Pääkallo.fi

Miesten 2-Divisioona Länsirannikko

Viestejä
13
Tulevana viikonloppuna edessä on ensimmäistä kertaa täysi kierros, kun ohjelmassa on kaikkiaan viisi ottelua. Kierroksen herkkupalana toimivat omasta mielestäni perjantainen UHV Bullsin ja Kakon ottelu sekä lauantainen Ryhti-Rupu. Sen sijaan Ruoska lyönee SB Hirvensalon tylysti ja FBC Turku 2 hakee pisteet Porista. SB Naantali sekä SBS Lieto vääntävät oletettavasti melko tasaisen kamppailun.

Kahden kierroksen jälkeen sarjataulukkoa on vielä turha sen enempää katsella, mutta jotainhan sieltä alkaa jo selviämään. SB Hirvensalo sekä Team LSM ovat aika lailla odotetusti jumbosijoilla, ja seuraavaksi tulevat Lieto, Rupu ja Ruoska. Hieman yllättäen Naantali on neljäntenä ja vielä yllättävämmin Bulls miehittää toista sijaa. Otanta on kuitenkin vielä hyvin pieni.

Perinteinen veikkaus tulille viikonlopun otteluihin:

UHV Bulls-Kako 5-7

Kako hakee vieraspisteet erittäin vaikeasta paikasta. Heikentynyt härkälauma on aloittanut hyvin, ja kävi näyttämässä vielä jäljellä olevaa 2. divisioonarutiiniaan hakemalla vieraspisteet Huittisista. Avausvoittoa Hirvensaloa vastaan on hankalaa pitää suuressa arvossaan. Kako on päässyt aloittamaan kahdella kotiottelulla, joista mukaan on tarttunut viisi pistettä. Kuudeskin oli jo tuloillaan, mutta FBC Turku 2 kampesi väkisin tasoihin viimeisellä minuutilla kahden maalin takaa. Uskon kuitenkin Kakon voittoon tässä ottelussa.

SB Naantali-SBS Lieto 7-6 ja.

Evakkoretkelle Turkuun joutuva SB Naantali saa vastaansa toisen sarjanousijan, SBS Liedon. Naantali on aloittanut pirteästi kaatamalla sekä Ruoskan että Team LSM:n. Erinomainen alku nuorelle joukkueelle, ja uskon tahdin jatkuvan voittoisana, mutta niukasti. Lieto kaatoi Ruoskan rangaistuslaukauksilla, mutta kyykkäsi sen perään kotiparketilla häviten rumasti Ryhdille.

Ryhti-SBS Rupu 7-3

Ryhti on saanut taipaleelleen uudella sarjatasolla lentävän lähdön, kun joukkue on kaatanut ensin Hirvensalon ja viime perjantaina Liedon. Joukkueessa riittää taitoa, mutta liikettä ei niinkään. Kokenut joukkue on kuitenkin hankala vastustaja kaikille, jonka saa tällä kertaa kokea sinäänsä pirteästi pelaava SBS Rupu. Huittislaiset ovat haastaneet mallikkaasti sekä FBC Turun että UHV Bullsin, mutta molemmilla kerroilla tulos on ollut tappio lukemin 6-4. Nyt lukemat ovat hieman isommat, vaikka Rupu roikkuukin päätöserään asti hyvin mukana.

Ruoska-Hirvensalo 12-2

Tässä ottelussa ei ole kuin yksi voittajasuosikki. Ruoskaa on ärsytetty kahdella perättäisellä tappiolla varsinaisen peliajan jälkeen, joten nyt kokenut nippu murskaa heikon Hirvensalon. Jotain ottelusta kertoo se, että ennakkoasetelma on kahden kierroksen jälkeen täysin selvä, vaikka molempien kausi on alkanut kahdella tappiolla. Ruoska tulee tanssimaan taululle kaksinumeroiset lukemat, ja jatkaa osaltaan Hirvensalon synkkää matkaa.

Team LSM-FBC Turku 2 3-10

Jos on ennakkoasetelma selkeä edellisessä ottelussa, niin melko sama on tarina Porissa. FBC Turku 2 pelaa nuorella joukkueellaan raikasta salibandya, ja juoksee porilaisten yli. Syöttöpörssin kärki Rami Prokki pitää joukkuettaan mukana, mutta vauhti ei riitä turkulaisten kyytiin.
 
Viestejä
26
Veikkaus viikonkierokselta.

Uhw bulls-Kako 4-6

Sarjansa hyvin aloittanut Vehmaa haastaa hyvin Säkyläläiset mutta ei aivan riitä. Viihdyttävä peli tulossa.

Sb Naantali-SBS Lieto 7-8 ja

Sarjanousijoiden tasainen vääntö, Liedolla kasvojen pesujen aika, ruman tappion jälkeen Ryhdille.

Ryhti-SBS Rupu 8-5

Tuttu pari 3divarista, pystyykö Rupu pysäyttämään Ryhdin kuumat hyökkääjät?

Ruoska-Sb Hirvensalo 13-4

Ruoska ollut pettymys sarjan alussa,Hirvensalosta ei vastustajaa, pelaa väärässä sarjassa.

Team LSM-FBC Turku2 4-7

Porilaiset haastaa hyvin,mutta ei riitä.
 
Viestejä
24
Perjantain & Lauantain tuloksia:

UHV Bulls vs KaKo 2-6
Hyvin oli täällä veikkaavat tämän homman jäljillä. 1-2 maalin päässä oikesta lopputuloksesta lukuja heitelty.

SB Naantali vs SBS Lieto 4-11
Vain yksi taisi täällä veikata voitoa Lietolaisille. Lieto suoritti todellisen kasvojenpesun Ryhtitappion jälkeen. Ei kylläkää Naantali ollut todellakaan parhaimmillaan, mutta ei silti mitään Liedolta pois.

Ryhti vs Rupu 8-7 (JA)
Kuuleman mukaan Leaffilla oli ollut kunnon "sirkus" käynnissä. Jos joskus on peleissä ongelmana että tuomarit ns. "pistävät pillin taskuun" niin eilen ei sitä ongelmaa ollut. Kuulemma hyvin kyseenalaisia tuomioita ropissut mutta en ota niihin enenpää kantaan kun en ollut itse näkemässä. Nousialaisten voittoputki saa odottaa vielä katkaisuaan.

Ruoska vs SBH
Harmillisesti ottelu jouduttiin siirtämään kun ilmeisesti saarelaiset on lyöty karanteeniin. Paranemisia Hirvensalon suuntaan.
 
Viestejä
24
Hiljasta on
Kaikki elää niin jännittyneessä tilassa ”mahdetaanko huomennakin vielä pelata” meiningillä että on kokonaan jäänyt huutelut pienemmälle.
Kolme matsiahan siirty tulevalta viikonlopulta Rupu vs Lieto, Kako vs Naantali ja LSM vs SBH. Muista matseista (jos nyt ei peruta) niin veikkaan Tämmöisiä tuloksia:
Bulls vs Ryhti 3-9
FBC vs Ruoska 8-7
 
Viestejä
720
Kaikki elää niin jännittyneessä tilassa ”mahdetaanko huomennakin vielä pelata” meiningillä että on kokonaan jäänyt huutelut pienemmälle.
Kolme matsiahan siirty tulevalta viikonlopulta Rupu vs Lieto, Kako vs Naantali ja LSM vs SBH. Muista matseista (jos nyt ei peruta) niin veikkaan Tämmöisiä tuloksia:
Bulls vs Ryhti 3-9
FBC vs Ruoska 8-7

Tässä taidetaan, Varsinais-Suomen tilanteesta johtuen, mennä hetken aikaa ns kahdessa pikku lohkossa. Eli Satakunnan joukkueet (Rupu, Kako ja LSM) voivat pelata toisiaan vastaan ja Varsinais-Suomen (loput) voivat pelata toisiaan vastaan. Eli otteluiden siirtoja on tulossa myös ainakin ensi viikolle ja, jos ei ihmeitä pienen tauon aikana tapahdu, joulukuullakin niitä vielä tulee. Mielenkiintoista on nähdä, kauanko tilanne säilyy tälläisenä, keväälle siirtyy tätä menoa aika monta peliä pelattavaksi.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
EräViikingit - LASB
18.30
2.404.752.18
F-liiga N
1X2
1X2
EräViikingit - Welhot
15.00
1.0613.0015.00
O2-Jyväskylä - SB-Pro
15.00
3.955.301.55
PSS - Classic
15.00
4.605.301.47
SaiPa - FBC Loisto
15.00
1.944.652.82
TPS - SSRA
15.00
1.1210.0011.00
ÅIF - Koovee
15.00
2.644.502.04
Divari
1X2
1X2
Koovee - Josba
15.30
1.895.102.68
ÅIF - Happee Steamers
18.30
2.684.851.92
LNM - Hawks
19.00
2.104.652.46
Näytä kaikki
>
Viestejä
28
Pakko sanoa että tämän illan UHV Bulls vs Ryhti peli oli mielenkiintoista katseltavaa.Valitettavasti tuomarit paskoivat housuun, ja peliä vienyt härkälauma ei saanut voittoa tänään. Myöskin yksi syy tähän oli Ryhdin loistava maalivahtipeli. Mutta tämä tuomari duo oli aivan käsittämätön, linjaa ei ollut ollenkaan ja jatkuvalla syötöllä tuli todella kyseenalaisia vihellyksiä puolin sun toisin.
 
Viestejä
24
Itse olin eilen katsomassa BC M2 vs Ruoska ottelun ja pakko nostaa hattua Ruoskan tekemiselle. Ehjä 60min kurinalaista puolustamista sekoitettuna tehokkaaseen hyökkäyspään tekemiseen.
LT 3-8
 
Viestejä
720
Pakko sanoa että tämän illan UHV Bulls vs Ryhti peli oli mielenkiintoista katseltavaa.Valitettavasti tuomarit paskoivat housuun, ja peliä vienyt härkälauma ei saanut voittoa tänään. Myöskin yksi syy tähän oli Ryhdin loistava maalivahtipeli. Mutta tämä tuomari duo oli aivan käsittämätön, linjaa ei ollut ollenkaan ja jatkuvalla syötöllä tuli todella kyseenalaisia vihellyksiä puolin sun toisin.

Peliä näkemättä, jos teet vain 2 maalia ja olet ollut aika paljon ylivoimalla, on aika vaikeaa syyttää maalittomuudesta (lue: häviöstä) tuomareita. Bulls on koko sarjassa tehnyt 3. vähiten maaleja, joten ei tuo maaliteko-ongelma nyt johdu yhden ottelun tuomaroinnista. Bulls laukoo paljon, mutta osumaprosentti on heikko, kyllä siellä jostain muualta kannattaa syitä etsiä, kuin tuomareista. Jos siis aikoo haluaa saada tehtyä enemmän maaleja.
 
Viestejä
720
Viime kausi päättyi pahasti kesken. Ensi kauden lohkojako on julkaistu jo jokin aika sitten. Porilainen Team LSM luopui sarjapaikasta ja tilalle nostettiin TPS 3.

MIESTEN 2.DIVISIOONA LOHKOJAKO KAUDELLE 2021-22
Seura Joukkue Paikkakunta
Rivonmäen Ruoska Ruoska Paimio
SB Hirvensalo SB Hirvensalo Turku
UHV Bulls UHV Bulls Vehmaa
FBC Turku FBC Turku 2 Turku
Karhukopla KaKo Säkylä
Salibandyseura Lieto SBS Lieto 3 Lieto
Nousiaisten Ryhti Ryhti Nousiainen
Salibandy Naantali SB Naantali Naantali
Salibandyseura Rupusakki SBS Rupu Huittinen
TPS Salibandy TPS 3 Turku
 
Viestejä
6
No joo, Ryhti jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Ei juurikaan mitään suurempaa kummallisuutta. Mitä nyt Rupu sekä KaKo kyntävät omituisesti...
 
Viestejä
2
Mitäs mieltä länsirannikon pleijareista? Ryhti aika vakuuttava runkosarjassa mutta aika vaisu ottelusarja FBC 2 vastaan. Oliko kenties nousu haluttomuudesta kiinni vai mistä? Onko sitten millainen sauma FBC 2 ja ruoskalla nousta suomisarjaan?
 
Viestejä
191
Tuota ei kyllä pysty ymmärtämään miten Ryhti oli noin heikko FBC 2:sta vastaan. Arvioin etukäteen, että olisivat jopa suosikkeja sarjaan. Sekä Ruoskalle, että FBC 2:lle Suomi-sarja tuntuu kyllä turhan kovalta sarjalta mutta toisaalta jos FBC nousee F-liigaan, voi Suomi-sarjan paikka olla ihan hyödyllinen pelaajakehityksen osalta.
 
Viestejä
6
Näyttäisi Ryhdillä olleen melkoisesti vajavaiset kokoonopanot molemmissa karsintamatseissa Beeceetä vastaan. Varsinkin kun poissaolot näköjään sieltä "paremmasta" päästä rosteria. Loukkia vai just tota haluttomuutta edetä karsinnoissa? Veikkaan että ekan pelin tulokseen ja loppukiriin peilaten ei se halusta ole ollut kiinni, ehkä se poissolojen runtelema miehistö sitten ton selittää.

Ruoskalla en jaksa riittävän paukkuja vetää Suomaria kuivin jaloin, vaikka sinne asti nyt kiipeisivätkin. Ei siellä saada rakennettua sinne riittävän vahvaa jengiä. Toki olen mielelläni tässä väärässä, mutta tuollainen on tuntuma. Pelicans vaikuttaa kyllä muutoinkin melkoisen kovalta kannolta kaskessa mitä niiden pelaajistoa kävi kurkkimassa. Beecee varmastikin paikan ylempää mielellän ottaisi vastaan jos/kun isoveikka nappaa Liigaposition.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
EräViikingit - LASB
18.30
2.404.752.18
F-liiga N
1X2
1X2
EräViikingit - Welhot
15.00
1.0613.0015.00
O2-Jyväskylä - SB-Pro
15.00
3.955.301.55
PSS - Classic
15.00
4.605.301.47
SaiPa - FBC Loisto
15.00
1.944.652.82
TPS - SSRA
15.00
1.1210.0011.00
ÅIF - Koovee
15.00
2.644.502.04
Divari
1X2
1X2
Koovee - Josba
15.30
1.895.102.68
ÅIF - Happee Steamers
18.30
2.684.851.92
LNM - Hawks
19.00
2.104.652.46
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös