Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut viikolla 4

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,719
Miesten Salibandyliiga

Tiistai

18:30 Energia Areena 1 EräViikingit – Oilers VeikkausTV
18:30 Raholan lk 1 Nokian KrP – Steelers Ruutu +


Perjantai
12:00 Tampere Areena 1 Classic – Steelers

Lauantai
17:00 Tapiolan UH 1 Oilers – SPV
18:30 Jyväskylän monitoimitalo 1 Happee – OLS Ruutu +

Sunnuntai
17:00 Suurhalli Areena 1 LASB – SPV Ruutu +
18:00 Kastelli 1 OLS – Classic Ruutu + (fanikamera)
18:00 Kuopiohalli 1 Welhot – TPS Ruutu +
 
Viestejä
119
Hävettääkö tappio Passoa niin paljon, ettei tahdo yleisöä Steelers-peliin vai miksi ihmeessä peli pelataan perjantaina klo 12?
 
Viestejä
584
Hävettääkö tappio Passoa niin paljon, ettei tahdo yleisöä Steelers-peliin vai miksi ihmeessä peli pelataan perjantaina klo 12?
Se on joku tapahtumaottelu. Paikalle odotetaan kuulemma noin 2000 katsojaa. Jos alakoululaisille jakaa tarpeeksi ilmaislippuja, voi se toteutua mutta muuten aika optimistinen tavoite kun normaalimäärä on 600-800 katsojaa. Eihän Classic saa katsojia pudotuspeleihinkään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
242
Hatunnosto Classicille tulevasta ’lounasottelusta’ - on varmaankin osa heidän strategiaa ja suunnittelua josta suurin osa voisi kopioida suurimman osan niin tämä meidän yhteinen karavaani etenisi vielä nopeammin.
 
Viestejä
4,400
Ei muuten striimattu viime vuonnakaan. Onkohan Oilers tehnyt fanikameralähetyksiä ollenkaan tällä kaudella vai onko tämä vaan poikkeus?
Oilers on tehnyt lähetyksiä ainakin PASM- ja PBSM-peleistä tällä kaudella. Käsittääkseni ensimmäistäkään ligapeliä ei ole tullut Tapiolasta pl. Ruutu ja VeikkausTV. Esimerkiksi edellisestä kotipelistä Steelersiä vastaan ei ollut mitään lähetystä.
 
Viestejä
4,400
Ei täällä nyt ole soitettu musiikkia vierasjoukkueen maalikuulutusten päälle.

Nyt on kyllä komeasti järjestetty tapahtuma. Hyvä meininki täällä, varsinkin ErVin kannattajia pakko kehua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös