikoosteita ei ole ollenkaan saatavilla tai jos on, niin tulevat viikon myöhässä kuten viime vuonna. Viestinä seuran puoleen siis se, että eikö resursseja voisi panostaa tähän myös, kun näemmä someen käytetään muuten paukkuja? Mikäli koosteiden tekemisestä vastuu edelleen liitolla, niin saa korjata.
 
Viestejä
5
Viestinä seuran puoleen siis se, että eikö resursseja voisi panostaa tähän myös, kun näemmä someen käytetään muuten paukkuja? Mikäli koosteiden tekemisestä vastuu edelleen liitolla, niin saa korjata.
Maalikoosteita nyt tarjolla ensimmäisestä kolmesta kotiottelusta, kannattaa laittaa YouTube-kanava tilaukseen: https://www.youtube.com/@lnmsalibandy
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös