Pääkallo.fi

P17 1.Divisioona

Viestejä
17
Huom! Juniorikeskustelun säännöt.
Varoitus vastaanotettu. En lähtenyt kommentoimaan juniori-ikäisiä pelaajia kuten teki raumalainen yleisö. Kritiikkini ja halveksuntani osoitin ainoastaan yleisölle. Tuollainen käytös ei sovellu mihinkään urheilutapahtumaan, kaikkein viimeisimpänä junioritason tapahtumaan. Eli pidän siis kommentistani edelleen kiinni: Hävetkää raumalaiset. Anna kakkua.
 
Viestejä
15
Huom! Juniorikeskustelun säännöt.
Varoitus vastaanotettu. En lähtenyt kommentoimaan juniori-ikäisiä pelaajia kuten teki raumalainen yleisö. Kritiikkini ja halveksuntani osoitin ainoastaan yleisölle. Tuollainen käytös ei sovellu mihinkään urheilutapahtumaan, kaikkein viimeisimpänä junioritason tapahtumaan. Eli pidän siis kommentistani edelleen kiinni: Hävetkää raumalaiset. Anna kakkua.
Sama täällä, mietin vain onko Ylläpidossa SALBAn kannattajia?
No, Iso miinus seuralle ja aikuisille katsojille, ala-ikäiset tässäkin kärsii.
 
Viestejä
163
Huom! Juniorikeskustelun säännöt.
Hyvä vaan että jossain paikkakunnalla on tunnetta mukana. Hävyttömyyksien huuteliat nolaa ainoastaa itsensä ja antaa ikuisen - tai ainakin pitkäaikaisen leiman omalle seuralle tai ainakin kyseiselle salban p17 joukkueelle. Jos seuran sisällä tai edes joukkuetasolla ei puututa kyseiseen toimintaan antaa seKIN leiman seuralle "että siellä muuten on ihan pelle porukkaa katsomassa". Mutta niin kuin ennenkin olen puhunut mielestäni huutelu kuuluu urheiluun - MYÖS JUNIORIURHEILUUN. Toki kontekstissa ja juttujen suodattamisessa on iso ero mitä voi huuutaa ammattilaispelaajille vs p17 divaria pelailevalle pojalle. Oikeasti laadukasta pelaajaa ei huutelu paljoa hetkauta ja se lisää kipinää otteluihin jota välillä tuntuu puuttuvan junioriotteluissa. Tunteet kuumenee ja yleisö yllyttää - mikä sen herkullisempaa penkkiurheilijalle. Jos lajia halutaan kasvattaa kyllä huutelu ja psyykkaaminen pitää sallia - myös junioriotteluissa. Mutta tarkkana pitää olla että rasistisia huutoja TAI henkilökohtaiseen ulkonäköön tai elämään ei kosketa. Sen jälkeen kannattajilla ja myös vastustajan pelaajilla on vapaat kädet mielestäni psyykata vaikka kuinka ja paljon mikäli sen kokee oman joukkueen voittoa edistävän. Siinä vasta se hyvä pelaaja erottuu supertähdestä.
 
Viestejä
184
En tiedä muista, mutta ilahduttavaa on ollut nähdä O2:n päässeen takaisin voittojen makuun eli nykyinen sarjataso vaikuttaa ihan oikealta. Tänään ilmeisesti aika selvä voitto.
 
Viestejä
33
Tunteet kuumenee ja yleisö yllyttää - mikä sen herkullisempaa penkkiurheilijalle. Jos lajia halutaan kasvattaa kyllä huutelu ja psyykkaaminen pitää sallia - myös junioriotteluissa. Mutta tarkkana pitää olla että rasistisia huutoja TAI henkilökohtaiseen ulkonäköön tai elämään ei kosketa. Sen jälkeen kannattajilla ja myös vastustajan pelaajilla on vapaat kädet mielestäni psyykata vaikka kuinka ja paljon mikäli sen kokee oman joukkueen voittoa edistävän. Siinä vasta se hyvä pelaaja erottuu supertähdestä.
Aika hyvin ilmaistu, toki tämä matsi jäi nyt kyllä katsomatta mutta yleisesti. Mikä sen makeampaa juniorillekaan kun porisevassa kattilassa pistää yleisö hiljaiseksi tai vastaavasti räjäyttää katto 10 senttiä ylemmäs. Sellaisella suorituksella jaksaa taas pitkän kesän vetää lenkkaria jalkaan. Mieleen tulee muistaakseni juuri tämän ikäluokan Happeen kevään kotipelejä jossa halli suorastaan notkahteli yleisön eläessä mukana.

Mutta toiseen asiaan; menin katselemaan P17D kalenteria ja sekös oli nyt kausi tässä, yksi matsi jäljellä? Muistaako vanha väärin vai eikö nyt yleensä ole vähintään maaliskuun loppuun asti pelattu?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
596
@Frank ja @Rillit huurussa huilaavat kaksi viikkoa foorumilta. @maitohappo saa varoituksen.

Nämä keskustelut eivät kuulu julkiselle foorumille, eivät mistään seurasta. Tällä tasolla tällaisista aiheista kirjoittajat ovat poikkeuksetta jonkun osallisen seuran kannattajia tai pelaajia. Se ei johda koskaan mihinkään positiiviseen, ja päinvastoin useasti siihen, että nimettyjä tai tunnistettavia henkilöitä - usein vieläpä alaikäisiä - solvataan ja mahdollisesti heidän kunniaansa loukataan.
 
Viestejä
24
Eipä tuon puhtaampaa takakarvausta voi tehdä, kuin SPV:n pelaaja teki, tapahtuma alkaa videolla ajassa 1:58:30. Vaihtopenkillä ja katsomossa kuppi nurin. Näkisipä nämä huudelleet sankarit tämän videon ja tekisivät niitä analyysejä uudestaan.
 
Viestejä
8,112
Kumpikin maalivahti pelasi Keravalla hyvän pelin. Blackbirdsistä jotenkin huokui tahto voittaa peli, Oilers meni puolivaloilla pitkiä pätkiä. Erikoistilanteet Oilersilla oli todella hyviä, poislukien toki rankkarikisa, jossa osa yrityksistä oli aika ponnettomia ja osassa kävi vähän huono tuurikin. Viihdyttävä peli, jossa sanoisin, että henki otti voiton materiasta. Onnittelut Blackbirdsille!

Todettakoon vielä henkilökohtaisena knoppitietona sellainen, että ensimmäistä kertaa koskaan näin kenttäpelaajana jonkun Kilposen, Topias pelasi hyvän pelin puolustajana. Maalivahdin olen nähnyt ennenkin, muistaakseni Kalle pelasi Kooveella B-junnuissa muutama kausi sitten.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8,112
Minä ymmärsin, että PSS saa ensin päättää, pelataanko Porvoossa vai ei. Jos ei, niin sitten 02 sanoo pelataanko Jyväskylässä vai ei.

En mene takuuseen tästä tiedostani, mutta näin minä ymmärsin asian.
 
Viestejä
6
Vklp veikkaukseni:

O2 vs oilers: o2 jyrää hyvällä fiiliksellänsä 8-4

Pss vs bbu: bbu yllättää ja etenee finaaliin maalein 4-3

Finaali o2-bbu: tähän päättynee bbu liito ja o2 vie 5-3

Pronssi pss-oilers: oilerssilta puuttunee into tässä ja pss vie siististi 5-1.

Jännityksellä itse lähden seuraamaan viikonloppua bbu ehdoton musta hevonen heillä ollut kova taistelutahto joten nostin heidät korkeahkollekkin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös