Pääkallo.fi

Miesten F-liigan ottelut viikolla 50 (13.12.-19.12.)

Säbantteri

Osaako joku sanoa mikä on livetilanne Lahdessa? Vieläkö siellä vietetään taukoa?
 
Viestejä
709
Kyllähän se on suuri floppi jo pelkästään että pelataan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Näköjään tuo materiaali ei vaan riitä.
Tyytyväisyys tappaa kehityksen. Tommylla oli jo divarivuosina todella vahva visio mitä tulee tehdä huipulle pääsemiseksi ja sitä visiota Tommy toteutti. Tinkimättä. Ja oli oikeassa. Tuli mestaruuksia ja menestystä. Tommy oli tyytyväinen. Edellinen lause kertoo mitä on tapahtunut. Tommyn teot ja saavutukset on kiistattomia, mutta nyt pitäisi taas olla tyytymätön ja saada niitä visioita joita lähteä toteuttamaan. Onko energiaa? Kenellä on? Seinäjoella yksikään punapaita ei ole enää tyytyväinen. Muistot ei vie nälkää.
 

Säbantteri

Tommyn puolesta kyllä harmittaa, hän ansaitsisi paremman lopetuksen näin hienolle uralle. Mielenkiintoista nähdä, saako Isomäki joukkueeseen jotain uutta. Koska sitä kyllä tarvitaan.

Ei isomäki sinällään mitään uutta tuo eikä valmennuksellisti välttämättä tarvitsekaan. Ei SPV alisuorita tällä hetkellä. Se pelaa juuri sillä tasolla mihin sen materiaali riittää. Yksittäisissä isoissakin peleissä (Super Cup, Suomen cup) joukkue saattaa hirveällä taistelutahdolla haastaa kenet vaan, mutta pitkässä sarjassa ylisuorittaminen on huomattavasti vaikeampaa kuin pieneen alavireeseen taipuminen, jolloin tämän viikonlopun tyyliset kärsimysnäytelmät ovat arkipäivää. Se, mitä SPV tarvitsee kipeästi on todellisia vahvistuksia rosteriin. Niitä ei tule Jymystä eikä niistä joukkueista, jotka putoavat keväällä.
 

FHJ

Viestejä
22
Karhut - Happe pelissä oli tilanne, jonka seurauksena Tuomas Huhtala sai punaisenkortin. Tilannetta ei oikein TV-kuvasta kunnolla nähnyt, koska kamera ei oikein pysynyt mukana. Alla ote valmentaja Pekka Nylundin haatattelusta Satakunnan kansasta.

"Sanotaan, että näiden kahden sankarin kanssa tämä tuntuu olevan joka kerta aika hankalaa. Aina on sama selitys, että "emme nähneet". Ei sen aivan sillä tavalla pitäisi mennä, että nähdään mitä halutaan."

Jos tuomari ei näe tilannetta kunnolla ja vain tuomaroi sen mukaan mitä tapahtuman jälkeen näkyy, niin meneekö tämä nyt oikein? Selkeät rikkeet pitää totta kai kitkeä pois ja antaa rangaistuksia, mutta tuomarien pitää myös nähdä tilanne mitä on tapahtunut ja tuomita sen mukaan. T
 

Säbantteri

Tämä taitaa olla aika pitkälle totuus. Tällä materiaalilla ei tänä vuonna mennä playoffeihin.

Voidaan hyvinkin vielä mennä, en näe sitä poissuljettuna, koska ei esim. OLS ole tällä hetkellä yhtään sen kovemmassa vireessä. Mutta jos nyt nipin napin mukaan pääsiskin, ei ketään runkosarjan top-4 joukkueista voi puolivälierissä neljää kertaa voittaa.

Kyllä SPV:n tämän kauden huippuhetki tulee olemaan cupin finaali (oletan joukkueen kuitenkin selviytyvän sinne) ja yllätyshaasto siellä viime kauden tyyliin.
 
Viestejä
6
Onko C:n toimistolla tullut virhe ja laitettu edustusoikeudeton pelaaja kokoonpanoon tai sitten liiton listat ei ole ajan tasalla?
 
Viestejä
8,114
Onko C:n toimistolla tullut virhe ja laitettu edustusoikeudeton pelaaja kokoonpanoon tai sitten liiton listat ei ole ajan tasalla?

Mennyt minulta täysin ohi. Voitko avata vähän tarkemmin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös