Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 2023-24

Viestejä
4
Mitä itse striimistä kattelin eilisen lasbin peliä. Ilo katsoa terävää salibandya ja näin nuorien poikien toimesta. Harmivaan kun tps ei tässä ikäluokassa näin hyvin pärjää. Olisi niin ihana katsoa nuorukaisia espoonpoikia lähempää ja oppia heidän yhteinäisen joukkuehengen salat.
 
Viestejä
7
Tänään uskon että lahden kohtaavat espoolaisen pirun ja pisteet jäävät espooseen. Kuitenki lahden pojilla joukkue on tunnettu todellakin hyvistä peleistä ja hurjasta megafoonimiehestä.
Eipä jäänyt ei. Kummaltakin joukkueelta nähtiin hyvää ja huonoa pelaamista. Rankkarit olivat pääosin säälittäviä.
 
Viestejä
77
Ylempi jatkosarja menee paljon mielenkiintoisemmaksi kuin olin kuvitellut. Ennakkoon heikommat joukkueet ottavat pisteitä hyvään tahtiin ja piste-erot ovat hyvin pieniä. Jokainen piste on oikeasti merkityksellinen kaikille joukkueille tällä hetkellä.
 
Viestejä
37
Ervin parista pelaajasta voisi saada huomattavasti enemmän irti, kun saataisiin oikealle pelipaikalle. Jokin siellä tökkii ikävästi.
 
Viestejä
7
Hienosti pelasivat ofbc erviä vastaan kaataen heidät 11-7. Todella paljon menee pelien tulokset ristiin tässä sarjassa, joka on kyllä myös viohdyttävää. Itselleni tuli yllätyksenä steelerssin voitto clasusta.
 
Viestejä
1
Mites eilinen Steelers - Classic ottelu, Steelers johti ottelua 4-0 Ekassa erässä ja classic ottaa kiinni 4-3 mutta tasoihin ei pääse. Steelerssin maalinvartijalla 18 torjuntaa ja 2 syöttöpisteitä. Iso parannus bbu pelistä.
 
Viestejä
16
Ofbc johtaa mustarastaita 3-0, kannattaa laittaa striimit tulille!
Tärkeä muistutus, salibandyssä pelataan 3 erää. Ensimmäisessä erässä 3-0 asema ei kerro sitten ei yhtään mitään! Upea nousu blackbirdsin joukkueelta, vaikka peli loppupuolella meni ehkä hieman jopa ”pelleilyksi”. Tänään muitakin hyviä ja tiukkoja pelejä tulossa. Jatketaan tästä.
 
Viestejä
26
nyt kyllä näyttää siltä että alemmassa taitaa 1 olla selvä mutta loppu taulukko todella tasaista uskon wirmon nousevan welhojen ohi. Ylempi sm todella tasaista ja hienoja pelejä!
 
Viestejä
77
Laittapaaka veikkauksia mitä luulette sijoitusten olevan runkosarjan päätyttyä ylemmässä ja alemmassa.
Ylempi jatkosarja:

1. Classic
2. EräViikingit
3. Steelers
4. Blackbirds
5. Indians
6. LASB
7. OLS
8. OFBC

Alempi jatkosarja:

1. SaiPa
2. Sudet
3. VarTa/Welhot
4. SBS Wirmo
5. Nystars
6. Josba/Leba
7. SPV
8. Pelicans
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös