Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut viikolla 7

Viestejä
121
Classicin kakkonen kovissa vaikeuksissa, Lastikalle merkattu kokonainen yksi laukaus. Ottelun lopussa tehdyt muutokset eivät parantaneet ketjun peliä sitten yhtään.
Kakkonen sen sijaan ollut melko vaisu, jotenkin tuntuu siltä, että Pihan lopettamista vaan odotellaan. Pelikäsitys toimii heittopusseja vastaan, mutta ei oikein kärkipeleissä. Sitä kautta Lastikka ei saa apuja niin hänellä alkaa olla vitsit vähissä, kantti on kuitenkin kohtuu helppo ottaa.
Oli omaankin silmään tosi vaikeaa C:n kakkosella. Kiinnostava nähdä saavatko nostettua tasoaan pleijareita ajatellen, koska jokainen vastustaja aikoo ihan varmasti iskeä tähän "heikkouteen". Luultavasti iso merkitys silläkin ehtiikö Lamminen takaisin kokoonpanoon. Kivilehto pelannut viime peleissä alle oman tasonsa kun pakkiparina joku muu kuin Leikkanen.
 
Viestejä
121
Kaltiainen teki kyllä hyviä torjuntoja mutta varsinkin 5 maali meni helposti etukulmasta, kolmas C:n maali myös torjuttavissa, Toriseva taas ei päästänyt helppoja🤔.

Tässä selvennys omasta näkemyksestä😀
Samaa mieltä muuten, mutta Kainulaisen 1-0 olisi ollut Torisevan otettavissa, vaikka ihan hyvä veto olikin. Aika tasan siis meni maalivahtipeli minusta, ja kumpikin veskari antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa.
 

MKR

Viestejä
5
Classic Oilers pelin muutaman maalin näkee YLE areenasta tiistain Urheiluruudussa heti jokerit-pelin jutun jälkeen jos kiinnostaa.
 
Viestejä
883
Harmittaa kyllä vähän LASBin puolesta kun tänään tuomarit ei oikein onnistuneet pelissä. Pitää kattoa vielä ruudusta uudelleen mutta kentänlaidalta näytti aika heppoisilta vihellyksiltä ainakin 2/3.

Vaan välillä käy näin. Uutta matoa koukkuun.
 
Viestejä
4
Videotarkostuksen jälkeen näytti vähän siltä että Indians pelaaja(t) myi jäähytilanteet aika dramaattisilla suorituksilla varsinkin sille pulskemmalle tuomarille. Kiikunkaakuntilanteet meni 100-0 indianssille.
 
Viestejä
883
Videotarkostuksen jälkeen näytti vähän siltä että Indians pelaaja(t) myi jäähytilanteet aika dramaattisilla suorituksilla varsinkin sille pulskemmalle tuomarille. Kiikunkaakuntilanteet meni 100-0 indianssille.
Taitoa toki tuo jäähyjen kalastelukin mutta itse toivon ettei nämä kuolevat joutsenet pesiydy lajiin sen enempää antoipa tuomarien taso siihen mahdollisuuksia tai ei.
 
Viestejä
675
Niin joo, on tosta KrP–Welhot pelistä tosiaan ollu KOOSTE ja PRESSI valmiina jo eilen illalla. Koosteen kuvanlaatu paska. Selvitämme parhaillaan miksi, sillä itse lähetys näyttää kuvanlaadullisesti ihan siedettävältä, tallenne ei.
 
Viestejä
4,463
Isoja pelejä liigassa tänään.

SPV - Tiikerit
Jos SPV voittaa, kotiedusta voidaan edelleen keskustella ja vastaavasti kasipaikka on käytännössä varmasti vältetty.
Jos SPV häviää, se voi vilkuttaa hyvästit kotiedulle viimeistään nyt. Lisäksi kasipaikasta aletaan taistelemaan tosissaan.
Jos Tiikerit voittaa, se käytännössä varmistaa sarjapaikkansa.
Jos Tiikerit häviää, Welhot voi vielä kuvitella säilyvänsä suoraan.
Veikkaukseni illalle: Murskavoitto SPV:lle

EräViikingit - Happee
Jos ErVi voittaa, se käytännössä varmistaa runkosarjan kakkospaikkansa.
Jos ErVi häviää, se käytännössä ei pääse kahden joukkoon runkosarjassa.
Jos Happee voittaa, se käytännössä varmistaa playoff-paikkansa.
Jos Happee häviää, playoff-paikka on edelleen vaarassa.
Veikkaukseni illalle: ErVi voittaa jatkoajalla

OLS - ÅIF
OLS:lle ottelu on panokseton.
ÅIF päättää tässä ottelussa onko se kiinnostunut ensi kauden liigapaikasta. Tappiolla suora putoaja on selvä, voitolla ÅIF on edelleen taistelussa mukana.
Veikkaukseni illalle: ÅIF voittaa varsinaisella niukasti

TPS - Steelers
Tepsiltä kysytään viimeistä kertaa, että onko kotietuun kiinnostusta. Tästä turpaan ja kotietu meni siinä, eikä kasipaikkaakaan ole vielä vältetty. Tästä voitto ja TPS on suht lähellä kasipaikan välttämistä, vähintään playoff-paikka varmistuu.
Steelers ajaisi voitollaan ÅIF:in todella tukalaan paikkaan ja jopa suora säilyminen olisi edelleen mahdollisuuksien rajoissa. Varsinkin playoutien kotietua ajatellen Steelersin voitto olisi iso asia.
Veikkaukseni illalle: TPS voittaa rankkareissa
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,944
Ihan onnetonta touhua! Vain helppo loppuohjelma pitää mukana kotiedussa, mutta ei kyllä luotto tämän pelin perusteella ole kovin iso plaijareihin. Hajuton ja mauton esitys meiltä.
 
Viestejä
171
Ei mikään täydellinen peli Happeelta, mutta kerrankin kypsä ja ehjä 60-minuuttinen, mikä tämän kauden aiempiin otteihin nähden oli erittäin mukavaa katsottavaa. SPVllä sen verran tiukka loppuohjelma, että täydet mahdollisuudet vielä seiskasijaan olisi olemassa.
 
Viestejä
1,944
Jep, Happee ei ollut edes mitenkään ihmeellisen hyvä, ja meillä ei silti edes oikein maalipaikkoja. Joka toinen matsi päin persettä linja senkun jatkuu. Itse miettisin jo kovasti Kapasen ykkösketju paikkaa, ei lähde vetämään paikoista vaan aina siirtää vastuuta. Vastustajat toisensa jälkeen lukee tämän, mikä selvästi heikentää ketjun vaarallisuutta. Ei se kehällä pyöriminen peliä ratkaise. Niinikosken/Lindholmin siirtäisin ykköseen ja Kapanen voisi tuoda sopivaa pallovarmuutta alempiin ketjuihin(palloahan Lauri harvoin menettää tyhmästi).
 
Viestejä
1,944
Ei taida rankkareille asti mennä Turun peli. Steelers on ollut kauniisti sanottuna ihan täysi paska.
Eiköhän steelersin kannalta karsintojen kautta divariin olisi ihan hyvä juttu. Jonaeson jos jatkaa olen täysin yllättynyt! Ilman häntä steelers melkoisen kevyt porukka. Ottaisin helsinki-vantaalle jos olisi mahdollisuus.
 
Viestejä
622
Pettymys - Ihme ei ole vielä tänään kokoonpanossa. Olispa ollut hienoa nähdä tasonmittaus heti mestaria vastaan. ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös