Pääkallo.fi

Naisten maajoukkueturnaus Salossa 6.-8.9.

Viestejä
70
Mielenkiintoista noiden toipilaiden mukanaolo. Kunnossa ollessaan olisivat luonnollisesti joukkueessa, jos pystyvät samaan tasoon kuin ennen loukkaantumistaan. Eikö olisi kuitenkin paikallaan odottaa, että kuntoutuvat ja antavat sen jälkeen näyttönsä, että ovat jälleen maajoukkuekunnossa? No, toivottavasti kuntoutuvat, vaikka haaste on kova.
 
Viestejä
38
Itseäni kiinnostaa nähdä vahvasti uudistuneen maajoukkueen ketjukokoonpanot ja esitykset viikonvaihteen otteluissa. Edellisestä projektista on jäänyt monta konkaria pois ja maajoukkue on uuden edessä. Potentiaalia on nuoremmassa kaartissa paljon, mutta kokemus kv-peleistä luonnollisesti puuttuu ja nyt on mahdollisuus nähdä joukkueen iskukyky näitä kovia joukkueita vastaan.

Todellinen testi on toki Ruotsi sekä lokakuussa että MM-kisoissa mutta näillä peleillä on valmistautumisen kannalta paljon merkitystä.
 
Viestejä
38
Ketjukokoonpanot näyttää mielenkiintoisilta. Ykkönen on todella vaarallinen hyökkäyssuuntaan. Kauppien lisäksi Leino on erittäin hyvä maalintekijä, vaikka nyt joutuu operoimaan vasemmalla, kun oli seurajoukkueessa oikealla. Vallenius on "Kippilän paikalla" hyökkäävämpänä pakkina, on kyllä erittäin hyvä tuossa.

Kakkosessa Saarion laitureina kaksi mj:ssä kokematonta pelaajaa, joilla on edellytykset tehdä paljonkin maaleja. Pallollista taitoa on kaikilla, nähtäväksi jää kuinka hyvin ketjun yhteispeli sujuu. Selkeästi kokenein pakkipari tässä ketjussa, se tuo varmaan rauhallisuutta tämän ketjun peliin.

Kolmosessa laidoilla seurajoukkueesta tutut hyökkääjät, jotka tekivät kovaa jälkeä pudotuspeleissä keväällä. Höynälä on taitava ja jos yhteinen sävel löytyy, niin onnistumisiakin tulee. Nieminen on kokenut mj-pelaaja ja Lampinen pelasi hyvät pudotuspelit, joten puolustussuuntaankaan ei pitäisi hätää olla.

Omasta mielestäni pallollisesti taitavampi joukkue kuin aiemmat joukkueet, mutta fysiikka kv-otteluissa tietenkin vähän arvoitus.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Viestejä
196
VeikkausTV tuotti tasokkaasti ottelun, pallo näkyi hyvin, oliko kirkkaampi väri? Selostus ja kommentaattori myös ok.

Vakavampi kysymys on sitten Veikkauksen rooli salibandyn yhteistyökumppanina.
Onko eettisesti ok että vedonlyönti on pakkosyötetty niin että koko kuvaa ei saa ainakaan veikkauksen applikaatiolla vaan yritetään houkutella pelaamiseen. Alla 18 vuotiaat eivät saa pelata eli miten juniorit?Todennäköisesti alaikäiset saavat vanhemmilta tunnukset ja sitten ollaankin ”vaarallisilla vesillä”.

Miesten maajoukkueen Peter Kotilainen on aktiivisesti arvostellut Veikkauksen kaksinaismoraalista toimintaa jossa peliriippuvaiset (n.120 000) maksavat suuren osan veikkauksen tuloksesta.

Kyseenalaista yhteistyötä uhkapeliyhtiön kanssa, lajissa jossa on suurin osa junioripelaajia jotka voivat näin ollen altistua myös uhkapeliin?

Jos Salibandyliitto lähtisi aktiivisesti viestittämään peliriiippuvaisuuden riskeistä yhteistyössä Veikkauksen kanssa voisi ymmärtää liiton ratkaisut mutta nyt nyt suljetaan silmät kun saadaan ns.hyvä kumppani toteuttamaan TV tuotanto.
 
Viestejä
7
Rankkarivoitolle (y). Mutta etäseuraajan silmin, miksi ihmeessä pelataan punaisella pallolla?? Jos pallo liikkuu nopeasti, punaisen pallon erottuvuus esim. kännykän ruudulla on surkea verrattuna valkoiseen palloon. Tummahkon sinisen alustan ja valkoisen pallon yhdistelmä toimisi tuossa suhteessa huomattavasti paremmin.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös