Pääkallo.fi

Pääkallon uudistus

Viestejä
712
Minäkin ihan testimielessä kokeillut ja toimiva systeemi. Minulla vain 38 viestin kokeilu tarkoitus eli kohta valmis olen tässä. Profiilin poistokin olisi hyvä eli voisi itse sen poistaa halutessa.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,234
Isoimmat uudistukset pitäisivät olla nyt maalissa etusivun osalta. Jos näkymä on edelleen sama vanha, niin kannattaa tyhjentää välimuisti saittimme osalta.

Otamme mielellämme kommentteja vastaan koskien uudistuksia.
 
Viestejä
4
Tämä keskustelupalsta tulee loppumaan keskustelun puutteeseen. Nyt on selviö että uudistus kauden alussa oli todella huono.
 
Viestejä
712
Kyllä oma fiilis nyt olla maltillinen jopa kokonaan lopettaa. Viime vkloppu oli paha, kun heräsi vaikka aamulla tai oli menossa nukkumaan aikamoisia viestejä minullekin tuli täältä. Eli ainakin mukavampi mennä nukkumaan ja herätä, jos täällä ei aktiivinen viime vklopun perusteella. En ehkä ollut tietoinen nettikeskustelun vaaroista.
 
Viestejä
38
Oma asenne ei viedä tilaa muilta täällä osa voi kirjoittaa tosi paljon ja siinä tuo vaara mitä huomannut uudistuksen myötä keskusteluissa.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,234
Uutuusosio sivustolle:
Viikkolehti Viikkolehti 38, 1/2019

Löytyy deskiversiosta oikealta laidalta ja mobiilissa ensimmäisenä valikosta. Kerää siis viikon kaikki uutiset nippuun viikkolehdeksi. Toivoisin, että helpottaa uutisvirran seurannassa, ja isompien kokonaisuuksien kontekstoimisessa. Antakaahan palautetta, jos sellaista tulee mieleen. Varsinkin kategorisoinnin osalta. Sivua kehitellään siis edelleen.
 
Viestejä
121
Palauttaisitteko etusivun navigaatioon linkin foorumille, kiitos! Varsinkin mobiililaitteella on nyt nihkeä navigoida etusivulta keskusteluun.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,234
Juuh. Sivua on muokattiin eilen ja ilmeisesti siinä on käynyt joku juttu, kun tilanne on tämä.

Palautetaan asap.
 

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,234
Tieto laitettu eteenpäin. Ensimmäisten viestien perusteella tuollaisia häiriöitä ei ole löydetty.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös