Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut viikolla 3

Viestejä
261
Miesten Salibandyliiga

Tiistai

14.01.2020 18:30 Elenia Areena Steelers – Happee Ruutu+ (fanikamera)

Keskiviikko
15.01.2020 18:30 Raholan lk Nokian KrP – EräViikingit Ruutu+

Torstai
16.01.2020 18:30 Elenia Areena Steelers – Indians VeikkausTV

Perjantai
17.01.2020 18:30 Tampere Areena Classic – EräViikingit VeikkausTV
17.01.2020 18:30 Otahalli Indians – ÅIF Ruutu+

17.01.2020 18:30 Kuopiohalli Welhot – LASB

Lauantai
18.01.2020 16:00 Nikkilän MTH ÅIF – SPV VeikkausTV
18.01.2020 17:00 Kupittaan ph TPS – OLS Ruutu+ (fanikamera)
18.01.2020 18:00 Tikkurilan UT Tiikerit – Oilers Ruutu+


Sunnuntai
19.01.2020 17:00 Suurhalli Areena LASB – OLS ISTV/Ruutu+
19.01.2020 18:00 Kuopiohalli Welhot – SPV
 
Viestejä
218
On sääli jos Steelers tipahtaa liigasta eikä heidän pelejään pääse näkemään ensi kaudella, tuo selostus on nimittäin hulvatonta viihdettä.

Ennen Jaska Kunelius oli Törmälälle aina Kunlu ja nyt Ilmari "Aerla" Aarela on ottanut hänen paikkansa. Harmi, että Janne Juote taisi lopettaa salibandyselostushommat, kun Törmälä otti nämä Hämeen pelit haltuun.

Steelers varsin anteliaasti tarjosi Happeelle hyökkäyspeli- ja maalintekoharjoituksia, mutta Happeen tehottomuus piti lukemat tasaisena. Samaa kaavaa siis kuin Tiikereitä vastaan, tosin Sipilä näytti kyllä ottavan ihan huikeita koppeja välillä siinä missä Happee teki Järvisen työn aika helpoksi tänään. Kohosen puuttuminen näkyy myös aika karusti Happeen ylivoimapelissä. Rautiainen menee ihan hukkaan ja Manninen kuluttaa puolet kellosta pois hautomalla palloa ja vetämällä peittoon.

Olen joskus miettinyt, miten Peter pystyy muokkaamaan peliään kun liike vääjäämättä joskus hidastuu ja nyt puolikuntoisena nelikymppisen liikeellä on näyttänyt, että aihioita ainakin on.
 
Viestejä
1,010
On sääli jos Steelers tipahtaa liigasta eikä heidän pelejään pääse näkemään ensi kaudella, tuo selostus on nimittäin hulvatonta viihdettä.
Jaa tämä taitaa olla se sama kaveri, joka syksyllä oli koko matsin ajan sitä mieltä että Steelers - Oilers ottelussa vierasjoukkueen ykkösessä viiletti Roope Kainulainen.
 
Viestejä
8,112
Kierros kierrokselta menee tiukemmaksi tuo taistelu sarjan kakkospaikasta. Ainakin Nokialla, Tepsillä, Oilersilla ja SPV:llä täysin omissa käsissään sen kakkospaikan ottaminen ja ErVi on siitä "alle yhden ottelun" päässä.

Jos oletetaan, että Classic hakkaa kaikki (tai, ei ainakaan menetä missään tietyssä pelissä pisteitä), niin Indianskin on hyvin lähellä. Indiansin puhdas loppuohjelma on huomattavasti todennäköisempi kuin yhdelläkään näistä viidestä muusta ja jos Indians ottaa 7-0-0-0 saldon, niin se on 56 pistettä ja muiden hävitessä Classicille (ja tietysti tässä skenaariossa myös Indiansille), näyttäisi Indiansin kannalta kakkospaikan taistelu suunnilleen tältä:
Indians 56
KrP 55
Oilers 53
ErVi 52,5
TPS 52
SPV 51,5

Tässä oletetaan
1) Että loput keskinäiset "top-7" pelit menee 1,5 pistettä molemmille
2) Että bottom-7 (eli myös Happee) häviävät kaikki pelinsä näille ts. Indians ei saa apuja sieltä.

Eli siellä on kuudella joukkueella joko täysin omissa käsissään tai vähintään täysin realistiset mahdollisuudet ottaa se kakkospaikka.

Jos Happeella on mitään kiinnostusta välttää kasipaikka ts. Classic puolivälierissä, sen on käytännössä pakko voittaa PK-seudun vieraspelejään, sanoisin, että ainakin kaksi, mieluummin kaikki kolme. Toisaalta Happee on ollut nimenomaan vieraissa hyvä, se on hävinnyt vain KrP:lle (ja tietysti Classicille, mutta se nyt on sanomattakin selvää). Tältä pohjalta täydet 18 pistettä Happeelle ei sekään olisi kovin kummoinen ihme, siellä on kuitenkin Tepsistä ja SPV:stä lähtien kaikista vierasvoitto. Tosin edes se 50 pistettä (Happeen maksimi) ei välttämättä riitä kasisijaa korkeammalle.
 

Mahoney

Eka kevään testi peli aika heikko. No oliko plaijarisählyä, en nyt tiedä. Jäähyjä kyllä otettiin liikaa, joku boxi ehkä suht heppoinen, kevään linja sitten siltäkin osin eri. Parantaa pitää vielä jollain konstilla jos keväällä meinataan pelata, toi ei vaan siellä riitä. Toki vain yksi peli, mutta silti...
 

Mahoney

En pidättäisi hengitystä sitä odotellessa. 😅 Itseltä jää matsi näkemättä, jos en jaksa jälkikäteen katsoa veikkausmediasta...
Varma voitto!(taino ainakin ihan selkeä suosikki ja ei suosikki mulle :)), mut en kyll jaksaiskaan koko peliä pidättää.
 

FBI

Viestejä
196
Joo nyt lipui Ruutu+ tilaus vakavaan harkintaan.
Maksukanava näyttää Indians ÅIF ja vedonlyönti streami oikean ottelun.

Ruudulla ei kyllä ymmärretä asiakkaiden päälle.
Vai voiko liitto vaikuttaa tähän epäsuotuisasti niin että ne myy kerta korvauksella otteluja Veikkaukselle?

No tilanne on se että yleisö määrät on jo ryssitty kentän laidalta ja nyt väki kaikkoaa myös TV:n ääreltä.
Streemejä katsovat jää jäljelle. Maksukyky on missä?

Niin joo liitolla ei hätää kun maksuja voi nostaa.
 

Säbantteri

Sami Johansson poissa Classicin kokoonpanosta tänään. Nyt jos koskaan Ervillä on paikka aiheuttaa kauden ensimmäinen runkosarjatappio Classicille CC:n jälkimainingeissa.
 
Viestejä
507
Sami Johansson poissa Classicin kokoonpanosta tänään. Nyt jos koskaan Ervillä on paikka aiheuttaa kauden ensimmäinen runkosarjatappio Classicille CC:n jälkimainingeissa.
Onnea Mahoneylle voitosta! Sieltä se taitaa tulla, pitkän odotuksen jälkeen.

peliltä poissa myös Lamminen ja Helin.
 
Viestejä
8,112
Onnea Mahoneylle voitosta! Sieltä se taitaa tulla, pitkän odotuksen jälkeen.

peliltä poissa myös Lamminen ja Helin.

No eipä tuo nyt kovin kummoinen tilanne ole, muistetaan nyt Oilers-Classic peli. En ihmettele yhtään, jos Classic ottaa viimeisen kympin taas jotain 5-0 nimiinsä.
 
Viestejä
1,022
Harmi vaan että nämä Classicin ohipelitkin ovat tällaisia, joissa se vaan nousee voittoon tilanteesta kuin tilanteesta. Tämä kahden maalin johto ei ole yhtään mitään jos aikaa on enemmän kuin puoli minuuttia. EräViikingeillä on parempi mahdollisuus voittaa Classic kuin koskaan aikaisemmin ja se onnistuu jos pelaavat kolmannen erän samalla tavalla kuin ensimmäisen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös