Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
561
Kuten jo aikaisemmin kirjoitin ei keskustelun taso ole seurannut pelin korkeampaa vaadetta nyt hetkeen.

Mielestäni näissä finaaleissa on peli ollut todella korkeatasoista ja aika pienistäkin virheistä seuraa jo laadukas maalipaikka. Varmasti on kaksi parasta joukkuetta sarjasta finaaleissa.

Huomenna katsotaan sitten murtuuko kotikirous. Nuorilla pojilla on saattanut olla etteivät ole osanneet kanavoida kannustusta peliin vaan on ollut pientä rentouden puutetta. Huomenna on sitten turha jännittää. Kauden viimeinen peli ja paras voittakoon. Pienistä asioista syntyy Suomen mestaruus, jäähyjen välttäminen ja omien paikkojen hyödyntäminen. Maalivahtipeliäkään ei sovi unohtaa. Onnea molemmille, se joka huomenna voittaa niin mestaruuden ansaitsee 👊
 
Viestejä
561
OLS taitanut painaa tuolla mökillä pääsääntöisesti. Happeen karvi ei kyl omaan silmään ole tuota muotoa.

Tupla-V:llä on Happee pelannut aika paljon. Toki reagoi sitten pelin sisällä välillä päätylankusta tilanteesta riippuen. Tuota pumppaamista lienee aika monella kärkijengillä ajoittain.
 
Viestejä
156
eilen lähti allekirjoittaneelta vähän mopo käsistä, en mitään pahaa tarkoittanut, mutta pahoittelen kuitenkin.

aattelin, että kirjoittelen jonkin laista ennakkoa, mutta vaikea muuta sanoa kuin että tiukka matsi tulossa. Sunnuntaina monnarilla ensimmäisessä erässä happeen puolustus toimi erittäin hyvin. olssi ei päässyt avaamaan peliä hyville paikoille ja sai vain satunnaisia vetoja maalia kohti. happeen hyökkäys oli sitä normaalia hyvää, mutta puolustus oli huippu luokkaa. Toisessa erässä tapahtui jotain, mitä en osaa selittää. Happeen karvaus ei malttanut enää ja annettiin tilaa tuolle vasemman taskun diagonaalille tilaa. Juostiin vähän palloa päin ja olikin vaarallisia påaikkoja liukuhihnalta tulossa. Oliko olssin hyvyyttä vai happeen huonoutta paha sanoa, mutta mikäli happee pystyy pelaamaan kolme sunnuntain ensimmäistä erää on happee selkeä mestari. Jos ei ollis vie ja pahasti. Maalivahti pelillä erittäin iso rooli tänään, nyt pitäiosi molemmille napsua ja paljon. Se kumpi tänään onnistuu voittamaan on todella ansainnut voiton ja juhlat. Huippu jengejä joista molemmat ansaitsivat voittaa.
 
Viestejä
346
3. peli tulossa, listataan lopuksi yllättyneet.
Happee on voittanut ensimmäistä pudotuspeliä lukuunottamatta kaikki ensimmäiset erät. Sama kaiku askelten on tänäänkin odotettavissa. Suurin haaste on tulossa ratkaisijoiden kapeudessa Happeelle, mikäli nimellinen 2.kenttä ei onnistu maalinteossa on peli taputeltu, OLSilla tätä ongelmaa ei ole koska ratkaisijoita on laajemmalla rintamalla.
Tässä kohtaa korostan ratkaisijan roolia, en maalintekijän. Kuten yllä jo mainittiin, pienet virheet kostautuvat ja varmasti joka pelaaja tässä sarjassa pystyy jo rankaisemaan avopaikasta, mutta jos katsotaan maalien taakse niin tekemällä tehdyt maalit ja niihin ratkaisevan syötön antaneet pelaajat ovat omissa papereissani ne ratkaisijat.

Molemmat joukkueet pelaavat ns. ikäluokkasäpää, jossa peli pohjautuu siihen että jokainen luotu vetopaikka on mahdollisuus, koska vastustaja ei ehdi tai muista jokaista vetoa blokata. Vrt. seurasäpä, jota vaikkapa Classic harrastaa missä seuran tapa pelata kulkee ikäluokasta toiseen, pallolla puolustetaan ja siitä pidetään huolta. Tästä johtaen kentällä tuskin nähdään mitään erityistä voimasuhteiden heilahdusta suhteessa edellisiin peleihin.

Hieno ja viihdyttävä peli tulossa. Ennakkoon tähdet tuikkivat OLSin niukan voiton puolesta, mutta Happee on kääntänyt edelliset sarjat kolmannessa pelissä niin vakuuttavasti itselleen, että vahva epäilys hiipii hirvilauman voiton puolesta.

Ja niin, ne yllättyneet
-
ja
-
 
Viestejä
4
En peliä niinkään osaa kommentoida, mutta mukava nähdä valmentajien laittaneen parempaa Seppälää päälle!
 
Viestejä
561
Kahden erän jälkeen on kyllä OLS ollut tasakentällisin todella vahva, Happeen molarilta monta todella hienoa pelastusta.

Vieläkö Happee saa aikaan kertaalleen hirmukirinsä niinkuin niin usein tällä kaudella?
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
FBC Turku - Jymy
18.30
3.905.701.53
Indians - Classic
18.30
3.955.701.52
Oilers - TPS
18.30
1.755.003.20
Näytä kaikki
>
Viestejä
140
OLSilla kävi perinteisesti että luultiin pelin päättyneen 5-2 johtomaaliin ja siitä vielä ylivoimalle.

Ei tuo ole sinällään moitteen paikka koska niin käy aikuisillekin vielä usein.

Pallopelien isoja lainalaisuuksia 😅

Minusta OLSn ongelmat alkoi 5-3 tai 5-4 maalista, eikä niinkään 5-2 maalista.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
FBC Turku - Jymy
18.30
3.905.701.53
Indians - Classic
18.30
3.955.701.52
Oilers - TPS
18.30
1.755.003.20
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös