Pääkallo.fi

Miesten F-liigan karsinnat

Viestejä
6
Onnea Turkuun liigapaikasta! Mielenkiintoista nähdä miten kaksi liigajoukkuetta mahtuu samaan kaupunkiin, eli esim. miten pelaajat ja sponsorirahat jakautuvat...

Joensuussa kannattaisi ottaa nyt kevään huumasta kaikki irti kun aletaan miettiä ensi kautta ja toki myös jatkoa pidemmälle. Organisaatio tuskin on liigatasoinen nykymuodossaan, eli töitä on tehtävä ja paljon. Juniorityön on oltava laadukasta koska ostopelaajia ei nykytilanteessa voida hankkia, ja salibandya pelaavia opiskelijoita pitäisi houkutella tänne entistä aktiivisemmin. Ja vaikka Kilposen väsyneet Flames-jutut ärsyttävätkin monia, on niissä kuitenkin pieni totuuden siemen taustalla: yhteistyöstä eri seurojen välillä tällä suhteellisen pienellä alueella voisi löytyä avain tulevaan menestykseen kunhan vain hommaan panostettaisiin kunnolla ja vanhat kaunat unohdettaisiin. Naisissahan tilanne on suorastaan katastrofaalinen: neljä seuraa pelaa höntsää kakkosessa, ykkösessä pelaavaan seuraan eivät pelaajat halua mennä tai ainakin lopettavat yhden kauden jälkeen, ja Kuopio kiittää ja kumartaa ja napsii parhaat pelaajat omiin joukkueisiinsa (huhujen mukaan ensi kaudella myös potentiaalisimmat T21-pelaajat). Toki lähin (liiga)seura miehissä on kauempana kuin Kuopio, mutta nyt Joensuussa opiskeleville pelaajille siirtyminen pelaamaan muualle tuskin on iso ongelma koska työpaikkojakin on etenkin etelämpänä tarjolla Itä-Suomea paremmin.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
17.30
1.635.303.50
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös