Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
162
Näyttäs Happeella olevan 3 johto pörsissä
joista kahden kärki täysin eri sivulla koko muun joukkueen kanssa. toki onhan tuolla joukueella vaikka kuinkamonta pelaajaa, jotka maaljea pystyvät tekemään. Mielonen ja heiska tähän mennessä tärkeissä peleissä erittäin isossa roolissa hyökkäysalueella, mutta muut kentät ei juuri ottanut omiin. Siksi happee niin hyvä. Hyökkäyksessä kaksi pelaajaa kärrää, puolustuksessa loppu joukkue.
 
Viestejä
136
Huom! Juniorikeskustelun säännöt.
Pikku analyysi ratkaisevasta välierästä. Happee ajoi ilveksen yli. Tai siis 2 kenttä ajoi ja 1 ja 3 pitivät oman maalin tyhjänä. Pelin mvp #72. Ei tarvinnut ottaa vara boxereita käyttöön, sillä peli ratkesi jo toisessa erässä. Minä olen myös hyvin uskovainen ihminen. Tänään myös Jumala oli kanssani. Ensimmäisen pelin jälkeen happee kannatajille näytettiin keskaria ja tultiin naaman eteen hurraamaan. Eli ei kannata tällästä sillä karma näyttää.
Finaalit alkaa ens vklp ja uskon että Pasin taktiikka kirjassa on vielä pari sivua käyttämättä. Happee marssii mestaruuteen kuten olen jo sanonut tässä jonkun aikaa. Kukaan ei siihen uskonut mutta nyt uskoo!
EDIT: onneks finaaleissa ei ole enään sama tuomari kaksikko. Tänään oli taas vähä epäselvä linja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
347
Happeen valmennukselle pitää antaa propsit. Molemmissa sarjoissa Happee parantanut/muuttanut peliä vastustajan pelitapaan paremmin sopivaksi. Kolmos pelissä sekä Krp, että Ilves olleet aikalailla vastaanottajina.
B2ED4303-CD0D-4884-BD3F-E993781C0FF3.jpeg
Molemmissa sarjoissa kolmanteen peliin tultaessa Happeen valmennus oli saanut henkisen yliotteen vastustajista. Loistavat otteet kentällä olivat kuin kirsikka kakun päälle. Näillä esityksillä Happeen nostaminen mestarisuosiksi on helppo tehdä. Vaikka päivän numerot olivat tylyt, Ilves pelasi ajoittain hyvin, mikä lupaa että pronssista tullaan myös näkemään kova taistelu.
 
Viestejä
6
Finaalisarjassa henkinen yliote ols valmennuksesta pitää saada jo toiseen otteluun. Ols ei ole tykännyt näemmä noita kolmansia otteluita pelata.
 
Viestejä
191
Finaalisarjassa henkinen yliote ols valmennuksesta pitää saada jo toiseen otteluun. Ols ei ole tykännyt näemmä noita kolmansia otteluita pelata.
Taisimpas omissa ennakoissa ennen välieriä ennakoida, että OLS ja Happee on finaalissa vastakkain.
Ovat tosiaan kohdanneet jo 5 kertaa tällä kaudella.

Lyhyet pelit voitot 1-1
6-3 Ols, 3-2 Happee

Runkosarja
Voitot 2-1 OLS
11-4 OLS, 10-9JA OLS, 7-3Happee

Eli joukkueet kyllä tuntee toisensa pelitavat hyvin ja edellisiin tuloksiin peilaten game 3 on kyl hyvin todennäköinen.
 
Viestejä
2
Finaalisarjassa henkinen yliote ols valmennuksesta pitää saada jo toiseen otteluun. Ols ei ole tykännyt näemmä noita kolmansia otteluita pelata.
Veikkaisin että toisessa ottelussa yliote on kotiottelussaan happeella. Siellä oli jotkut paikalliset Joonatanit mylvineet megafooniin ja vapputorviin. Tunnelma siis katossa jos Palokassa finaaliottelu pelataan. Myös Happeen kasinelosella löytyy varmasti kotiottelussaan nälkää asettaa kantti takaläskiin ja laittaa kädet kohti taivasta.
 
Viestejä
27
Salibandyliiton sivuilla luki että finaalisarja on siirretty viikolla jotta ottelut saadaan pelata tarpeeksi isoissa halleissa ja kaikki halukkaat katsoja mahtuvat sisään
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös