Pääkallo.fi

Pääkallon uudistus

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,258
#21
Pääkallo.fi sivuston oikeassa reunassa näkyy vielä "Uusimmat kommentit" eli sen voisi jo varmaan poistaa, sekä uutisten alla olevat "kommenttiboksit"?

katso liitettä 65
Ajankohtainen aihe, kun olen tuosta jo aiemmin ulkoasuvastaavalle huomauttanut. Tällä viikolla tulee muutenkin muutoksia ulkoasuun. Olemme siis tietoisia asiasta.
 
Viestejä
712
#22
Minäkin ihan testimielessä kokeillut ja toimiva systeemi. Minulla vain 38 viestin kokeilu tarkoitus eli kohta valmis olen tässä. Profiilin poistokin olisi hyvä eli voisi itse sen poistaa halutessa.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,258
#23
Isoimmat uudistukset pitäisivät olla nyt maalissa etusivun osalta. Jos näkymä on edelleen sama vanha, niin kannattaa tyhjentää välimuisti saittimme osalta.

Otamme mielellämme kommentteja vastaan koskien uudistuksia.
 
Viestejä
712
#26
Kyllä oma fiilis nyt olla maltillinen jopa kokonaan lopettaa. Viime vkloppu oli paha, kun heräsi vaikka aamulla tai oli menossa nukkumaan aikamoisia viestejä minullekin tuli täältä. Eli ainakin mukavampi mennä nukkumaan ja herätä, jos täällä ei aktiivinen viime vklopun perusteella. En ehkä ollut tietoinen nettikeskustelun vaaroista.
 
Viestejä
38
#27
Oma asenne ei viedä tilaa muilta täällä osa voi kirjoittaa tosi paljon ja siinä tuo vaara mitä huomannut uudistuksen myötä keskusteluissa.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,258
#28
Uutuusosio sivustolle:
Viikkolehti Viikkolehti 38, 1/2019

Löytyy deskiversiosta oikealta laidalta ja mobiilissa ensimmäisenä valikosta. Kerää siis viikon kaikki uutiset nippuun viikkolehdeksi. Toivoisin, että helpottaa uutisvirran seurannassa, ja isompien kokonaisuuksien kontekstoimisessa. Antakaahan palautetta, jos sellaista tulee mieleen. Varsinkin kategorisoinnin osalta. Sivua kehitellään siis edelleen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.