Pääkallo.fi

Oilers 2020-2021

Viestejä
265
Muutamat täsmä vahvistukset olisivat tervetulleita Oilerssiin. Sentteri/laituri ja puolustaja. Rightin laituri Oilerssilta puuttuu. Sen takia voisi olla sentteri hankinta, koska tämä vapauttaisi T.Iiskolan laitaa.
 
Viestejä
969
Minulla ei mitään tietoa ole, mutta oletukseni on että joukkue pysyy hyvin kasassa ja myös sisäänpäin tuleva liikenne on aika minimaalista. Lähtijöiden osalta Pfitznerin päätös on tietenkin yksi avainkysymys, senttereitä kun ei muutenkaan ole ylimääräisiä. Pakeista mitä tekee Markelin, tuleeko jalka kuntoon ja riittääkö vielä moti kuntouttaa. Molemmille olisi jatkossakin varmasti tarvetta myöskin kopin puolella.

Suomisarja on mielenkiintoinen mahdollisuus ja mielestäni selkeästi positiivinen sellainen, kun miettii niitä pelaajia jotka ovat edustuksen kokoonnpanojen rajamailla. Esim. Pekari, Juuti ja junnujen puolelta vaikkapa Silvonen, Jokela, Kuusela, Larte jne. Hyvä saada peliaikaa miesten peleissä.

Muutamat täsmä vahvistukset olisivat tervetulleita Oilerssiin. Sentteri/laituri ja puolustaja. Rightin laituri Oilerssilta puuttuu. Sen takia voisi olla sentteri hankinta, koska tämä vapauttaisi T.Iiskolan laitaa.

Puolustuksen osalta en ole niin varma että tarvitseeko Oilers vahvistuksia. Aika monta omaa junnua juuri läpimurron kynnyksellä. Oletan että Kuusela on tekemässä paluun, vuosi sitten jo todella hyviä otteita Indians sarjassa.

Rightin laituri, Silvonenhan on sitä, mutta katsotaan miten kehitys jatkuu. Sähäkkyyttä tarvittaisiin lisää ja edustusjoukkueen filosofiassa laitureiden tulisi olla aika vikkeliä liikkumaan. Pesu pystyy kyllä pelaamaan vasenta laitaa vaikka onkin lefti. Isoin haaste omaan silmään kevään peleissä oli 3.kentän oikea laita. Juutilla ei oikein fyysisyys vielä riitä ja Juuranto ei ole omasta mielestä laituriainesta. Kunnossa ja vireessä oleva Riku Holopainen toki olisi vastaus siihen, mutta katsotaan nyt mikä hänen tilanteensa on jatkon suhteen. Pari kautta sittenhän oli Oilersin ykköspistemies. Nyt puolet kaudesta sivussa ja 12 pistettä.

Laitureista puheen ollen. Nyt kun katsoi finaaleita, niin en voinut välttyä ajatukselta että mitäköhän Justus Kainulainen saisi aikaiseksi jos pelaisikin oikeaa laitaa ja jos olisi osaava sentteri + R.Kainulainen jakamassa syöttöä lapaan. 70 pistettä mahdollinen?
 
Viestejä
385
En myöskään usko merkittäviin vahvistuksiin tai lähtijöihin. Riippuu filosofiasta - halutaanko ihan tosissaan jo ensi kaudella yrittää Classicin haastoa vai kasvattaa nykyrungosta edelleen pikkuhiljaa mestarijoukkuetta. Nykyrungolla luulen, että ensi kaudellakin realistisesti keväällä taistellaan kakkossijasta, ellei osa porukasta selkeästi edelleen kehity paria napsua kovemmiksi pelaajiksi.

Edit: Huhuissa toki liikkuu mm. Tuure Ailiota ja näköjään myös Eero Jaloa ja Kukkolaa. Näistä Ailio varmaan aika realistinen, samoin kuin Jalo olisi hyvinkin looginen hankinta molemmin puolin. Kukkolaan en jaksa uskoa tippaakaan.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös