Pääkallo.fi

Miesten 2-Divisioona Länsirannikko

Viestejä
22
Aloitetaan myös tälle lohkolle oma keskustelu.

Joukkueet kaudella 2018-2019:

Leisku
FBC Turku 2
FoSu
IBK MEDA
KaKo
FBT Pitu
Ruoska
SB Hirvensalo
SB Naantali
SBS Wirmo
HV Bulls

Joukkueita paremmin tuntevat voisivat kirjoitella pieniä ennakoita ja analyyseja tulevalle kaudelle. Myös veikkauksia kärkijoukkueista ja putoajista voi heitellä.
 
Viestejä
21
Viime kausia peilaten MEDA, Ruoska ja Wirmo raivaavat tiensä neljän joukkueen pudotuspeleihin. Neljänneksi joukkueeksi veikkaan sitten joko FoSua tai Leiskua. Hirvensalo lienee lähimpänä pudota sarjaporrasta alemmas.
 
Viestejä
7
FoSulla rosterissa reilu kentällinen viime vuoden BSM poikia, lisäksi 3-4 paluumuuttajaa ASM kärkijoukkueista, joten jos tossu vaan liikkuu totutulla nuoruuden innolla, uskon että varma pleijari porukka. Ainut uhka pikkukylien parkettisalit?
 
Viestejä
21
FoSulla rosterissa reilu kentällinen viime vuoden BSM poikia, lisäksi 3-4 paluumuuttajaa ASM kärkijoukkueista, joten jos tossu vaan liikkuu totutulla nuoruuden innolla, uskon että varma pleijari porukka. Ainut uhka pikkukylien parkettisalit?
Kiitos tiedosta, siinä tapauksessa forssalaiset voinee nostaa neljän sakkiin vaivatta ja tiputtaa Leiskun haastajaksi yhdessä KaKon kanssa.
 
Viestejä
7
Löytyykö muitakin kun Salmingin ennakkoarvailuja tämän vuotisen Länsirannikon 2 dirren mittasuhteista? Mites nuo Leiskun tai Wirmon rosterit ovat kesän aikana muuttuneet?
 
Viestejä
27
1. Wirmo
Viime kauden ylivoimainen runkosarjaykkönen on vahvistunut vielä parilla profiilipelaajalla. Ennakkosuosikki.
2.Fosu
Aktiivinen pelitapa ja nuorekas joukkue. Voinee odottaa viime kautta parempaa sijoitusta, kun sarja on käynyt tutuksi.
3. Meda
Ykköstykki lähti ja joukkueen runko on taas vuoden verran hitaampi mutta kankeampi. Rutiini riittää kuitenkin playoffeihin.
4. Ruoska
Ei tarjoa sirkushuveja, mutta tasaisen varma runko muutaman pistenikkarin johdolla on jälleen playoff-joukkue
5.Uhv Bulls
Repii, raastaa ja painii joka pelissä. Keskikasti on varmaan hyvin tasainen, mutta Bulls tulee saamaan päänahkoja myös kärkijoukkueilta.
6. Leisku
Joukkueella on ollut vähän laskeva trendi, mutta uusi valmentaja ja TPS-yhteistyö voi saada vähän uutta puhtia. Tuskin kuitenkaan kovin merkittävästi.
7. Sb Hirvensalo
Pelaajamateriaalin puolesta ei pitäisi olla huolta sarjapaikasta.
8. Kako
Mitenköhän menee Kaipion opit perille, kun puolet joukkueesta eivät ole aiemmin nähneet fläppitaulua? Kotipeleistä voi kertyä pisteitä, mutta muuten ennustaisin hyvin vaikeaa kautta.
9. Pitu
En tiedä minkälainen Pitu sieltä tällä kertaa nousi, joten vaikea arvioida. Ei varmasti mikään heittopussi kuitenkaan.
10. Fbc 2
Ykkösjoukkueen vahvistuksista riippuu sarjapaikan uusiminen.
11. Sb Naantali
Ei paista aurinko Naantaliin tällä kaudella. Olisivat pudonneet viime kaudella ilman liigapelaajan visiittiä, ja joukkue on heikentynyt entisestään.

Wirmo ja Fosu ovat kärjessä ja Naantali jumbona, mutta muuten näyttäisi taas aika tasaiselta kaudelta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
96
Melko pitkälle Pentin kanssa samaa mieltä sijoituksista. Pientä viilaamista kuitenkin. SB Naantali ei tipu, eikä FBC 2. Se löytyy Pitu, Kako, Hirvensalo joukosta. Ehkä Leiskukin on heikentynyt tarpeeksi. Kärkinelikkö on omissa veikkauksissa sama. Tosin järjestys eri. Ruoska on 2., ei 4. ,Fosu on 4. ja Meda 3. Wirmo jatkaa pitkälle ja nousee vaihteeksi divariin.
 
Viestejä
12
Länsirannikon salibandyfoorumille facebookissa tulossa ennakko-podcast kakkosdirrekaudesta. Jokaisen joukkueen valmentajaa on tätä varten haastateltu muutamalla kysymyksellä sekä jokaiselta valmentajalta pyydettiin kausiranking jonka keskiarvon kuulette myös. Kannattaa ottaa sivu seurantaan ja olla kuulolla.
 
Viestejä
192
Onko tietoa miten paljon FBC kierrättää pelaajia eri joukkueissa? Edarissa riittää rosteria ja varmaan jo kentällinen ukkoja sieltä auttaa voittamaan suurimman osan kakkosen vastustajista. Wirmo toki etukäteen arvioiden selvä ennakkosuosikki.
 
Viestejä
96
Nyt kun KimmoQ kyseli FBC:n pelaajien mahdollisesta kierrättämisestä, niin muutankin kantani sijoituksien suhteen. FBC voi tosiaan tippua. Edarista tuskin tulee paljon apuja. Keskitalo, Tammi, Jäppilä ja Lentonen jättivät jo joukkueen. Puolustuksessa 2 loukkia, eli 6 jäljellä. Hyökkäyksessä Kallio ja Heiskanen näyttävät saavan vastuuta. Kauemmin mukana olleita pelaajia Kytöhonka tuskin kehtaa edes yrittää lähettää 2-dirreen. Forsman ja Pensikkala periaatteessa ainoat, jotka voisivat 2-dirressä pelata.

Pensikkala tosin pelaa myös A:n divaria. A-junnuista löytyy paljon potentiaalia (esim. Sandström ja moni muu), mutta sen pelejä ei ole vielä julkaistu. Jos ne menevät päällekäin 2-dirren kanssa, usko FBC:n panostavan ensisijaisesti A-junnuihin. Eli jos pelit menevät päällekkäin, FBC 2 on jopa heikompi kuin viime vuonna. Jos ei mene ja A-junnuja tulee mukaan, se on viime vuotta selvästi parempi.
 
Viestejä
2
Nakkaanpa äkkiseltään arvailuja sijoituksista:

1. SBS Wirmo
2. FoSu
3. Ruoska
4. IBK Meda
5. Leisku
6. HV Bulls
7. SB Hirvensalo
8. FBT Pitu
10. FBC Turku 2
11. KaKo
12. Sb Naantali
 
Viestejä
7
Ihmettelen vaan...usea jostain syystä uskoo Hirvensalon jäävän peränpitäjäksi, kuitenkin Saarelaiset panneet harjoituspeleissä huolella pataan niin Ruoskaa kuin niin ylivoimaista Wirmoakin. (Medalle pari niukkaa tappiota). Onkohan tuo Saarelaisten hyvyyttä vai oletetun kärjen heikkoutta?
 
Viestejä
27
Yllätti, että Hirvensalolla onkin noin kova porukka kasassa. Jos sama joukkue pysyy kasassa koko kauden ja pelihuumori säilyy, niin varmasti hätyyttelevät kärkeä.
 
Viestejä
7
Katselin Wirmon rosteria viimeisimmistä Suomen Cup peleissä...oliko toi vakioporukka vai oliko varsinaiset "pelimiehet" huilivuorossa kun vastassa oli oletettavasti kevyempiä vastustajia? Lähinnä otti silmään monen kaverin syntymävuodet 2001, 2002 jne.
 
Viestejä
1
Olisi hienoa jos, joku paljon sarjasta tietävä nostaisi joukkueista pelaajia joita kannattaa seurata.
 
Viestejä
10
Fosu tulee olemaan todella vaikea voitettava ensikaudella! Maalissa Prihti ja Järvinen molemmat sarjan parhaimmistoa.

Pakissa mm. Mertanen kova lisäys. Viime kauden asm hopeamitalisti. Myös Mäkinen, Majalahti kovia.

Hyökkäyksessä Hautala asm kultamitalisti. Siihen kenttään Koppanen ja Kanninen laidoille, tuhoa syntyy. Laitila vieläkin erittäin kova

Divarinousu saattaa olla lähellä.
 
Viestejä
1
Kyllä rupee Wirmollakin olemaan sellainen nippu kasassa alkavaa kautta ajatellen, että divariin nousu pitäisi olla ainut realistinen tavoite.

W:llä ainakin mielenkiintoisina pelaajina paluumuuttaja Rossi, aivan liian hyvä pelaaja kakkosdivariin, varsinkin parin liigakauden jälkeen. Wirmossa myös pari muuta mielenkiintoista, hauska nähdä millaiset tehot Portnoj paukuttaa, tai yksi sarjan ahnaimpiin laukojiin kuuluva O. Laine.
Valmentaja Tähtisellä on kyllä hyvä nippu käsissään, yhdeksi heikkoudeksi kyllä voi melkein katsoa puolustuksen kapeuden, pari kolme loukkaantumista niin voi Wirmo olla helisemässä kovempia vastaan, paikkaajat kun ovat niin kovin nuoria ja kokemattomia, toki todella moni juniori on viimeisenä parina kautena vakuuttanut kypsällä pelaamisellaan.
Maalivahteihin ei Wirmo kyllä ainakaan kaadu, kolme erittäin tasokasta maalivahtia (Vainio, Lehtinen ja Arola)
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös