Pääkallo.fi

Miesten F-liigan finaalisarja Nokian KrP-TPS

Viestejä
7,206
Ja aiemminhan sitä on rakennettukin? Eikös? Ja joo, ei täytä kriteereitä ei. Se on täysin totta. Kumpaankaan näihin kun ei oikein Näätä itsessään pysty vaikuttamaan. Missään nimessä Rahola ei näihin peleihin soveltuva ole, mutta minkäs teet kun ei edes Tampereella ole riittävää hallia? Hakametsä ainoa edes vähän mahdollinen. Siitäkään tiedä mitä junnulätkää siellä vedetään samaan aikaan.
Tarkennetaan nyt vielä, että kritisoin tässä nimenomaan sekä F-Liigaa että Nokian kaupunkia, KrP on tässä syytön.
 
Viestejä
695
Niin se valitettavasti on mutta jos alustanvaihtotyölle asetetaan edes jokin hinta, niin järkevintä olisi laittaa matto ja rakentaa tarvittaessa koripallokenttä parketista siihen päälle. Tämä siksi, että parkettielementtien kokoaminen on huomattavasti nopeampaa kuin maton asentaminen. Lisäksi koriskenttä on huomattavasti salibandykenttää pienempi. Lähes kaikki muut lajit korista lukuun ottamatta pelaavat mieluummin matolla. Turussa päättämässä olivat 70-luvun koripallomestarit. Mitenkä Nokialla?
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,119
Viestejä
138
Mikä siinä on, että kaikki joukkueet joita kannatan on finaaleissa, mutta ovat silti aivan paskoja?

Tappara: Paskat ottelutapahtumat, Kahvara, Mouhijärvi jne...
KrP: Homeluola, väärin kannustettu jne...

Ei siinä. Katkerat kyyneleet maistuvat mukavan suolaisilta.
 
Viestejä
232
Toivottavasti nähtäisiin vihdoin pitkä sarja. Tepsi laittaa last dance-hengessä kaiken likoon, mutta KrP on laadukkaampi ja materiaaliltaan laajempi ryhmä. Lyhyessä yksinkertaisuudessaan sanotaan, että KrP on sarjan paras joukkue ja vie mestaruuden voitoin 4-3.
 
Viestejä
135
Liigan olosuhdepolitiikka voi näyttää koomisen lepsulta, mutta itse kyllä uskon ja toivon, että taustalla on ihan johdonmukainen ja perusteltu strategia. Vaatimuksilla pyritään ohjaamaan seuratoimintaa, ottelutapahtumia ja myös kunnallispolitiikkaa. Ne pyritään asettamaan niin että ohjaavaa vaikutusta saataisiin - joko välittömästi, tai sitten pidemmän ajan kuluessa ja monena vuonna poikkeuslupia myöntäen.

Kyseessä on siis vain yksi toiminnankehityksen tapa. Joku selkeä kriteeri pitää olla ja sen pitää olla "ehdoton" - tarkoittaa, että vaatimuksia jotka heti omatoimisesti vesitettäisiin saatesanoissa, on turha edes kirjoittaa. Mutta samalla vaatimuksien antajan pitää itse ymmärtää, että tavoitteisiin ei ainakaan heti päästä ja että härkäpäinen ehdottomuus ilman dialogia tuskin tuo parasta lopputulosta, vaan voi aiheuttaa jopa vahinkoa.

Tietty onhan sekin mahdollista että yleisökriteerit arpoo känninen oranki Alakiventien pikkujouluissa.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,119
Viestejä
323
Viimeisessä ennakossa liigalegenda Henri Johansson. Johanssonilta udellaan muun muassa raha-asioista, sekä vielä kerran maajoukkueurasta. Miksi Johansson on kunnan mainoskasvo? Sekin selviää jutusta:


Miksi palkoista ei puhuta? Moni junnu taitaa haaveilla pelaajan urasta, mutta todellisuus on se että pitää käydä töissäkin. Puhutaan jääkiekossakin palkoista.
 
Viestejä
473
Miksi palkoista ei puhuta? Moni junnu taitaa haaveilla pelaajan urasta, mutta todellisuus on se että pitää käydä töissäkin. Puhutaan jääkiekossakin palkoista.
Palkoista puhuminen ja palkka-avoimuus tuppaa hilaamaan hintoja ylös, koska silloin löytyy aina vertailukohta mihin hinnoitella itsensä, tai verrokki, johon nähden manageri voi hinnoittella suojattinsa.
Niin kauan kuin ollaan hiljaa, voidaan maksaa niille joille halutaan, jotka on todella tärkeitä joukkueelle. Ja antaa muiden ymmärtää, ettei niillekään juuri makseta ja teille ei varsinkaan pysty. Okei, vähän liioittelen ehkä. Mutta tuo se ajatus suurinpiirtein on.
 
Viestejä
7,206
Itse seuraan NHL:ää sen verran, että pelaajien palkat siellä lähtevät ihan lapasesta. Jollekin Teuvo Teräväiselle maksetaan 5,5 miljoonaa tyhjästä, niin tottakai kaikki sanoo, että "kun Teräväinen saa 5,5M 37 pisteestä, niin täytyyhän mun saada vähintään tuplat, kun tein 70 pistettä".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös