Pääkallo.fi

Miesten 2-divisioona, Pohjanmaa, lohko 7

Kuka voittaa runkosarjan?

 • Jeppis FBC

  Ääniä: 5 9.1%
 • SB Amerikaarto

  Ääniä: 23 41.8%
 • TU Salibandy

  Ääniä: 4 7.3%
 • ISB/Team Atria

  Ääniä: 13 23.6%
 • SB Vaasa Youngboys

  Ääniä: 1 1.8%
 • Valaat

  Ääniä: 2 3.6%
 • SPV II

  Ääniä: 3 5.5%
 • FBC Remix

  Ääniä: 4 7.3%

 • Äänestäjiä
  55
Viestejä
9
Veikkaisin että Goats pelaa kärkisijoista, mutta ennakkosuosikki on ISB.
Ilmajokelaiset säilyivät pelaajarungoltaan hyvin, ja vanha SPV-veteraani Toivosen Jani käskyttäjänä, niin Suomisarjaan varmasti tähyää takaisin. Goats oli jo lähellä karsinnoissa.
Entä miten mahtaa olla Röven laita? Keväälläkö näytti että tuleeko joukkuetta ollenkaan, vaikuttaako se joukkueeseen? Valaat, mikäli vanha runko pysyy, saattaa olla Top3 joukkueita. Jeppis ja Vaasa aina yhtä yllätysvalmiita, ja ovat sarjajyriä. SPV2 on täysi arvoitus, riippuen aina ketä kulloinkin on pelaamassa. P19, P22 vai P16, tulos riippuu siitä. Ähtärin porukka PaHa on varmaan yrittämässä sarjapaikan säilyttämistä, juuri sen parempaan ei eväitä juuri ole. Samaa tietenkin yrittää sarjatulokas Jalas, joka teki kovaa jälkeä kolmosessa, ja siellä on tehty jo pitkään pitkäjänteistä työtä. Saa nähdä miltä se näyttää sarjaporrasta ylempänä.
 
Viestejä
2
Joo, goatsit varmasti vahvoilla, ig:n mukaan olivat haalineet riveihinsä pari kautta suomisarjaa pelanneen Tuomas Määttälän jolla 2div pisteitä kasassa kohta 500. Isbillä kyllä aika heikko suomisarja kausi takana, mahtaakohan riittää tämän lohkonkaan kärkeen?
 
Viestejä
7
Joo, goatsit varmasti vahvoilla, ig:n mukaan olivat haalineet riveihinsä pari kautta suomisarjaa pelanneen Tuomas Määttälän jolla 2div pisteitä kasassa kohta 500. Isbillä kyllä aika heikko suomisarja kausi takana, mahtaakohan riittää tämän lohkonkaan kärkeen?
Määttälä kyllä ihan sellainen ok-tason vahvistus tälle sarjatasolle, mutta isoin signaus Goatseilta on kuitenkin Laukkosen jatkosopimus!
Niko onkin bongattu jo vetelemässä pohjakuntoa kautta varten kun kesän lenkkipolku on useana iltana kulkenut Kilta-Calle väliä ja aina Timin grillin kautta kotia. Mahtaa mies olla iskussa syksyllä.

Tuohon päälle kun ottaa valmentaja Poutasen laatiman saliohjelman, niin jälki kaudella tulee olemaan tappavaa. Poutanen on totuttuun tapaan nähty vain salilla ja Lahjaanassa. Mahtaako myös itse löytyä kentältä jossain vaiheessa kautta? Käyttöä voisi ollakin, jos treenit jatkuvat yhtä kovana ja Goatseilta alkaa taas ukkoja tippumaan ylikunnon takia kuten viime kaudella.
 
Viestejä
5
Onha tää sarja niin taputeltu kärjen osalta jo. ISB näytti aivan ok sählyjoukkueelta tohon sarjaan ja tullee taistelemaan varmasti kärkisijoista. Rahkola ja Peltola vaikutti vaarallisilta Suomen cupissa, mutta liekkö ihan silmälumetta..

SPV tulee varmaan yllättelemään junnuvahvistusten myötä kärkijengejäkin ja on muutenkin ihan arvoitus mihin sijoittuu lopulta. Ties vaikka Tommy Koponen iskisi itsensä pelille vielä.

Muutenpa sieltä onkin enää Goats ainoita kunnon haastajia kärkiporukoihin ja heille jääminen kahden kärjen ulkopuolelle olisikin täysfarssi ja valmennuksen kyykkääminen. Pelaajamateriaali riittänee tuon sarjan tasossa etenkin hyökkääjien osalta, puolustushan tuolla vuotaa kuin Poutasen saliohjelma. Ja tietysti omat epäilykset valmentajan pelikirjaan vai onko sitä edes?? Joukkueeseenhan tuli uus seriffi kun Toholammin armoton maalipyssy liittyi joukkueeseen. Ainut arvoitus vaan on, että uskaltaako Poutanen antaa Määttälälle sille kuuluvaa roolia vai pitääkö koirankopissa kunnes alkaa maaleja kaivata tarpeeksi? Tervamäki on ainaki laiskotellut kesän mutta eiköhän kädet edelleen pehmeet ole niin yhet 40 paunaa voi nakutella. Suomencupin sisäisen pörssivoittajan Jämsän odottanee tällä kaudella voittavan sarjan pistepörssin kun Amerikaarron pojat ei enää vie kärkisijoja pörssistä. Jos Jämsä pysyy pelikunnossa. Liekkö kuitenki perus 22 pistettä kuitenkin tulossa ja lopulta Määttälä iskee 54 pisteellä pörssin voittoon.

Muut joukkueet voi pelata sählyä 7 kuukautta ja lähtee sit nauttimaan keväästä!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
5
Tasaisia pelejä ollut.

ISB ollut niin hyvä kun arvattiin. RöVellä myös hyvä alku.

Isoimmat pettymykset tähän mennessä Jeppis ja Goats. Molemmat parantanee vielä kauden mittaan??
 
Viestejä
7
Tasaisia pelejä ollut.

ISB ollut niin hyvä kun arvattiin. RöVellä myös hyvä alku.

Isoimmat pettymykset tähän mennessä Jeppis ja Goats. Molemmat parantanee vielä kauden mittaan??
Goats ollut pettymys kun hävinnyt yhden pelin? Ok. Toki seinäjoen pikkupojat olisi pitänyt voittaa, mutta näillä on hyvä tatsi kun pääsevät koulun liikuntatunneilla pelaamaan.

Aika rutiinin omaisestihan Vuohipaimenet on pelannut. Varsinkin kun aikaa vietetään enemmän Timin grillillä viikonloppuöisin kuin treenikentällä arkisin. Paitsi Poutanen. Poutanen painaa pitkää päivää salilla ja 3-jakoinen ohjelma painetaan kahdesti viikkoon läpi! Luultavasti kohta siirrytään valmentajasta pelaajavalmentajaksi..
 
Viestejä
5
Tänään on varmaan luvassa hienoja hetkiä uudella Jalas Areenalla. Jalas-SBS PaHa ottelu korkkaa upouuden hallin. Hienoa että näitä uusia halleja nousee myös pienemmille paikkakunnille.

Vaasassa nähtäneen tänään murskajaiset kun SPV II:n vierailee parin kentän voimin OP:lla?
 
Viestejä
9
Sarja alkaa hiljalleen muotoutua kun kierroksia on takana kohta puolet. Hieman ehkä yllättäenkin Röve on kärkikahinoissa, vaikka keskikastiin sitä sijoiteltiin ennen kauden alkua, ISB ei niin yllättävästi mukana kärjessä, ja niin pitääkin suomisarjan kokemuksella keikkua kahden parhaan sakissa. Sb Goats voi vielä lämmetä kevättä kohti, mutta luvalla sanoen enemmän on kyllä odotettu puheisiin nähden.
Valaat pelaa edelleen vahvaa sarjajyrän peliä, ja kärkkyy kärjen takana. Viime kauden jälkeen kyennyt edelleen pitämään tasonsa. Jeppis kuuluu samaan sarjajyräkastiin, pitää pintansa keskikastin joukkueena.
Jalas on kyllä sarjanousijana positiivisesti osoittanut ehdottomasti kuuluvansa kakkoseen, haastaa joka pelissä vastustajia tiukasti ja tasapäin. Eilen ensimmäinen kotipeli uudessa Jalas Areenassa, ja 385 katsojaa osoittaa että joukkue kiinnostaa. Hyvä piristysruiske sarjaan, ja toiminta näyttää uskottavalta.
Sbs Paha näyttää vakiinnuttaneensa paikkansa sarjassa, viime kaudella vielä syksy meni maksellessa oppirahoja, mutta nyt haastaa tasaisesti joka pelissä vastustajia.
Sb Vaasalla on ollut haasteita, varsinkin sarjan alussa, mutta näyttää nyt raapivan pisteitäkin. Aikatavalla riippuu siitäkin, saako Suomisarjasta vahvistuksia. Tuloksen teko on työn ja tuskan takana muuten..SPVII taas jatkaa sitä viime kausien arvoituksien sarjaa. Joka pelissä kokoonpano voi olla ihan mitä vain, ja tulokset riippuvat täysin siitä. Parhaimmillaan voi voittaa kenet tahansa, ja yhtäkkiä voi olla täysi vitsi, niinkuin eilen hävitessään Vaasalle melkein koripallolukemin. Joskus jopa tuntuu hieman valjulta koko toiminta sarjan suhteen, kun panostus on lähinnä junioreiden pompottelusta riippuvaa.

Jokatapauksessa sarja on tänä vuonna aika kilpailullinen, kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa hyvänä päivänä.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
TPS - Happee
15.00
1.784.903.15
Jymy - EräViikingit
17.00
1.495.804.15
SPV - Indians
17.00
2.284.702.30
OLS - Classic
18.00
9.508.751.15
Nokian KrP - Oilers
4.3 18.30
2.125.102.36
Divari
1X2
1X2
Konnat - M-Team
14.30
6.508.001.22
SalBa - Josba
15.00
1.385.704.90
Happee Steamers - Koovee
15.15
2.725.401.83
Näytä kaikki
>
Viestejä
4
Sarja kyllä vaikuttaa mukavan tasaiselta mutta kyllä tuosta neljä joukkuetta kuitenkin selkeesti erottuu. RöVe, ISB , Valaat ja Goats. Nämä edellä mainitut pelaa jatkopelit kevväämällä ja löytyyhän noista neljästä joukkueista kokeneita peliukkoja…
 
Viestejä
9
Puolet peleistä pelattu. Sarjataulukko näyttää kiistattomasti että RöVe ja ISB kipittävät pienellä karkumatkalla. Mutta eivät ihan niin ylivoimaisia ole että jokainen peli olisi selvä, kuten esimerkiksi Amerikaarto viime kaudella, jolloin oli melkein selvää ennen pelin alkua kumpi voittaa. Mutta sitten taulukko näyttää pisteiden ja peliesitysten valossa siltä, että onko vielä edes selvää ketkä kuuluvat neljän parhaan joukkoon kun runkosarja on pelattu? Tiukka pistetaulukko ja otteluohjelman sopiva kiharaisuus antaa mahdollisuuden moneen asiaan.
Valaat, Goats, Jeppis, Jalas on siinä tuntumassa missä lopulta kuka vain voi olla neljän joukossa, ja pelitkin ovat näyttäneet että kaikilla on sauma voittaa aina matsinsa.
Ja vielä peräti Sbs PaHa, SB Vaasa kuin SPVII:kin (riippuen kokoonpanosta) voi vielä kiriä nappipeleillä ihan siihen samaan junaan. Paljon riippuu meneekö pelit ristiin, ja kenen kunto ja pelit kohenee kevättä kohti.
Jokatapauksessa edelleen näyttää hyvin kilpailulliselta ja mielenkiintoiselta sarjalta.
 
Viestejä
3
Olin perjantaina kattomassa Goats - Jeppis pelin.

Vuohilaumalla kolme ylivoimaa saldona 0 maalia, 0 maalintekopaikaa useita vetoja ensimmäiseen mieheen ja hirveä määrä pelaajien äkäilyä. Joukkueen sisäinen kemia kateissa. Eipä se mikään yllätys ole, kenellä peli-iloa olisikaan, kun pelikaverina on äkäilevä mies, joka huutaa joka virheestä kesken tilanteen? Kannattaisi pelata tilanteet loppuun ja vaikka erätauolla käydä tilanne läpi.

Toki kärkimiehet sairastuvalla, mutta parempaan pitäisi pystyä.
 
Viestejä
5
ISB ja RöVe ovat varmistaneet playoff paikan ja käytännössä myös kotiedun. Toki Jeppis voi teoriassa tulla ohi vielä.

Jeppis on sitten kolmas pudotuspelijoukkue mutta neljännestä sijasta käydään kyllä kova kamppailu vielä!

SBS PaHa on juuttunut jumboksi ja saas nähdä kutsuuko kolmosdivari ensi kaudelle.
 
Viestejä
9
Kyllä ISB ja Röve on olleetkin sarjan kaksi selvästi parasta joukkuetta, ISB pelaa laajalla materiaalilla, ja kokemus näkyy otteista, vaikka välillä pientä epätasaisuutta peleissä, voitot ratkaisee. Röve tuntuu tasaisen vahvalta, ja on pelannut pienelläkin rosterilla vahvasti, ehkä jopa kaikkein vahvimmin kakkosen joukkueista.
Jeppis on ollut seuraava tasaisen suorittamisen joukkue, ei isoja notkahteluita, tekee kaudesta toiseen perusvahvaa tulosta.
Sb Goats taasen on notkahdellut nyt kummasti. Alkukauden ennakkosuosikin asema on nyt kaukana, hävisi viime pelissä esimerkiksi sarjanousija Jalaksellekin, mikä kertoo että suorittaminen ei ihan ennakon puheiden tasolla ole. Voi vielä jäljellä olevissa peleissä toki parantaa, mutta on selvästi alisuorittanut joukkueista eniten.
Neljännestä sijasta onkin nyt jopa hämmentävän kova ja tiukka kamppailu sarjataulukon mukaan. Jalas on jopa nousijajoukkueena yllättävästikin mukana tiukasti vielä pudotuspelikamppailussa Valaiden, Sb Vaasan, SPV2en kanssa. Näillä joukkueilla otteluohjelmakin ratkaisee, sillä Vaasa ja SPV2 käyttää ihan surutta mm Suomisarjan ja Vanhimpien junioreiden SM-sarjapelaajia vahvistuksena, jotka tekevät peleistä siten ennakkoon arvaamattomia.
Sbs Pahalla on iso vuori kiivettävänä putoajan paikalta. Ei se mahdoton tehtävä ole, kuten viimekaudella näkyi, mutta joukkue tuntuu olevan jotenkin lamaantunut sometiimiä myöden tekemisissään.
 
Viestejä
5
Tänään pelataan runkosarjavoitosta kokkolassa kun RöVe kohtaa ISB:n kotikentällään.

Mielenkiintoinen peli tulossa ja saa nähdä kumpi jatkaa voittoputkeaan.
 
Viestejä
9
Röve näytti olevansa tämän hetken sarjan paras joukkue. ISB hyvänä kakkosena siinä ihan siivellä. Jeppis näyttää pitävän kolmossijan yhtä tukevasti. Nelossijassa roikkuu Goats, mutta hämmentävän lähelle Jalas on itsensä hilannut, ennakkoon ei olisi uskonut. Sarjanousija on ollut piristysruiske sarjaan niin pelien kuin kotiotteluiden katsojamäärienkin mukaan.
Sitten on Valaat, Vaasa ja SPVII yhdessä rykelmässä, eroa ei juurikaan ole, ja joka pelissä on pisteet tärkeitä. Sbs Paha on peränpitäjänä edelleen, jokainen peli on kuolemanpeli heille.
Sarja on ollut yllättävän tasainen, ja sellaisena se menee päätyyn asti.
 
Viestejä
9
Nyt ollaan tilanteessa jossa pudotuspelijoukkueet alkaa olla selvillä, ja peräpään pitäjätkin kamppailevat keskenään.
Neljän kärki on suhteellisen odotettu nelikko. Kuntopuntarista voidaan olla montaa mieltä.
Röve on sarjan selkeästi paras joukkue. Joukkue on nyt marssinut suurinpiirtein voitosta voittoon, eikä pysäyttäjää tunnu löytyvän.
ISB on lähes yhtä selkeä kakkonen, mutta jotenkin ailahteleva suorituksissaan, ottelujen sisälläkin, varsinkin viime aikoina. Joukkue päästää maaleja kohtuu paljon, jos tekeekin.
Jeppis on parantanut pelaamistaan kauden edetessä. Varsinkin puolustuspeli on selkeää ja tiivistä. Siinä voi olla jopa sellainen elementti millä pärjää playereissäkin.
Goats on ollut joukkue mitä mielenkiinnolla olen seurannut. Täälläkin vähän kieli poskessa, ja ehkä vähän tosissaankin syksyllä hehkutettu joukkue on mielestäni ollut pieni pettymys. Pelit ovat olleet yhtä vuoristorataa. Joukkueen tähtipelaajisto on ollut joukkueen vahvuus, ja heikkous. Pienen pientä ylimielistä kiukkuilua ja laiskottelua ollut nähtävissä hyvien suoritusten mausteeksi.
Tästä nelikosta veikkaan Röven ja hieman yllättäenkin Jeppiksen kaikkein tasaisimmiksi suoritustasoltaan, ja siitä voi olla hyötyä pudotuspeleissä. ISB omaa valtavan potentiaalin, mutta pakko olisi löytää jotain maalinestopelin parantamiseksi, ja otteiden tasaisuuteen.
Goats ei voi sulaa taas otteluiden sisällä joka kerta, varsinkaan pudotuspeleissä missä pelit ovat kovempia.

Peräpään peleissä ratkotaan sitten putoajat ja karsijat. Jalas varmisti positiivisena yllättäjänä paikkansa jo sarjassa. Valaat ilmoitti jo julkisesti että kausi jää viimeiseksi kakkosessa käy miten käy. Sb Vaasa, SPVII ja Sbs Paha kamppailevat sitten siitä todellisen putoajan ja karsijan välimaastosta.
Irvokkaaksi näytelmän tekee se, että yksi lopettaa muutenkin, ja yksi on huhujen mukaan myös muuttamassa statustaan sarjan osallistujalistalla. Kaksi joukkuetta kikkaili koko kauden eri edustusoikeuden omaavien pelaajien kanssa niin, että pelaajia pyöri ringissä melkoinen määrä, ja lopputulos on jotain mitä ei voi pitkässä juoksussa oikein käsittää mitä tällä toiminnalla nyt haettiin?
Onko tässä lopulta vain yksi tai maksimissaan kaksi joukkuetta jotka ovat aidosti tosissaan tai kiinnostuneita pelaamaan sarjaa?
Kakkonen on ollut mielenkiintoinen sarja, mutta pienen lässähdyksen makua on viimeisen kierroksen aikana, peräpään pitäjien osalta.
Toivottavasti ensi kaudeksi sarjaan löytyy aidon motivaation omaavia joukkueita, ja sarjan joukkuemäärä kasvatettaisiin kymmeneen.
 
Viestejä
2
Viikonloppuna taas pelattiin. Isbi hävisi 16-6 Jeppikselle. Edellisessä kohtaamisessa 4-11 Isbi voitti Jeppiksen. Saa nähdä, ottaako Röve suomisarjapaikan vai onko vielä ihmeitä tapahtumassa.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
TPS - Happee
15.00
1.784.903.15
Jymy - EräViikingit
17.00
1.495.804.15
SPV - Indians
17.00
2.284.702.30
OLS - Classic
18.00
9.508.751.15
Nokian KrP - Oilers
4.3 18.30
2.125.102.36
Divari
1X2
1X2
Konnat - M-Team
14.30
6.508.001.22
SalBa - Josba
15.00
1.385.704.90
Happee Steamers - Koovee
15.15
2.725.401.83
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös