Pääkallo.fi

Miesten 2-Divisioona Kaakkois Suomi

Viestejä
36
Siellä officella onkin kaupungin paras salibandy osaaminen. Kaikki muut lähteneet mopolla moottoritielle ja tekemisen laatu on huonoa :)
Onko näin? Kaupunki täynnä salibandynpelaajia mutta joukkueessa niitä ei näy kuin visiitillä.

Eiköhän sieltä officelta joku löydy jos ei muuta keksitä.
Nopealla googlauksella sillantauksella vielä pari vuotta sopimusta jäljellä. Pelicans SB tiedotti valmentajasopimuksista – Virtanen jatkaa naisten puolella, Sillantaus Heinolasta miesten valmennukseen
 
Viestejä
76
Onko näin? Kaupunki täynnä salibandynpelaajia mutta joukkueessa niitä ei näy kuin visiitillä.
Sarkasmi on vaikea laji. Laitoin ihan hymiönkin viestin perään, mutta se ei nyt riittänyt

Huhut kertovat että sopimus olisi purettu. Toki huhut on aina huhuja ja odotellaan nyt seuran virallista tiedotetta uudesta joukkueesta ja mahdollisista vahvistuksista rosterissa
 
Viestejä
1
Tekeekö Pelicans yhteistyötä tuon miesten kakkosjoukkueen kanssa ollenkaan? Sieltä löytyisi kokemista tuolta tasolta ja mahtuisi varmasti joukkueeseen. Eikö kiinnostusta (kumminkaan päin)?
 
Viestejä
36
En pitänyt mahdollisena, mutta ilmeisesti bandyboyssin keski-ikä nousee edelleen. Enkä tarkoita sitä, että kaikki ovat vuotta vanhempia edelliskauteen verrattuna.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös