Pääkallo.fi

Miesten F-liigan ottelut viikolla 1 (4.-10.1.)

Säbantteri

Kaikki normaaliin ”anti-SPVhen” verrattuna vaikuttaa seinäjokiselta....

Joo. Ylikortesniemi-Helanen kaksikko on yleensä niin SPV-kriittisiä, ettei missään näissä peleissä joissa on ns. kotijoukkueen selostaja käytössä. Tämä tämäniltainen selostusääni on ilmeisesti lähtökohtaisesti ns. pienemmän puolella, koska tuntuu hehkuttavan OLSin maaleja falsetissa ja SPV:n maalit jää lähinnä toteamisen asteelle. No eipä tuolla väliä. Peliä voi hyvin seurata ilman selostustakin.
 

Mahoney

Jos ja kun SPV tänään voittaa OLS:n, myös SPV ohittaa Inkkarit. Mutta erilaiset ottelumäärät vääristää. Todellisuudessa Inkkarit on edelleen edellä, mutta tiukka kisa näiden kolmen kesken tulee sijoista 6-8. Eikä se Ervikään vielä täysin ulkona ole tuosta taistelusta, mutta takamatkalla toki.
Eikä kun todellisuus on se että Ervi pöllyttää inkkareita ja SPV on oikeastikin espoolaisia edellä😁. Jos nyt ekana voittavat OLSin.
 

Säbantteri

No siinä oli taas se kierros:

TPS ja Happee palasivat edellisten peliensä jälkeen molemmat omalle tasolleen.

SPV otti kahden kärkijengejä vastaan käydyn väännön jälkeen OLS pelin palauttavana treeninä. Kolmas peli vajaan viikon sisään näkyi sekä henkisesti että fyysisesti. Latausta ei löytynyt oikein mitenkään, mutta rutiinitaso riitti. OLS taisteli siipirikkoisena miehekkäästi, mutta voittajastä ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Oilers jatkaa odotetun vahvasti ja vastaavasti LASB on hiomassa itselleen sellaista kevätvirettä, että keväästä ei heillä tule pitkä, tulee sieltä sitten vastaan kuka vaan.

Tiikerit ja Jymy kävivät oman taistonsa kellariosastolla odotetusti pitkän kaavan kautta. Ja odotetusti Tiikerit vei pitemmän korren ja on karkaamassa karsijakurimuksesta.
 
Viestejä
1,149
Varsin isot pisteet tänään jaossa Oulussa. Kumpi hoitaa?

Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa OLS löi Steelersin verkkoon vaatimattomat 14 maalia ja vei 3 pistettä. Vastaavaa ilotulitusta tuskin nähdään.

Jos OLSilla tosiaan on paljon merkittäviä poissaoloja vieläkin ja vielä kova peli alla eilen, vois tässä jopa hieman sovitella ennakkosuosikin viittaa Steelersin niskaan. Niko Einiö löytyy näemmä vielä Steelersin kokoonpanosta, mutta Saarinen on lähtenyt kenties takaisin Sveitsiin. Kosonen maalilla.
 

Mahoney

Hähää. Eihän tolle touhulle voi kun nauraa. Näköjään palattiin omalle tasolle🙉. Jos muutama peli näytti jo siltä että pelissä jotain älyä, niin tämä päivä palautti maan pinnalle. Se mikä eniten ihmetyttää kun eihän oikeasti pitäisi mitään paineita olla enää. Kukkolan kenttä penkitetään Welhoja vastaan, joten onhan tässä isot kysymysmerkit myös tulevaisuutta ajatellen. Pitää ehkä vetää takaisin puheet inkkareiden voittamisesta😁
 
Viestejä
336
Hetken jo luulin, että Ruutu on lähetettänyt OLS:n oman selostajan Seinäjoen urheilutalolle. Sen verran keltaiset lasit silmillä selostuskopissa mentiin ensimmäiset minuutit.
On tuo (Koski?) ollut aikaisemminkin silloin tällöin Seinäjoella selostamassa, (SPV ja SJK). Esim. Welhot-kotipelin. En tiedä silmälaseista, mutta puhui kyllä enemmän SPV:n pelaajista kuin OLS:n pelaajista. On kuitenkin varmasti seurannut SPV:tä OLS:ia enemmän, joten siinä mielessä ymmärrettävää.
 
Viestejä
336
Eihän tolle touhulle voi kun nauraa.
Mikäli hereillä pysyi peliä katsellessa. Welhojen vaihtopenkki toi kyllä "yleisöääniä" kovastikin peliin, sitä oli ulkopuolisena hienoa seurata, kun muuten pelin viihdearvo ei ollut kovin korkeaa luokkaa. Mielestäni Welhojen pallollinen puolustaminen oli ajoittain mallikasta, maltettiin tiputtaa pallo alakertaan. Toki siellä tuli typerä jäähy lopussa ja muuta, mutta hienosti selvittivät ne. Kukkolan viimeinen protestointi oli kuin peli siihen olisi ratkennut. Olikohan siinä edes sekuntia enää jäljellä, mikäli olisi tullutkin vapari (ja jäähy?). Olisi siinä yhden pikaisen vedon ehtinyt siitä saada, jos se edes oli tuomarivirhe.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös