Pääkallo.fi

OLS 2021-2022

Viestejä
275
En ehkä tässä vaiheessa kautta lähtisi itse vihjailemaan että ollaan jo vaihtamassa maisemaa jos kyselyjä tulee.
Roni Tuononen vaihtoi maisemaa ja sehän kannatti:Vielä on toki nuori kausi, hyvin on alottanut mutta nöyränä kannattaa pysytellä. Indians ehkä tänään vähän palautti maanpinnalle. Ei varmaan mikään ylimielinen kaveri mutta vähän aikaista 5 voiton jälkeen tämmöselle haastattelulle missä naulataan että kyllä kannatti maisemaa vaihtaa kun voittoja satelee ja voishan sitä vielä muitaki liigakaupunkeja käyä kattelee.
 
Viestejä
3
En ehkä tässä vaiheessa kautta lähtisi itse vihjailemaan että ollaan jo vaihtamassa maisemaa jos kyselyjä tulee.Vielä on toki nuori kausi, hyvin on alottanut mutta nöyränä kannattaa pysytellä. Indians ehkä tänään vähän palautti maanpinnalle. Ei varmaan mikään ylimielinen kaveri mutta vähän aikaista 5 voiton jälkeen tämmöselle haastattelulle missä naulataan että kyllä kannatti maisemaa vaihtaa kun voittoja satelee ja voishan sitä vielä muitaki liigakaupunkeja käyä kattelee.

Ei tässä lajissa liiku taustalla mitään agentteja jotka hommaavat tuosta vaan pelipaikkoja pelaajille. Jos saat tuollaisen paikan mainostaa itseä ja tehdä omat intressit selväksi niin totta hemmetissä käytät sen hyväksi, toista ei enää tule. Tai sitten otat itse puhelimen käteen ja alat itse soittamaan seuroja läpi ja samalla annat neuvotteluetua selkeästi seuroille. Ei tuosta OLS:n tai fanien kannata vetää hernettä nenään vaan päinvastoin hienoa että pelaajat eivät tyydy tiettyyn suoritustasoon vaan haluavat selkeästi uralla eteenpäin. Vakuuttavasti on mies pelannut, mutta voittoja pitää edelleen ottaa. Se palvelee myös OLS:aa.
 
Viestejä
440
Jos tavoite on maajoukkue, niin silloin pitää päästä antamaan näyttöjä kärkipään pleijarijoukkueissa tiukoissa peleissä. Hyvä ilmoitella että on valmis ottamaan askeleen kovempiin peleihin. Esim Santtu Pohjonen, eipä tule majukutsuja vaikka on yksi parhaista veskareista runkosarjassa.
 
Viestejä
7,192
Nämä lasbeille ja jymyille pupelletut pisteet koituvat vielä OLSin kohtaloksi.
 
Viestejä
7,192
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös