Pääkallo.fi

Miesten 2-Divisioona Kaakkois Suomi

Viestejä
51
Siellä officella onkin kaupungin paras salibandy osaaminen. Kaikki muut lähteneet mopolla moottoritielle ja tekemisen laatu on huonoa :)
Onko näin? Kaupunki täynnä salibandynpelaajia mutta joukkueessa niitä ei näy kuin visiitillä.

Eiköhän sieltä officelta joku löydy jos ei muuta keksitä.
Nopealla googlauksella sillantauksella vielä pari vuotta sopimusta jäljellä. Pelicans SB tiedotti valmentajasopimuksista – Virtanen jatkaa naisten puolella, Sillantaus Heinolasta miesten valmennukseen
 
Viestejä
80
Onko näin? Kaupunki täynnä salibandynpelaajia mutta joukkueessa niitä ei näy kuin visiitillä.
Sarkasmi on vaikea laji. Laitoin ihan hymiönkin viestin perään, mutta se ei nyt riittänyt

Huhut kertovat että sopimus olisi purettu. Toki huhut on aina huhuja ja odotellaan nyt seuran virallista tiedotetta uudesta joukkueesta ja mahdollisista vahvistuksista rosterissa
 
Viestejä
3
Tekeekö Pelicans yhteistyötä tuon miesten kakkosjoukkueen kanssa ollenkaan? Sieltä löytyisi kokemista tuolta tasolta ja mahtuisi varmasti joukkueeseen. Eikö kiinnostusta (kumminkaan päin)?
 
Viestejä
51
En pitänyt mahdollisena, mutta ilmeisesti bandyboyssin keski-ikä nousee edelleen. Enkä tarkoita sitä, että kaikki ovat vuotta vanhempia edelliskauteen verrattuna.
 
Viestejä
64
Ilmeisesti sarjan taso tulee heikkenemään entisestään. Hatsina lähdössä Suomi-Sarjaan, saa nähdä nouseeko sitten joku porukka tilalle vai miten sarja rakentuu. Voima kuulemma vahvistumassa selkeästi valmennusta myöten. Top Team tulee varmasti olemaan vahva nuorella innokkaalla joukkueella konkareiden säestämänä. Pelicans iso kysymysmerkki. Potentiaalia pitäisi olla paljonkin tuon kokoisessa kaupungissa, mutta jostain syystä parhaat pelimiehet ei Pelicansiin mene. Saipa akatemialla myös potentiaalia, seurasta löytyy paljon hyviä nuoria pelimiehiä ketkä eivät kaikki vielä mahdu edustukseen, mutta iso arvoitus saavatko homman toimimaan seuran sisällä. Björninen tuskin tulee enää tässä sarjassa pelaamaan, joten iso menetys sinne. Sellainen mututuntuma, että pelit tulee olemaan laadultaan varsin heikkoja. Voima ja Top Team varmaankin selkeät kärkijoukkueet mikäli huhut pitävät paikkansa. Nämä kaikki vain ajatuksia katsojan roolista.
 
Viestejä
51
Etenkin Vesanen on selkeä vahvistus tälle tasolle vaikka vaan jäähdyttelisi.
Näyttää entistä paremmalta paperilla. Paluumuuttajia runsaasti. Pitkän ajan ongelmana näkisin kuitenkin jälleen sen (kuten monessa muussakin suomisarja - 5 divari jengissä), että 1-2 kentälliset koostuvat ~30v pelaajista ja loput tulevatkin mopolla treeneihin. Tämä kausi pitäisi kuitenkin hoitaa 18-0-0 taulukolla.

Onko jo mahdollisesti pelatuista harjoituspeleistä tietoa pelicanssin osalta? 5.8 RSS Panthers ja 30.8 BB-88 merkittyinä kalenteriin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös