Pääkallo.fi

Miesten F-liigan ottelut viikolla 48 (28.11.-4.12.)

Viestejä
13
Kärkiottelu katsottu. Viimeistä 10min lukuunottamatta aikas tylsä ottelu, molemmat puolusti tiiviisti, peli meni varsinkin TPS:n osalta kyllä todella hitaaksi, tietenkin se on Classicia vastaan hyvä taktiikka, jos se onnistuu. Molemmat maalivahdit todella hyviä, ei tarvitse kahta kertaa sanoa, ketkä ovat liigan parhaat maalivahdit. Kyllä saa todella paljon tapahtua vielä loppukauden mittaan, että Classic ei jatka mestaruusputkeaan. Toki, jos Fälden pelaa näin hyvin, niin pieni mahdollisuus on, 4 kertaa? Harmikseni joudun toteamaan, että ei vieläkään...
 
Viestejä
968
Treksestä ei saada tällä hetkellä koko potentiaalia irti, vaikka syötteleekin maaleja liukuhihnalta.
 
Viestejä
623
Ahokas on pitkässä loukissa samoin kuin Kanervisto. Trekse on ollut MM-kisojen jälkeen tosi lapanen. Häviää kaikki kaksinkamppailut.
 
Viestejä
6,462
En nähnyt 1. erää ollenkaan, mutta miten helvetissä tämmöisellä pelillä taululla on 0 - 6?
 
Viestejä
6,462
No näköjään ainakin Toriseva imuroi huolella, että siinä yksi syy.
 
  • Tykkää
Reaktiot: #68
Viestejä
6,462
Johansson sanoi, että 40 minuuttia huonoa pelaamista ollut, mutta kyllä minusta toisen erän alku oli pl. maalinteko varsin hyvää tekemistä Classicilla.
 

Koivusen Jussi

En voi muuta kun toivoa, että TPS takoo vielä jokusen viimesessä erässä.

Pidän ihan helvetin koomisena sitä, kuinka erinäisillä somekanavilla vedotaan siihen, että Clasulla puuttuu nämä ja nämä. Siellä on silti yli ketjullinen pelaajia mukana, jotka olivat myös Suomen MM-kisajoukkueessa. Ei oikeesti riitä selitykseksi se, että puuttuu pari pelaajaa jos niitä on kymmenen (+) maajoukkueessa ja muista liigajoukkueista ehkä maksimissaan 2-3.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös