Pääkallo.fi

Pääkallon uudistus

Viestejä
1,004
#21
Pääkallo.fi sivuston oikeassa reunassa näkyy vielä "Uusimmat kommentit" eli sen voisi jo varmaan poistaa, sekä uutisten alla olevat "kommenttiboksit"?

katso liitettä 65
Ajankohtainen aihe, kun olen tuosta jo aiemmin ulkoasuvastaavalle huomauttanut. Tällä viikolla tulee muutenkin muutoksia ulkoasuun. Olemme siis tietoisia asiasta.
 
Viestejä
707
#22
Minäkin ihan testimielessä kokeillut ja toimiva systeemi. Minulla vain 38 viestin kokeilu tarkoitus eli kohta valmis olen tässä. Profiilin poistokin olisi hyvä eli voisi itse sen poistaa halutessa.
 
Viestejä
1,004
#23
Isoimmat uudistukset pitäisivät olla nyt maalissa etusivun osalta. Jos näkymä on edelleen sama vanha, niin kannattaa tyhjentää välimuisti saittimme osalta.

Otamme mielellämme kommentteja vastaan koskien uudistuksia.
 
Viestejä
707
#26
Kyllä oma fiilis nyt olla maltillinen jopa kokonaan lopettaa. Viime vkloppu oli paha, kun heräsi vaikka aamulla tai oli menossa nukkumaan aikamoisia viestejä minullekin tuli täältä. Eli ainakin mukavampi mennä nukkumaan ja herätä, jos täällä ei aktiivinen viime vklopun perusteella. En ehkä ollut tietoinen nettikeskustelun vaaroista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.