Pääkallo.fi

Miesten F-liigan karsinnat

Viestejä
355
Eiköhän se tämä sarja ole taputeltu. Joensuun ja Turun välinen matka, ja vielä arkipeli antaa kuitenkin melkoisen kotiedun kolmanteen kohtaamiseen.
 
Viestejä
9
Lieneeköhän jonkunlaista sanktiota tulla FBC:lle? Ottelun jälkeen aivan faniryhmän nenän eteen huutamaan. Mielestäni jonkinlainen sanktio olisi oikeutettu!

Mutta viihdyttävä peli jälleen. Huikea tunnelma Joensuu Areenassa Josba Ultrasin säestämänä!
 
Viestejä
29
Kaikin puolin omasta mielestä oikeutettua mennä vähän jakamaan vastapalloon faneille, jotka lähetykseenkin kuuluessa huutelee pitkin ottelua hävyttömyyksiä. Ultras on aina hieno asia, mutta mauttomat fanit eivät ole, johon Josban ultras valitettavasti syyllistynee.

Mitä tulee Tähkän veljeksiin, niin jos vaikka katsoo muutama vuosi takaperin Tiikerit - Åif finaalisarjaa, niin kyllä siellä oltiin vähän erinäköisissä raameissa. Toki Kasperilta mitään pois ottamatta, oikein loistava pelaaja, kuten myös tänään todisti. Roopesta ei voi samaa kyllä sanoa.
 
Viestejä
13
Pitäisikö legendojen poikien mennä kuntokuurille? Ei ihme ettei SPVssä toinen päässyt pelaamaan. Nyt nuoret jätkät lähinnä kävellen pelaavat. Todella iso ero, jos vertaa vaikka Arkkilaan. Nuorempi Tähkä parissa maalissa puolusti todella laiskasti.
Ihan samaa mieltä. Ei tuollaista löntystämistä jaksa edes katsoa. Suu kyllä käy. Fc löysätempo ei jatkoon.
 
Viestejä
290
Vaikutti Turku olevan aika hyvin valmennettu joukkue, tuli tietyllä tapaa Classic mieleen. Sopeutuivat erilaisiin tilanteisiin ja jaksoivat kyykkiä pari minuuttia putkeen, kun pallon saivat loivat jo suorassa hyökkäyksessä paikan. Josballe onnittelut pallonhallintatilaston voitosta ja ensi kauden yhteistyökumppaniksi suosittelisin painonvartijoita. Josballakin nuoria puskemassa pöhöttyneiden pelaajien edelle, en näkisi mahdottomana, että jatkossakin Joensuussa pelataan noususta.
 
Viestejä
14
Onnittelut fbc turulle ansaitsitte voiton. Josba ois pitänyt voittaa koti ottelu niin ehkä ois asetelma voinut muuttua, mutta parempi vei ei voi väittää vastaan mitenkään!
 
Viestejä
6,422
Ei vaan Karelia Flamesilla tällä kertaa riittänyt. Eiköhän sielläkin päästä kuitenkin kohta mittaamaan kaikki hyöty fuusiosta ulos.
 
Viestejä
120
Oonko ainoa kenen mielestä on ihan naurettavaa, että pääsarjatason mestarit eivät nosta kannua, vaan jotain pahvin palasta…
Mietin kanssa aluksi ihansamaa, mutta sitten järkeilin. Olisihan se tulevaisuudessa hölmöä, että (välierä vaiheiden) voittajat tuulettaa kannun kanssa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös