Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
9
En ketään erityistä pelaajaa vaan niitä kenen osaksi tuli katsoa penkiltä, esim. Divari karsinnat. Aattelin onko tämä paikallista toiminta tapaa
eiköhän jokainen joukkue seurasta tai kaupungista riippuen peluuta näissä peleissä parhaita. Ainakin happeella näyttää olleen 4 kentässä suht samat kaverit joka pelissä. Voitaisiin pikkuhiljaa jättää nuo o2 divari hommat pois täältä, kunnon pelit menossa. myös O2 ja happee ovat täysin eri seurat vaikka pelaajat kannattavatkin toisiaan. Molemmissa kuitenkin varmasti jo näissä ikäluokissa mennään varsinkin keväällä voittaminen edellä jolloin parhaimmat pelaa. Vai onko todella niin, että joissakin joukkueissa vielä tässä ikäluokassa katsotaan sekuntikellon kanssa, että kaikki varmasti pelaavat yhtä paljon. Ymmärtäisin tämän pienemmissä junnuissa, mutta nyt puhutaan kuitenkin 9 luokkalaisista pojista ja kauden tärkeimmistä peleistä, joissa vain voitoilla on väliä.
 
Viestejä
347
Ilves - Ervi

Pettyneiden joukkueiden kohtaaminen. Monesti kulutettu sanonta, se kumpi mitalia enemmän tahtoo sille ne kaulaan ripustetaan pitänee paikkansa.

Ervi pääsi sarjassaan helpommalla, selvät tappiot eivät suuremmin selittelyjä kaivanneet, näin kävi. Ilveksellä oli taas kaikki avaimet käsissään, mutta vastuun viitta ei laskeutunut kenenkään harteille.
Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa olivat tasaisia, mutta nyt pelataan voitosta eikä pisteistä.

Kumpi joukkueista käsitteli tappion paremmin? Ensimmäisen erän merkitys on poikkeuksellisen suuri, kenties jopa ratkaiseva?
 
Viestejä
45
Veikkaan Ilvestä. Toki riippuu päivän tahtotilasta, kuten ylempänä hienosti jo mainittiin. Toivottavasti molemmat janoaa voittoa ja saadaan tiukka peli. Nämä ovat kuitenkin nuorille pelaajille ainutkertaisia kokemuksia.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös