Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut 5-11.2.

Viestejä
8,108
FBC laittoi ihan kivasti Oilersille kampoihin, vaikka oli tässä silti vähän meininki, että Oilers teki maalin aina kun sellaisen tarvitsi.
 
Viestejä
85
Oli kyllä erikoisia ratkaisuita FBC:n puolustajilta. Useita pallon menetyksiä omassa päässä. Esim. yksi syöttö sokkona oman maalin eteen. Eihän siellä ollut kuin yksi Oilers pelaaja ja verkko heilui.
 
Viestejä
51
Happeenki voi näköjään tiputtaa autokoulu.. korjaan, insinööriliiton divisioonaan. Kohta salibandyliigaa pelataan 6 joukkueen sarjana ni ei ole tasoeroja lainkaan ja kaikki on tyytyväisiä. :p
Mahtava ottelu. Happee sössi pallolla ja ErVi iski vastaan. Mielenkiintoista nähdä toimiiko ErVin pallollinen peli karsinnoissa...jos nyt sinne päätyvät.
 
Viestejä
502
Virkistävä voitto ErVi:lle. Parantaneet peliään kauden mittaan ja nyt pieni palkinto edes heille. Yleensä kun ovat kahden erän kohdalla viimeistään tippuneet kyydistä. Peliä en katsonut joten en toki kantaa osaa ottaa oliko ErVi:n voitto puhtaasti heidän hyvyyttään kaataa Hirvilauma, vai oliko sössinnän makua Happeella myös ilmassa. En kauheita putoamisriskejä heillä kuitenkaan näe, koska divarin ja liigan ero kuitenkin on tosiasia.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,842
Viestejä
59
Classic-TPS otteluun näyttäisi tulevan aika hyvin porukkaa, B-katsomo jo lähes loppuunmyyty eikä A-katsomossakaan mitenkään tyhjää ole. Huippumatsi tulossa!
 
Viestejä
1,349
Kokenut tuomaripari saa jo tonnin täyteen!

Odotan suurella mielenkiinnolla miten tuomariparin (vai Alakare yksin) tapaus kv. liiton kanssa menee… vai onko se jo kuivunut kasaan?
Palloliiton dumari-gate ottaa lisää kierroksia joten seuraako salibandy perässä?? Toivottavasti erotuomaripuolen toiminta kestää tarkastelun.
 
Viestejä
8,108
Tämä Oilers - SPV on taas yksi näitä täysin turhia läpsyttelyitä, oikein mitään ei tapahdu.
 
Viestejä
311
Ihan järjettömän kiimainen matsi Lahdessa, ja melkeen koko kolmas erä näkemättä tai osittain näkemättä, joku kävi vetämässä johdot irti kahvion siivouksen yhteydessä. Perkele… Vihdoin kun olisi Lahdessa ollut jotain meininkiä niin sitten näin.

Näytti olevan yleisöä ja tunnelmaakin hallissa. Se on hienoa!
 
Viestejä
8,108
Täytyypä vielä katsoa tuo LASB - OLS videolta, hienoa, että pudotuspelitaistelu heräsi eloon. Kiitos OLS!
 

K2"

Viestejä
22
Ensi kerralla kun joku vetää johdot irti, niin kommentaattoreiden kannattaa varmistaa ettei myöskään ääntä mene ulos lähetykseen.
 
Viestejä
8,108
Kolmatta erää et kauheasti vaan näe. 🤭 Kahviosta oli joku vetänyt johdot irti kuten mainitsin.
Nyt sitten liigalta vähän selkärankaa ja kunnon sakot LASBille. Ei mitään "hehheh, joo näitä sattuu", vaan samantien sellaiset sakot, että loppuu se perseily Lahdessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös