Pääkallo.fi

Northern Stars pojat

Viestejä
281
On kyllä aikamoisen ryöstöretken Nortti käynyt tekemässä Espoon alueen seuroihin, ollaankohan edes nähty vielä kaikkea! Siellä saattaa jokunen valmentaja ja joukkueenjohtaja rapia takaraivoaan... Toivottavasti ei käy kuten tyttöpuolella, kun aikoinaan kävi ryöstöretkellä, että loppui monella joukkueella ikäluokka kun ryöstivät pelaajia sopivasti. Sanoisin että aika hävytön tapa rakentaa itselleen poikajoukkueita (ja myös tyttöjoukkueita aiemmin), mutta jos ei käy omantunnon päälle niin ei kai siinä mitään.
 
Viestejä
780
On kyllä aikamoisen ryöstöretken Nortti käynyt tekemässä Espoon alueen seuroihin, ollaankohan edes nähty vielä kaikkea! Siellä saattaa jokunen valmentaja ja joukkueenjohtaja rapia takaraivoaan... Toivottavasti ei käy kuten tyttöpuolella, kun aikoinaan kävi ryöstöretkellä, että loppui monella joukkueella ikäluokka kun ryöstivät pelaajia sopivasti. Sanoisin että aika hävytön tapa rakentaa itselleen poikajoukkueita (ja myös tyttöjoukkueita aiemmin), mutta jos ei käy omantunnon päälle niin ei kai siinä mitään.
En ymmärrä mitä väärää Stars olisi tässä tehnyt. Ovatko he ostaneet tai lahjoneet pelaajia siirtymään, tai muuten tarjonneet muuta erityistä vastiketta, tuskinpa. Oletko HL sitä mieltä, että siirtyvät pelaajat ovat jotain velkaa vanhalle seuralleen tai toimivat jotenkin epäeettisesti? Tiedätkö, onko joukkueen perustamisen tarve tullut seurasta vai pelaajilta?

Espoon valtaseurojen, ja muidenkin isojen seurojen, olisi syytä katsoa peiliin ja arvioida omaa tekemistään. Sekä Indiansissa että Oilersissa on korostettu kilpailullisia tavoitteita niin, että se on näkynyt toiminnassa varsin raakana tuloksen tavoitteluna.

Toinen seura on muutaman vuoden ajan hamstrannut pelaajia eri seuroista pyrkiessään rakentamaan joukkueita, jotka kamppailisivat mestaruuksista eivätkä maajoukkuetietoiminnassa näyttäisi sinne kuulumattomilta sählyporukoilta. Ne hankkeet näyttävät päättyvän fiaskoon, kun muualta houkuteltujen pelaajien ohella ns. omatkin pojat lähtevät seurasta.

Toinen tekee sinällään pitkäjänteisempää työtä perustuen enemmän omaan juniorityöhön ja tarjoten eri tasoisia joukkueita vaihtoehtoina harrastamiselle. Mutta sielläkin toiminnan tapa on raskas ja vaativa pelaajalle, sekä kallis. Nämä näyttävät kuluttavan pelaajien innon loppuun liian aikaisin, ja lopettamisia tulee paljon.

Isojen kärkiseurojen seurojen toiminnassa yhteistä vaikuttaa olevan, että pelaajat ovat ensisijaisesti hyödykkeitä palvelemassa seurojen tavoitteita. Pelaajiin panostetaan henkilötasolla tuottopotentiaalin perusteella. Tämä näkyy lojaalittomuutena pelaajia kohtaan, kun joukkueita muodostetaan. Tulos tai ulos -periaate on vallitseva. Muutama pelaaja saa paljon huomiota, lopuille ei juuri mitään muuta tarjota kuin osallistumisoikeus joukkueen matkalle.

Mielestäni aivan samaa ilmiötä on tapahtunut siinä suurimmassa seurassa Helsingissä. Helsinkiin on syntynyt Hawks, joka kasvaa rajusti ja Helsinki United. Varmaan todelliseen tarpeeseen tämä kehitys vastaa kun kysyntää on ollut.

Salibandyä gloriofioidaan nykyään "huippu-urheiluna" jopa samalle tasolle kuin jalkapallo ja jääkiekko. Fakta on, että laji on kääpiö, jossa toimeentulo pelaajana on parhaimmillaankin vain duunaritasoa, ainakin Suomessa. Globaali kilpailu on olematonta, kun maailmassa on neljä vahvaa salibandymaata, ei enempää.

"Tavoitteellisuus" on sana, jota viljellään paljon. Jos tavoite on vain ei-taloudellinen, kuten maajoukkuepaikka tai Suomen mestaruus, sen tavoittelu on edelleen harrastuspohjaista. Tavoitteellisuuden käsite on muutenkin hyvin subjektiivinen. Mielestäni siinä saavutusten vertailu, etenkin niiden saavuttamisen kilpailukentän vaativuus, olisi oleellista. Salibandyn majupaikka on taatusti helpompi saavuttaa kuin jalkapallon tai jääkiekon vastaava.

Salibandy on ollut kasvava juurikin sen maanläheisyyden takia, siinä on voinut kilpailla ja pärjätä jopa kyläporukalla SM-sarjaa kahlaten ja pikkuseuroissa vieläpä kohtuullisilla urheilullisilla ja taloudellisilla panoksilla. Nyt ainakin Suomessa toimintaa on pyritty viemään lähemmäs isojen lajien tasoa ja mm. korostettu maajoukkuetoimintaa. Tämä on mielestäni on surkuhupaisaa, kun ei edes vastustajia junioreissa tahdo löytyä. Tässä salibandyn megalomaniassa kadotetaan salibandyn harrastamisen helppous ja keveys.

En ihmettele sitä, että moni kaipaa takaisin hauskaan salibandyyn. Ehkä tästä on Starsissakin kyse. Propsit Starsille, mutta myös Espoon ja Helsingin muille seuroille. Toivottavasti saatte rakennettua sellaiset toimintaympäristöt ja -kulttuurit, että salibandy on edelleen hauskaa, vaikka tosissaan tavoitteita tavoitellaankin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
281
@Säbeltäjä taisit lukea kirjoitukseni Starshuumassa koska en tainnut mainita kumpaakaan "suurseuraa" kirjoituksessani, jos viitsit vilkaista siirtolistaa ja viime kauden joukkueita huomaat että suurimmat ryöstöretken kohteet ei ole kumpikaan näistä vaan Wild Titans ja GrIFK joilla ei taida olla hulluna pelaajia!! Tarkoitan nimenomaan näitä pienempiä seuroja joilla käy kylmät noin isoilla siirtomäärillä... en tiedä onko taustoilla jotain luvattu, mutta sen mitä olen kuullut halleilla niin osa pojista on jo ollut sitoutuneet toiseen joukkueeseen ja sitten yhtäkkiä onkin iso porukka kadonnut rosterista! Näillä specseillä en oikein usko pelaajien oma-aloitteelliseen siirtoon... mutta lienee näkökulmakysymys?! Tottakai pelaajalla on oikeus siirtyä omien tarpeidensa mukaan toiseen seuraan, mutta peräänkuulutan tässä sitoumuksien kunnioittamista, jos olet ilmoittanut että pelaat jossain kauden X, niin sitten myös pelaat sen kauden (muuttamiset ym on eri asia)!! Viime kaudella tullut päätös siitä ettei tarvitse sitoumuksiaan kunnioittaa asettaa mielestäni seuroille jonkinlaisen itsekontrollin paikan , kalastellaanko naapuriseuran pelaajia vai ei... toki jos halutaan tähän villi länsi niin sellainen on helppo saada.
Vastustajien löytäminen ei taatusti helpotu jos ei ole seuroja ketä vastaan pelata, esim. tulee mieleen muutaman kauden takainen tilanne kun Nortilla taisi olla tytöissä useampi joukkue samassa lohkossa koska tyttöjoukkueita ei ollut Nortin vastaavanlaisen ryöstöretken takia.
 
Viestejä
281
Työt häiritsi... ja hieman statistiikkaa jos haluat niin Wild titans 19 pelaajaa, GrIFK 16 pelaajaa, Indians 9 pelaajaa, TU 6 pelaajaa ja Oilers 5 pelaajaa jos 5 eniten menettävää listataan! Toki jos kyse on seurafuusiosta jossa Titans, Grani ja TU liittyvät Norttiin niin silloinhan asia on vilpitön...
 
Viestejä
347
Tuntematta taustoja, voisi kuvitella että ihan kaikki ei ole ollut kunnossa jätetyissä seuroissa.

Enkä ihmettele, Suomessa on pienen maan itsetuntosyndrooma jossa kaikki pitää ottaa tosissaan ja naama kurtussa vakavasti.
Salibandyn puolellakin valmentajilla on monesti kuvitelma että pojat piilottelevat taitojaan jonka vuoksi ruokailuja ja nukkumista pitää kytätä että saadaan kaivettua todellinen potentiaali esiin.

Tärkein palanen juniorin kehityskaaressa on halu. Jokainen valmentajan antama direktio murentaa halua, toisilla näkkileipää on enemmän murennettavaksi kuin toisilla. Parasta olisi kun sen näkkileivän päälle päästäisiin rakentamaan sitä juusto ja kinkkukerrosta. Valmentajan ja seuran onnistumista ei mitata sillä miltä valmis leipä näyttää ja maistuu vaan montako leipää saadaan valmiiksi.
 
Viestejä
281
olet mansikka oikeassa tuossa näkkileipävertauksessasi, mutta ei asiat ole ihan hirveän huonosti voinut olla jos olet jo ilmoittanut että jatkat seurassa vai?
Pelkästään jo viime vuoden päätöksen perusteella olisi liitolla ehkä syytä tarkastella omia toimintatapojaan ja aikataulujaan... jos/kun tälläinen välistäveto hyväksytään ja sitoumuksilla ei ole mitään väliä on mielestäni kohtuullista selvittää miten sitoutuminen joukkueeseen yleensäkään pystytään varmistamaan! Liiton sanktiot ovat melko suuret ja kohtuuttomatkin jos seuralla ei ole mitään mahdollisuuksia varmistaa pelaajien pysyvyys kauden ajan. A-, B- ja C-ikäluokkien sarjaan ilmoittaminen suhteessa vapaaseen siirtoaikaan ei ole alkuunkaan linjassa, tosin jos saa mennä ja tulla miten haluaa on se ihan sama koska se kakka osuu tuulettimeen. Johtuuko tästä vai ei että liitto on ilmoittanut venyttävänsä em. sarjojen sarjaanilmoittamista elokuulle, valtakunnallisten osaltahan se on auttamatta jo myöhäistä.
Ehkäpä olen liian mustavalkoinen mutta vaikeaa on seuroilla toimintaansa näissä olosuhteissa kehittää kun ei voi edes koko kaudesta olla varma!
Hattu päästä seuratoimijoille jotka kuitenkin yrittävät!!
 
Viestejä
780
Työt häiritsi... ja hieman statistiikkaa jos haluat niin Wild titans 19 pelaajaa, GrIFK 16 pelaajaa, Indians 9 pelaajaa, TU 6 pelaajaa ja Oilers 5 pelaajaa jos 5 eniten menettävää listataan! Toki jos kyse on seurafuusiosta jossa Titans, Grani ja TU liittyvät Norttiin niin silloinhan asia on vilpitön...
Hyvä, että nostit esille sen, että siirrot koskevat myös muita, pieniäkin seuroja. Missasin tuon, mutta käsitelläänpä siis niitäkin.

Grani on oma lukunsa. Seura ei ole pieni vaan omaa periaatteessa hyvät resurssit. Maksujen osalta seura on suorastaan erinomainen kokoonsa ja toimintaansa nähden. Mutta joukkueiden suoritustaso jää vuodesta toiseen alle odotusten, sekä pojissa että tytöissä. B-ikäisissä Grani taitaa olla Oilersin yhteistyöseura, johon Oilersissa pyritään ohjaamaan niitä pelaajia, jotka eivät NG-joukkueisiin mahdu ja jotka haluavat valtakunnallisiin pyrkivässä joukkueessa. Jostain syystä Oilersissa kun ei Akatemiat edes lähde karsintoihin, vaikka materiaalin puolesta sinne voisisvat hyvin lähteä. Kuitenkaan imua Graniin ei ole saatu aikaan, ja Grani on jäänyt karsinnoista toistuvasti aluesarjoihin. Ehkäpä kärkipelaajat turhautuvat tähän ja jotkut päättävät lähteä?

Wild Titans on tainnut olla käytännössä haastajatason harrasteseura koko olemassaolonsa ajan. Ja tämä ei ole moite tai vähättely, vaan pelkkä toteamus. Tärkeä rooli on sekin. Ehkä sieltäkin joku pelaaja kaipaa itselle eteen edes nähtäville polkua uralla ylöspäin? Heillä ei ole lainkaan B-poikia ainakaan nettisivujen mukaan, ja 02-03 A-pojat taisivat pelata haastajasarjaa viime kaudella.

TU teki pari vuotta sitten yhteistyösopimuksen Indiansin kanssa, ja jo sitä ennen TU:sta siirtyi useita pelaajia Indiansin junioriedustuksiin. Jostain syystä moni TU:sta siirtynyt on sittemmin jatkanut matkaa. En tiedä miten hyvin TU on pystynyt harrastajien tason ja määrän säilyttämään, kun pelaajien kärkeä siirtyi Indiansiin. Seuran sivujen mukaan vanhimmat poikajunnut ovat -05 ikäiset joita näyttäisi olevan 9+2. Joukkue pelaa Granin kanssa yhdistelmäjoukkueella. Seuran sivuille ei ole päivitetty kauden 21-22 joukkuetta lainkaan.

Kyllä se syy siirtymisiin löytyy useimmiten siitä, että pelaajan näkemät tai hänelle tarjotut mahdollisuudet seurassa eivät vastaa hänen omaa tahtotilaansa. Tai sitten seurasta sanotaan suoraan, että hakeudu muualle, näinkin voi käydä. Itseä mietityttää nämä seuratason "yhteistyösopimukset", jotka taitavat olla sille pienemmälle seuralle varsinain kiss of death. Heillä homma kuoleutuu siihen.

Suurimmassa osassa seuroista ongelma on kilpatoimintaan haluavien pelaajien puute, niin että tasojoukkueita ei saada aikaan. Etenkin pienemmissä seuroissa voi käydä niin, että porukka vaan loppuu ja sitten joko lopetetaan tai yhdistetään joukkueita.
 

Mahoney

Eikö se nyt ole tärkein juttu, että junnuille on pelipaikkoja? Ihan sama minkä logon alla.
 
Viestejä
129
On kyllä aikamoisen ryöstöretken Nortti käynyt tekemässä Espoon alueen seuroihin, ollaankohan edes nähty vielä kaikkea! Siellä saattaa jokunen valmentaja ja joukkueenjohtaja rapia takaraivoaan... Toivottavasti ei käy kuten tyttöpuolella, kun aikoinaan kävi ryöstöretkellä, että loppui monella joukkueella ikäluokka kun ryöstivät pelaajia sopivasti. Sanoisin että aika hävytön tapa rakentaa itselleen poikajoukkueita (ja myös tyttöjoukkueita aiemmin), mutta jos ei käy omantunnon päälle niin ei kai siinä mitään.
Ei tarvinnut ainakaan inianssista ryöstää ketään siitä piti seura huolen itse että pojat lähtivät. Näin minulle ainakin kerrottiin eikä se yllätä jos seuraa on yhtään enempää seurannut,niin se on ollut trendi.
Ja muutenkin Stars mahdollistaa vain sopivan ympäristön pelaajille ei niiden ketään tarvitse houkutella,kyllä pojat osaavat itse rekrytä joukkueisiin halukkaita.
 
Viestejä
134
Ei tarvinnut ainakaan inianssista ryöstää ketään siitä piti seura huolen itse että pojat lähtivät. Näin minulle ainakin kerrottiin eikä se yllätä jos seuraa on yhtään enempää seurannut,niin se on ollut trendi.
Ja muutenkin Stars mahdollistaa vain sopivan ympäristön pelaajille ei niiden ketään tarvitse houkutella,kyllä pojat osaavat itse rekrytä joukkueisiin halukkaita.

Kerrotko, että millä tavalla Indians ryssi homman että poikia lähti? En siis naljaile, vaan olen utelias.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
2.604.952.00
Näytä kaikki
>
Viestejä
281
@Mahoney et nyt ihan päässyt jyvälle mitä ajoin takaa.. se on todellakin ihan sama mikä logo on rinnassa! Jokainen valitsee ihan itse joukkueensa kritisoin tapaa jolla pelaajat kerättiin, osa jo sitoutumisen jälkeen ja lisäksi ilmaisin huoleni yleisesti keskittymisestä. Uskon että osalta seuroista ei tule ensi kaudeksi joukkuetta sarjoihin pelaajapulan takia.
@HM70 kyllä taitaa primusmotor löytyä jostain muualta kuin pelaajista... eivät olisi muuten sitoutuneet jo muualle.

Kyse jonka halusin nostaa pinnalle on tuo sitoutuminen ja sen status. Jos ilmoitat pelaavasi jossain joukkueessa on mielestäni seuralla oikeus odottaa että myös pelaat, näiden ilmoitusten perusteella joukkueet ilmoitetaan sarjaan ja seurat tekevät sitoumuksen liiton suuntaan (ja se on sanktioitu).
Liitolla on nyt tässä peiliin katsomisen paikka miten se voi turvata jäsentensä (seurojen) toiminnan!
 
Viestejä
281
Ehkäpä tässä olisi pääkallolle tutkivan journalismin paikka, miten se viime vuoden päätös siirtymisistä, siirtoikkuna ja sarjoihin ilmoittautumiset saadaan synkrooniin liiton puolelta?
 
Viestejä
129
@Mahoney et nyt ihan päässyt jyvälle mitä ajoin takaa.. se on todellakin ihan sama mikä logo on rinnassa! Jokainen valitsee ihan itse joukkueensa kritisoin tapaa jolla pelaajat kerättiin, osa jo sitoutumisen jälkeen ja lisäksi ilmaisin huoleni yleisesti keskittymisestä. Uskon että osalta seuroista ei tule ensi kaudeksi joukkuetta sarjoihin pelaajapulan takia.
@HM70 kyllä taitaa primusmotor löytyä jostain muualta kuin pelaajista... eivät olisi muuten sitoutuneet jo muualle.

Kyse jonka halusin nostaa pinnalle on tuo sitoutuminen ja sen status. Jos ilmoitat pelaavasi jossain joukkueessa on mielestäni seuralla oikeus odottaa että myös pelaat, näiden ilmoitusten perusteella joukkueet ilmoitetaan sarjaan ja seurat tekevät sitoumuksen liiton suuntaan (ja se on sanktioitu).
Liitolla on nyt tässä peiliin katsomisen paikka miten se voi turvata jäsentensä (seurojen) toiminnan!
Ymmärsin että indianssissa pojat olivat lähes puoli vuotta ilman lajiharjoituksia ja kun palasivat sisälle niin parin harjoituksen jälkeen pojat päättivät lähteä. Ei ole poikien vika jos toimintaympäristö ei miellytä vaan seuran pitäisi tuntea tilanteensa paremmin ja kantaa tästä vastuu eikä syyttää muita seuroja kaappaamisesta yms. Indianssin tapauksessa pojat lähtivät myös hyvissä ajoin ennen karsintojen ilmoittautumisen takarajaa ja jos seurassa kaikki on ok pelaajien ja valmennuksen yms kanssa niin ei tällaisia joukkopakoja tapahdu.
 
Viestejä
281
Ilmeisesti tämä oli vastaus Jukkisb:lle vaikka minun tekstin olitkin lainannut, itse kyllä olen kuullut vähän erilaisen tarinan niistä siirroista... totuuden tietävät vain asianosaiset. Toki taisi olla kaikilla joukkueilla se puolen vuoden harjoittelutauko Koronan takia ellei ole rikkonut määräyksiä...
 
Viestejä
1
Minä olen asianosainen ja juttu meni näin:



Lähdin ensimmäisenä heimosta koska seura oli mielestäni nähty ja ei ollut enää kivaa mennä treeneihin. Harkitsin ensin menemistä lerssiin tryoutille mutta sitten muutama muu jengiläinen lähti myös samoista syistä pois heimosta. Otettiin yhteyttä Starsiin ja kysyttiin jos ne vois hoitaa P18 jengin kun siellä oli jo P21 jengi. Valkut lupasi hoitaa jengin jos me hoidetaan pelaajat. Me juteltiin vanhojen frendien kanssa eri jengeistä joilla oli suunnilleen sama ajattelutapa kun meillä ja ne lähtivät joukkueistaan suunnilleen samoista syystä ku minäkin. Me kysyttiin kaikki pelaajat ja kaikki lähti omasta tahdosta eli mitään ryöstöä ei ole tapahtunut vaan me hoidettiin kaikki pelaajat itse.

Joten kuulkaas aikuiset lopettakaa pas*anpuhuminen kun ette tiedä miten juttu oikeasti meni.

ps. tällä hetkellä uudessa jengissä on erittäin hyvä joukkuehenki ja kaikilla on enemmän motia säbään.



t:Romeo Tång
 
Viestejä
14
Työt häiritsi... ja hieman statistiikkaa jos haluat niin Wild titans 19 pelaajaa, GrIFK 16 pelaajaa, Indians 9 pelaajaa, TU 6 pelaajaa ja Oilers 5 pelaajaa jos 5 eniten menettävää listataan! Toki jos kyse on seurafuusiosta jossa Titans, Grani ja TU liittyvät Norttiin niin silloinhan asia on vilpitön..
Ei TU:sta ole yhtään junnu peluria siirtynyt Starsiin. TU:ssa nuoremmissa junnuissa pelanneita poikia näyttäisi olevan P18 jengissä muutamia.
 
Viestejä
91
olet mansikka oikeassa tuossa näkkileipävertauksessasi, mutta ei asiat ole ihan hirveän huonosti voinut olla jos olet jo ilmoittanut että jatkat seurassa vai?
Pelkästään jo viime vuoden päätöksen perusteella olisi liitolla ehkä syytä tarkastella omia toimintatapojaan ja aikataulujaan... jos/kun tälläinen välistäveto hyväksytään ja sitoumuksilla ei ole mitään väliä on mielestäni kohtuullista selvittää miten sitoutuminen joukkueeseen yleensäkään pystytään varmistamaan!
Mitä sitoumuksia tässä on siis muka rikottu? Sopimuksiahan voi pelaajien kanssa tehdä, mutta jos niin ei ole tehty ja seura vain olettaa että totta kai kaikki jatkavat, niin ei siinä pelaaja mitään riko - eikä mistään välistävedosta ole kyse.

Minä olen asianosainen ja juttu meni näin:
Kiitos kommentista, ja tosiaan sen paskanpuhumisen ilman faktoja moni voisi jättää vähemmälle.
 
Viestejä
886
Minä olen asianosainen ja juttu meni näin:



Lähdin ensimmäisenä heimosta koska seura oli mielestäni nähty ja ei ollut enää kivaa mennä treeneihin. Harkitsin ensin menemistä lerssiin tryoutille mutta sitten muutama muu jengiläinen lähti myös samoista syistä pois heimosta. Otettiin yhteyttä Starsiin ja kysyttiin jos ne vois hoitaa P18 jengin kun siellä oli jo P21 jengi. Valkut lupasi hoitaa jengin jos me hoidetaan pelaajat. Me juteltiin vanhojen frendien kanssa eri jengeistä joilla oli suunnilleen sama ajattelutapa kun meillä ja ne lähtivät joukkueistaan suunnilleen samoista syystä ku minäkin. Me kysyttiin kaikki pelaajat ja kaikki lähti omasta tahdosta eli mitään ryöstöä ei ole tapahtunut vaan me hoidettiin kaikki pelaajat itse.

Joten kuulkaas aikuiset lopettakaa pas*anpuhuminen kun ette tiedä miten juttu oikeasti meni.

ps. tällä hetkellä uudessa jengissä on erittäin hyvä joukkuehenki ja kaikilla on enemmän motia säbään.



t:Romeo Tång
Tässäpä aloitekykyinen nuori mies :)
Respect (y)
Minusta asioihin ei pidä suhtautua turhan mustavalkoisesti, paitsi tietenkin TPS:n kannattajalla on hyvä olla mustavalkoinen sydän.

Tärkeintä on joka tapauksessa se, että seurakenttä on mahdollisimman monimuotoinen. Tässä tapauksessa pojat ottivat ohjat omiin käsiinsä ja Northern Stars tarjosi puolestaan resurssinsa näiden poikien käyttöön. Syntyi positiivisessa merkityksessä omalaatuinen ja harvinainen kaveriporukan ja vakiintuneen seuran kombo, jota jäämme mielenkiinnolla seuraamaan. Aivan mahtava juttu, jos laantunut säbäinnostus on saatu nousemaan takaisin korkeammalle tasolle!

Samalla Oilersin ja Indiansin tyyliset suuremmat seuratoimijat ovat elintärkeitä salibandyn kehittymiselle, koska niillä on resursseja luoda mitat täyttäviä pelaajapolkuja pikkujunnuista aina aikuisten edustustasolle asti.
 
Viestejä
281
Kuten kirjoitin asianosaiset tietää totuuden ja nyt muutkin... hallihuhujen varassa mennään spekulaatioilla eikä se ole paskanpuhumista vaan spekulaatiota ja niiden nojalla tehtäviä johtopäätöksiä, jotka olivat vääriä (käsi pystyyn virheen merkiksi)!
Ei muuta silti sitä tosiasiaa että moni joukkue on pulassa omien joukkueidensa kasaamisessa... ja RT voi vetää ihan rauhassa happea ei tässä ollut kysymys Indiansin siirroista vaan yleisesti.
Toki voidaan täällä lopettaa kaikki spekulointi huhujen perusteella, eipä jäisi kuin siirtolistat.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
2.604.952.00
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös