Pääkallo.fi

P16 SM-sarja 23/24

Viestejä
62
Huom! Juniorikeskustelun säännöt.
Kuopiolaiset voi poistua palstalta syömään kalakukkoa ja valmistautumaan kesälomaan tai maksimissaan karsintaan divari jengejä vastaan. Sanon näin vain, koska olen tänään hyvällä tuulella.
 
Viestejä
17
Vahva on usko kalakukkojen maassa. Niin se pitääkin olla, kausi tulee olemaan pitkä ja raskas. Kilpailu on tasaista ja helppoja matseja ei ole, eikä tule. Tsemppiä kaikille. Halleilla nähdään.
Uskoa tullaan todellakin tarvitsemaan "Savon sydämmessä" kuin myös parissa muussa seurassa. Top 8 pääseminen vaatii yhden tai useamman ennakkoon kovan joukkueen kyykkäämistä mutta alkutilanne on kaikilla sama. Eräviikingit, Tps ja Nibacos aloittavat kaikki 0 pisteestä eikä mikään joukkue saa pisteitä vain saapumalla paikalle.

-Kausi alkaa perjantaina
-Yhtäkään pistettä ei ole jaettu
-Jokaisella joukkueella 22 peliä jäljellä


Tässä tämän hetken lähtökohdat kauteen.

Ennakkosuosikit ovat ennakkosuosikkeja mutta urheilussa logolla tai nimillä ei saa pisteitä.

Toivotaan laadukasta ja ennenkaikkea mielenkiintoista sekä yllätyksellistä kautta.
 
Viestejä
44
Tässähän alkaa ihan pöhinä nousta pintaan, kun sarja alkaa viikonloppuna. Tiedossa kaikkiaan 8 peliä. Joillakin pari peliä, mutta kaikki pääsee heti peleille. Aika monta karsinnasta tuttua kaksikkoa mittaa toisiaan!

Perjantaina

ErVi-Tiikerit * Tämä on mielenkiintoinen! Karsinnoissa Tiikerit hieman niskan päällä kokonaisuus huomioon ottaen. Ervin puheet "puolivaloilla" pelaamisesta pistetään punnitukseen heti ensimmäisessä pelissä. Saas nähdä.

Lauantaina

Merikoski - Welhot * karsinnoissa Merikoskelle kaksi tiukkaa voittoa. Tuleeko kolmas?

Oilers - SCU Steelers * karsinnoista tuttu tämäkin. Jatkaako SCU Steelers puhdasta putkeaan. Kahdessa pelissä päästi vain kolme maalia Oilersilta. Onko seinä liian iso kiivettäväksi?

Nibacos - Nokia * Ensimmäinen karsintasarjojen välinen taistelu. Nähdäänkö miten eri lohkojen joukkueet asettuu voimasuhteissa?

TPS - Classic * Karsinnoissa kaksi peliä meni tiukasti TPS:lle. Kolmannella selätysote salibandysuuruudesta?

SBS Masku - LASB * Toinen karsintasarjojen välinen taistelu. Molemmilla karsintojen alkupuolella yksi "ohipeli" mutta tasaista suorittamista sarjan loppuun asti. Molemmat taistelee näkemykseni mukaan playoff-paikoista tosissaan joten jokainen näiden välinen peli on tärkeä!

Sunnuntaina

Merikoski - Nokia * Hyvä karsintalohkojen mittari tämäkin! Nokialla tuntuu olevan leveämpi materiaali ja se tuntuu vahvalta edulta kun lähdetään täyden peliajan peleihin.

Nibacos - Welhot * Näistä kahdesta Welhot paransi karsintojen loppua kohti, Nibacos koki sen sijaan muutaman pettymyksen. Jatkuuko trendi?

Kaikenkaikkiaan kiva päästä peleille!


KYSYMYS!

Onko tietoa ketkä striimaa jokaisen pelinsä? Tai edes kotipelinsä? Linkkejä voisi jakaa vaikka kootusti.
 
Viestejä
32
toimiiko kellään muulla mestareiden cupin pelit? joojoo niistä on kyllä kauan aikaa, mutta toimiiko kellään joka on ostanut liput. minulla on se 10 euron lippu jolla näkee kaikki pelit mutta pelit eivät aukea tai tulee osta liput kohta jota painaessa täräyttää erroria
 
Viestejä
204
toimiiko kellään muulla mestareiden cupin pelit? joojoo niistä on kyllä kauan aikaa, mutta toimiiko kellään joka on ostanut liput. minulla on se 10 euron lippu jolla näkee kaikki pelit mutta pelit eivät aukea tai tulee osta liput kohta jota painaessa täräyttää erroria
Kirjaudu ulos ja takaisin sisään. On auttanut ainakin mulla, noissa maksullisissa peleissä.
 
Viestejä
32
Merikoski 3 - 11 Welhot
5 min jäljellä

Kuopiolaisia ei paljoa ole ns. bussijalat vaivanneet
en edes tiedä mitä sanoa. heikkoa peliä merikoskelta oikeastaan koko pelin. ainut hyvä boomi oli huonon 1 erän 5-0 jälkeen 2 erän alku kun merikoski kavensi 3-5 toivoa nostaen voitosta. no, loppu onkin historiaa. 3-12. Welhot kyllä viimeisteli säälittää aivan joka paikasta ja pelasi hyvää peliä kokoajan. Merikosken pelistä myös paistoi minun silmissä ehkä liiallinen jännitys ensimmäisestä sm-sarjapelistä, joka pelattiin vielä kotona joten paineet saattoivat olla liikaa. Onnea ja tsemiä jokaiselle sm-joukkueelle seuraaviin peleihin!
 
Viestejä
4
Alkaa minun mielestäni sarjataulukko näytämään oikealta, kärjessä tuleva SM voittaja Welhot ja pistepörssi alkaa myös jo hahmottua, kärjessä Woitto Kemppinen ansaitusti.
 
Viestejä
40
Ensimmäinen kierros pelattuna.
Welhot ja TPS varmaa tekemistä. Varsinkin TPS painoi leveällä rintamalla palloa maaliin....mestaruus juna pistetty liikkeelle Turun suunnalla.
Yllätyksenä Krp:n ja Oilerssin tappiot. Varmaasti tulevat parantamaan.
TPS:n farmijoukkueen Maskun tie vaikuttaa kivikkoiselta. Lasb vei mennen tullen kalustetalon poikia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös