Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
24
Krp-Vantaa todella hieno ottelu! Vielä kolmanteen erään mennessä Vantaa johti 2-4, mutta krp tuli todella lujaa viimeiseen erään ja voitti ottelun lopulta 6-4! Samalla tietoon tuli että ainakin classic-ols ja krp-happee ovat ainakin playoff pareja! Veikkauksia ketä neljän parhaan joukkoon?
 
Viestejä
93
Krp-Vantaa todella hieno ottelu! Vielä kolmanteen erään mennessä Vantaa johti 2-4, mutta krp tuli todella lujaa viimeiseen erään ja voitti ottelun lopulta 6-4! Samalla tietoon tuli että ainakin classic-ols ja krp-happee ovat ainakin playoff pareja! Veikkauksia ketä neljän parhaan joukkoon?
Mistä tiedäetään, kenet OLS valitsee?
 
Viestejä
6,977
Mitä tapahtunut tänään SaiPa-Ilves pelissä? SaiPan vastuuvalmentajalle punainen kortti epäurheilijamaisesta käytöksestä?

Eiköhän nämä ole käytännössä aina ihan vain ylimenneitä protestointeja. Ei siellä tarvitse mitään kummallista tapahtua kentällä, jotta valmentajalla menee kuppi nurin.
 
Viestejä
67
Mitä tapahtunut tänään SaiPa-Ilves pelissä? SaiPan vastuuvalmentajalle punainen kortti epäurheilijamaisesta käytöksestä?
Solidsportista löytyy.

Valmentaja oli kiinnostunut keskustelemaan jostain aiheesta toisen tuomari kanssa tauolla. Tuomari oli vähemmän kiinnostunut aiheesta. Ensiksi kädet lanteille ja hetken päästä punakortti. Rauhalliselta valmentaja vaikutti, toki kolmas, neljäs tai viides MENE! kehotus olisi pitänyt ottaa kiltisti kuuleviin korviin.
 
Viestejä
248
Oliko tietoa pleijari pareista? Happeen kausi päättynee nopeasti kun saivat Krp:n vastaan jos Ols kerran otti Classikin.
 
Viestejä
31
Mielenkiintoista ja varmasti myös viihdyttävää junioripalloa tiedossa tämän sarjan jatkoissa. Kuntomittarit eläneet pitkin runkosarjaa kuitenkin jonkin verran ja ainainen mysteeri eri lohkojen välisistä. Ykkösessä pelattiin ainakin paperilla kovempia pelejä, näkyykö rutiini sitten näiden pelissä kun Ilves ehkä pääsi jonkin verran helpommalla kakkosessa. Classicin ja KRP:n käyrä tietysti nousujohteinen, joka yleensä lupaa pitkää kevättä.

Yhtä kaikki, hienossa tikissä on P16-ikäluokka, kun divaristakin voisi nostaa 3-4 joukkuetta aivan täysin tähän vauhtiin mukaan.
 
Viestejä
27
OLS-Classic
Happee-KrP
Ilves-SBS Wirmo/KeiKy
ErVi-FoSu

Täältä löytyy ohjelma:Suomen Salibandyliitto

Veikkauksia jatkoon menijöistä?

Oma veikkaus omine perusteluineen:

OLS - Classic
OLS jatkoon
Classicin tehot liikaa ykkösen harteilla, ja se ei laajaa laadukasta joukkuetta vastaan riitä, varsinkin kun omissa soi niin paljon.
OLS voittaa jos ja kun jaksaa tsempata Clasun kovaa ykköstä vastaan samoin kun hiljattain FoSu pelissä teki.
Mutta tästä parista tuskin kahdella pelillä pääsee jatkoon, sen verran kova on Clasu maaleja tekemään.

Happee - Nokian KrP
KrP jatkoon
Tämä sarja on ehkä se missä voisi tapahtua se yllätys, mikä pleijareissa niin kovin usein sattuu.
Perustuu oikeastaan juuri tähän altavastaajan asemaan yllättäjänä, sekä siihen että pitkätkin(11 ottelua) voittoputket katkeavat joskus(kuten OLS:kin tietää) ja se voi olla vaikea kääntää taas voiton raiteille. Tässä on se KrP:n sauma.
Laajuus Happeen puolella, mutta tässä tulee se ylläri. Vai tuleeko?

Ilves - SBS Wirmo/KeiKy
Ilves jatkoon
Maalaistivolin laitteet tuottaa paljon iloa(maaleja).
Tuottaako kuitenkaan tarpeeksi, kun sarjan paras(?) puolustus on vastassa.
Ilveksen maaliero +104 osumaa oli runkosarjan selkeästi paras.
Oikeastaan tässä parissa Ilveksen pahin vastustaja taitaa olla joukkue itse.
Yllättäviä pöpeltämisiä heikolla pelillä mahtui runkosarjaan, nyt niihin ei ole varaa tai tivoli jatkaa pyörimistään.

ErVi - FoSu
FoSu jatkoon
Tämän perustelen sillä, että ErVi pelaa sarjan ensimmäisen pelin perjantaina, ja arkisin ainakin tähän mennessä on FoSu on saanut lätkäpuolelta vahvistuksen, joka on yllättävänkin hyvin riittänyt niittämään tuhoa, ja eiköhän kotipelinkin ajankohta löydy niin että saadaan tutkapari kasaan
Luulisi jo vastustajankin tätä huomioivan. OLS tähän panosti, ja sai selkeän voiton reilu viikko sitten.
Mikäli ErVi tekisi samoin, riittäisi laajuus voittoon.
ErVi pelasi runkosarjan lopun suht heikosti, kääntyikö vire parempaan kuitenkin viime hetkellä runkosarjan vikassa erässä...

No, nämähän ovat vain villejä veikkauksia.
Taitaa olla joka jätkällä ekat pleijarit edessä. Ei nämä ylläolevan käsikirjoituksen mukaan mene kuitenkaan, kuhan veikkasin ja hauki oli.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
313
Veikkaan, perusteluita ei sen enempää

Ols-classic 2-0
Sen verran clasun pelit menneet ailahtelevasti ettei jatkoon. Mestareiden cupin jälkeen olin uskossa että ovat lohko 1.
Happee-nokia 1-2
En osaa sanoa miksi nokia. Hyvältä näyttänyt pelit.
Ilves-wirmo 1-2
Tähänkään en osaa sanoa.
Ervi-fosu 2-1
Fosulla 3 kenttää, mutta kun supistaa, saa yhden paremman kentän ja toisen hyvän. Ervillä vaan laajempi rosteri.

Pohdin all star kenttää mutta jätetään se pois.
 
Viestejä
67
OLS- Classic

Isojen maalimäärien pelit. Clasulla potentiaalia olla koko sarjan paras porukka pallolla, mites ilman palloa? Oululaisilla laajempi rosteri, ratkaisukykyä kaikkiin kenttiin. 2-0

Happee- Nokian KRP

Happee julistettu palstalla mestariksi, KRP pelannut omia pleijareita jo hetken aikaa. Oisko tässä se yllätys. Arvataan 1-2 KRP

ErVi Itä- Fosu

Ervillä yhtä paljon jäseniä seurassa, kuin Forssassa asukkaita. Missä jatkokarsinnan puhutuimmat pelaajat pelaa? P18 vai P16? ”Kerran vielä pojat” tyyppinen tuhkimotarina Fosulta ja jatkoon 2-1 voitoin.

Ilves- WirmoMaskuKeikyä

Wirmo/Keikyä ei riitä karsinnoissa, ei jatkokarsinnassa, eikä ainakaan SM-sarjassa. Ja niin vain top8. Nyt kuitenkin kaveri on niin kova, että täysi(?) Hanihalli saa toivottaa omillensa hyvät kesän jatkot. 2-0 Ilves
 
Viestejä
339
Kauden kohokohta käsillä, 8 parasta jäljellä. Erona runkosarjaan on tason nosto, millä joukkueella on suurin potentiaali nostaa tasoa runkosarjasta, sillä on tapana ollut viedä poika saunoon kauden päätteeksi.
Tällä kaudella erikoisyllärinä on tautitilanne joka pahimmillaan voi kääntää pelit päälaelleen. Arviot ovat omia harhaluuloja miten sarjat päättyy, suositellaan nautittavaksi suolan kanssa.

Alla pientä kuntopuntaria

Tehdyt maalit​
Voitot​
5 ensimmäistä
5 viimeistä
5 ensimmäistä
5 viimeistä
Ols
52​
33​
5​
4​
Classic
57​
44​
2​
3​
Ilves
47​
41​
4​
4​
SBS Wirmo/Keiky
38​
49​
5​
4​
Ervi
59​
46​
5​
3​
Fosu​
49​
41​
3​
3​
Happee​
35​
51​
3​
5​
Nokian KrP​
37​
29​
2​
4​

OLS -Classic
Pohjoinen tuuli alkukaudesta oli erittäin voimakas, mutta kevään otteet pl. Fosu peli ovat olleet täysin erilaisia. Fyysinen ryhmä jossa on paljon taitoa, miten on kunnon ajoitus onnistunut? Loppukausi on ollut paikoitellen todella tahmeaa tekemistä, mutta taito ei ole kadonnut mihinkään. Classicilla on pallokontrolli hallussa, yllättävä uutinen, mutta puolustukseen ei ole paljon ollut mielenkiintoa. Jos saa puolustukseen tahtoa niin jatkoon tarvittava määrä maaleja syntyy vaikka vahingossa. Ikäluokkansa tehokkain hyökkäyskalusto.
Arvio: Classicin voittaessa Oulussa menee kyllä 50/50 arvaukset. Muuten OLS jatkoon 2-0

Ilves - SBS Wirmo/Keiky
Maalaistivolin hurlumhei saapuu Tampereelle. Aina kentällä ollessaan mitä vain voi sattua ja erään taiteilijan sanoin "jokainen tsäänssi on mahdollisuus." Ainakaan vetojen määrästä homma ei jää kiinni. Kotiluolan tuki on varmasti kova lisä. Ilveksen keskittymiskyky on ollut kauden mittaan koetuksella, halutessaan omista tullaan erittäin näppärästi hyökkäykseen ja luodaan itse pallolla laadukkaita maalipaikkoja helpon näköisesti, mutta ilmeisesti juostaan niin lujaa että kengät sulavat lattiaan kiinni toisinaan. Puolustus on ikäluokkansa parasta.
Arvio: Wirmolla on mahdollisuudet yllättää, mutta olemmeko vielä nähneet Ilveksen koko potentiaalia? Ilvekselle 2-0

Ervi - Fosu
Paperilla tässä parissa on vain yksi suosikki. Kaikki mittarit huutaa Ervin puolesta, on laajuutta, valmennusta, taitoa jne... Pelikin parhaimmillaan Ilvestä vastaan oli kuin seuraavasta ikäluokasta ja videoiden perusteella vastaavaa tasoa saa hakemalla hakea tässä sarjassa. Oikeastaan se ainoa akilleen kantapää on peittopeli, Ervin kannattaa toivoa ettei vastustajalla olisi paria timanttisen vedon omaavaa kaveria rosterissaan... Fosun peli on mennyt huimasti eteenpäin kauden aikana, virheellistä tulkintaa on luulla nippua kärkikavereiden joukkueeksi. Jokioisten areenassa on lisäksi hieno tunnelma, joten ainakin kotona on kyllä hankala Fosua voittaa, lisäksi joukkueessa on ikäluokan tehokkain hyökkäysduo.
Arvio: Yllätyksen mahdollisuus on ilmassa, mutta konservatiivisesti käännän tämän 2-1 Erville

Happee - Nokian KrP
Mestaruuden jo ratkettua on mielenkiintoista nähdä, vieläkö motivaatiota on pelata sijoitusotteluita Jyväskylässä. Ennen ratkaisupelejä Happeen tekeminen oli hyvällä tasolla, maaleja tuli molempiin päihin. Voittoputket ei koskaan tyhjästä synny, joten paljon asioita on tehty oikein. Nokian loppurutistus oli melko kova, lohkon muita pleijarijoukkueita vastaan 28-11 maalisuhde puhuu omaa kieltään. Näätien kärki on yhtä kova kuin Happeella, pelaten säännöllisesti P21SM peleissä, joten kaikkien mittareiden mukaan tiukka pari kyseessä ja eroja haetaan muista kentistä.
Arvio: Tasainen pari, jossa Happee on hienoinen ennakkosuosikki, jatkoaikoja tarvittaneen. KrP yllättää 1-2
 
Viestejä
113
Kun kukaan muu ei uskonut happeen jatkoon menemiseen niin minä uskon. Ihan vaan sen takia koska kukaan muu ei usko siihen. Oon tän palstan kunkku kun happee nostelee myöhemmin keväällä kannua.
 
Viestejä
34
Kyllä on hyväkin mahdollisuus. Flunssa-ja koronapoissaolot varmaan kohtalaisen isossa roolissa kokoonpanojen rakentelussa.
 
Viestejä
248
Luotettava huhu kertoo että Ervi yhdistänyt 06 ikäluokan ja pääsevät jo tänään pelaamaan uudella ryhmityksellä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös