Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut viikolla 5

Viestejä
261
Maanantai 30.1.
18:30 Raholan lk Nokian KrP - Jymy

Torstai 2.2.
18:30 Ideapark Bläk Boks Classic - Indians
18:30 Lahti Energia Areena LASB - Oilers

Perjantai 3.2.
18:30 Kupittaan ph TPS - Nokian KrP

Lauantai 4.2.
15:00 Kastelli OLS - FBC Turku
17:00 Seinäjoen Urheilutalo SPV - Classic
18:00 Otahalli Indians - Jymy

Sunnuntai 5.2.
16:00 Lahti Energia Areena LASB - TPS
17:00 Jyväskylän monitoimitalo Happee - FBC Turku
17:00 Tapiolan UH Oilers - Jymy Ruudun studio-ottelu
 

Säählyä

Kaikkien aikojen Jymyllä nyt 11 tappiota 12 viimeisestä ottelusta.
Kyllä poissaolot rassaa. Jymyllä oli toki kaikki palikat rakentaa kaikkien aikojen Jymy. Käytännössä siis taistella parista viimeisestä pleijaripaikasta. Kokenut perusrunko, siihen vahvistuksena hyvä maalivahti, huippumaalintekijä+pari muuta. Paljon tulosvastuuta laskettiin viime kaudella hyvään lentoon päässeen ykköskentän varaan. Karjanlahti tipahti pois jo loppusyksystä ja Hakanenkin on ollut sivussa jo kuukauden päivät. Myös stunt-Kukko on ollut sivussa viime peleistä. Väkisinkin näkyy tuloksissa.
 
Viestejä
89
Kaikkien aikojen Jymyllä nyt 11 tappiota 12 viimeisestä ottelusta.
Jymyllä on kyllä hieman vaikea vaihe menossa, kuten tulokset kertoo. Kuitenkin sijoitus on aikalailla se mitä Seinäjokelainenkin itsekkin kauden alussa veikkaili. Ja toisaalta positiivisesti katsottuna Jymy taistelee edelleen pleijaripaikasta, ihan oikeasti. Totta on myös, että kokoonpanohaasteita on ollut ja eikä vähimpänä "ykkösnyrkin" tehot /puolustaminen on välillä hukassa Aivan sama teetkö maaleja jos omissa soi yhtälailla.
Kuitenkin Jymyllä on vielä kaikki omissa käsissä kaikkien aikojen Jymyn suhteen.
 
Viestejä
6
Jymyn ykköskenttä teki eilisessä Nokia-pelissä kolme maalia 5-5 -pelissä ja omissa soi kaksi kertaa. Jymyn pelatessa ylivoimalla näistä ykköskentän pelaajista kolme oli kentällä, kun Nokia teki alivoimamaalin. Ilmeisesti tämän mukaan kaksi pelaajaa kyseisestä kentällisestä oli plus yhdessä ja kolme nollilla. Ei aivan surkea esitys kuitenkaan, koska vastassa oli yleensä Rantalan kenttä. Toki Nokian tilastonikkarit olivat saaneet pelaajille tehot -1 ja -2.
 
Viestejä
1,149
Vuoden 2022 paras salibandyn pelaaja ja hermokontrolli ei sovi samaan lauseeseen.
Mitä siellä tapahtui? En pääse nyt vastaanottimen ääreen, vaan täytyy mennä tulosten varassa. Torisevalle käytösjäähy?
 
Viestejä
1,017
Mistä lähtien siirretyt rangaistukset on vihelletty poikki silloin kun ylivoiman saava joukkue koskee palloon? Näitä on alkanut tulla viime aikoina.
 
Viestejä
8,037
Inkkarit ottaa ilmeisesti historiansa ensimmäisen runkosarjavoiton Classicista
Kannattaa tuota 4 - 5 maalia kelailla kun pohtii, että kuinka hyvä tämä Indians on. G-junnuissa melkein ymmärrän tuon Indiansin kuvion.
 
Viestejä
8,037
On tuo pistekin kuitenkin loistava suoritus Indiansilta. Toinenkin on vielä tarjolla.
 
Viestejä
8,037
Tuo Niskasen rankkarikin summaa hyvin Indiansin kauden tekemistä. Tarjotaan väkisin voittoa ja sitten ihan yhtäkkiä vedetään kaikki aivan vituiksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös