Pääkallo.fi

Miesten F-liigan ottelut viikolla 51 (14.-20.12.)

Viestejä
1,149
Ervi on 6 pistettä Happeeta ja 3 pistettä SPV:tä jäljessä kaksi ottelua molempia enemmän pelanneena. Erviä paremmassa asemassa on Steelersi, joka on tasapisteissä Ervin kanssa, ottelun vähemmän pelanneena. Näiden kahden keskinäinen peli aika isoin panoksin pelataan pian joulun jälkeen.
Luin samalla tavalla sarjataulukkoa. Matkaa on toki paljon.

Happee ja SPV ovat molemmat pelanneet jokseenkin alavireisesti, etenkin Happee tunnetusti ailahtelee paljon. Sinne vaikka synkempi jakso ja ErVille pirteempää ilmettä, niin on se mahdollista. Speve on toistaiseksi harjannut häntäpään joukkueet tyylikkäästi, sillä pitäis pleijaripaikka irrota.

Todennäköisesti siis ehdottomasti Happee ja SPV pitää itsensä viivan päällä.
 
Viestejä
26
No, eihän noista pelikeiltoa tule koska kyseesä maajoukkueringissä oleva pelaaja. anteeksipyyntö riittää.

Kyllä noista sikailuista pitäisi tulla 8 peliä pelikeitoa kainulaiselle. Jos Wiksted sai 4 peliä paljon pienemmästä rikkeestä. Ja myös Iiskolalle vähointään 4 ottelua. Mutta kun päätökset tekee kurinpidon osalta henkilö, joka ykkää enemmän noista paremmista joukkueista niin eihän niiden pelaajille pelikietoa voi antaa.......
 
Viestejä
106
Kainulainen varmaan ärsyttää jo siksikin, että toi rynnivä pelitapa tuottaa tulosta(kin). Itse en ehkä noista nyt pelikieltoja lähtis antamaan.

Sen sijaan toi Iiskolan kontakti on oikeasti potentiaalinen halvaantumisriski, ja sellaiset pitäis kyllä saada lajista pois. Kyllä se pitää Iiskolan kaltaisen kokeneen pelaajan tietää, että jos sä taklaat selkäpuolelta vastustajaa, joka on lähellä toista pelaajaa, niin voi käydä TODELLA huonosti kun pää edellä törmää toiseen.

Kolmas kantaaottava on Kotilaisen potkimisepisodi, josta ei pitäis kyllä tulla kakkua lainkaan. Kattelin hidastettuna ja Kotilainenhan vain yrittää saada pois kaverin päältään. Yhtään turhaa muuta liikettä ei Kotilaisen tekemänä näy. Ei mitään potkuja, vaan kaverin poistyöntämistä. Ossi Jalonen olisi hyvin helposti voinut siitä vaikka väistyä sivuun, jos tarkoitus ei olisi vain istua makaavan pelaajan päällä. Kyllä sieltä alta pitää voida tulla pois työntämällä kaveri päältä, ilman että tarvitsee pelätä sanktioita.
 
Viestejä
112
Kolmas kantaaottava on Kotilaisen potkimisepisodi, josta ei pitäis kyllä tulla kakkua lainkaan. Kattelin hidastettuna ja Kotilainenhan vain yrittää saada pois kaverin päältään.

Reaaliajassa kuitenkaan ei Jalonen nyt hirveän kauaa/tarkoituksella Kotilaisen päällä ollut. Selkeä potkuliike tilanteessa kuitenkin tuli aralle alueelle, ja vaikka ei olisi napakymppiin osunutkaan, nuo pitää kitkeä pois. Mielestäni aika selkeä punainen.

Iiskolan kohdalla samalla linjalla; idioottimainen taklaus ja veks kans lajista tuollaiset.

En tiedä näyttääkö vain omaan silmään, mutta mielestäni kentällä pienien ylilyöntien määrä on ollut kasvussa tällä kaudella.
 
Viestejä
12
Oli tyhmä temppu Kukkolalla. Eikä unohdeta yhtä maju miestä, Junkkarinen veti myös täysin tyhmän persetaklauksen pelin lopussa. Mikä helevetti tässä on että yksi maju äijä toisen jälkeen sikaillut?
Joo oikeassa oot, typerä temppu myös Junkkariselta. Siinäkin ois voinu sattua pahasti. Nyt on kyllä paljon ylilyöntejä tullut..
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
27.4 17.00
1.794.803.10
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös