Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

Viestejä
51
Näin ennen sunnuntain pelejä mitä mietteitä A lohkon joukkueista? Krp paistoi iloisesti silmään jotenkin raikkaalla tekemisellä. Ilves taasen aika laadukkaalla rosterilla operoinnista joka pelissä. Ols tuttua laatua tekemisessä ja varmaan vahvoilla kevään peleissä. Tottakai ehkä isoin yllättäjä Ofbc. Nousija joukkue piti tiukoilla kärkijengejä ryöstäjen pisteitäkin ja nöyryyttäen jopa sm hopeamitallistia olssia toisessa kohtaamisessa. Selvästi ei tullut väärään sarjaan pelaamaan.
 
Viestejä
12
A-lohkossa on ollut kyllä hienoja pelejä. Mukavia yllätysvoittojakin on nähty. LebaJosban olisin mielelläni nähnyt myös jatkossa, mutta tällä kertaa kävi näin. Lopulta kuitenkin oikeat jengit jatkosarjaan.

Ilveksellä, Happeella ja Olsilla vahva rosteri, mutta kuten tänäänkin nähtiin - mitään ei voiteta paperilla. Krp voi iloisesti yllättää ja varmasti pystyvät haastamaan jokaisen jatkosarjan joukkueen. Mielestäni Näädillä on myös tasaisin maalivahtikaksikko.

Mielenkiinnolla jään odottamaan loppukauden pelejä.
 
Viestejä
25
Huonollakin pelillä voi voittaa. Nokia laittoi harvoista paikoistaan, kun Happeen pyöritys vetoineen jäi pakkeihin ja viimeistään moken patjoihin. Torjunnat 38-6, päästetyt maalit 6-5, yksi tyhjiin.
Totta, että huonollakin pelillä voi voittaa, mutta tuossa matsissa ei tainnut olla kyse siitä. Väijjyin peliä pikkuisen tubesta ja näytti kyllä KrP:n kypsältä taktiikalta. Tiivis puolustus ja bloggipeli keskellä, ei varsinaista hätää, vaikka joutuivatkin tekemään kovasti duunia ja hirvi pyöritti palloa ulkokehällä vauhdikkaasti. Vedot lähtivät alueelta, josta hyvä veska ne kyllä ottaa. Hirvikiima otti vallan ja vastureille aukesi usein yv hyökkäysmahdollisuuksia, kun puolustusvelvoite tuppasi unohtumaan tuossa kiihkon tilassa.

Itsekkin olisin nähnyt mieluusti Leban ylemmässä jatkossa, mutta kyllä nämä taisivat mennä molemmissa lohkoissa ihan oikein. OFBC yllätti iloisesti. Tällä ikäluokalla salibandy on vahvoissa kantimissa Oulun ja Pirkanmaan suunnalla.
 
Viestejä
98
Pientä analyysiä molemmista lohkoista. Alkuun tuli seurattua A lohkoa enemmän, mutta nyt muutamat viimeviikot B lohko ollut seurannassa

A lohko

1. OLS

Aika vakuuttava alkukausi. Loppu sarjaan alkoi tulla jo hieman tappioitakin, mutta se ei pilaa iso kuvaa, joka on että OLS tulee pelaamaan mestruudesta tällä(kin) kaudella.

2. Ilves
Tampereen kakkosseura oli yhtä vakuuttava kuin se niin sanottu ”ykkönenkin” (Classic). Tulee taistelemaan ylläolevan tavoin mestaruudesta.

3. Krp
Hyvin haastoi isompia joukkueita ja pisteitäkin kertyi kivasti. Ehkä hieman liikaa muutaman pelaajan varassa. Tämä saattaa koitua keväällä kohtaloksi.

4. Happee
Pienehkö mestaruusdarra? Meinasi mennä ylemmän jatkosarjan paikka tiukaksi. Uskoisin silti, että keväällä kun tosipelit alkaa on mukana kärkikahinoissa.

5. Leba/Josba
Olisin toivonut pääsyä ylempään sarjaan. Alemmassa tulee olemaan aivan kärkeä ja tulee haastamaan jonkun todenteolla pleijjaripaikasta.

6. OFBC
Säälipaikan kautta SM-sarjaan. No ei todellakaan näyttänyt siltä! Raikasta tekemistä ja kruununa murskavoitto isoveljestä. Tulee olemaan alemmassa korkealla.

7. Welhot
Hieman mitään sanomaton joukkue. Haastoi hyvin ajoittain, mutta jotain puuttuu. Uskon hoitavan karsinnat.

8. O2
Niin kuin todettu jo aikaisemmin VÄÄRÄSSÄ SARJASSA.

B Lohko

1. Classic

Hyökkäyspäähän erittäin raikasta. Puolustuspeliä parannettu. Tulee olemaan korkealla.

2. Karhut
Ehkä isoin yllättäjä koko sarjassa. Nopeaa ja yksinkertaista peliä. Kapea rosteri voi koitua kohtaloksi.

3. Ervi
Hieman haparointia, mutta myös murskavoittoja. Yhteispeli alkoi löytyä jo pikkuhiljaa. Mitä pidemmälle kausi etenee alkaa peli kulkea entisestään.

4. Indians
Alkukierroksella lähes voittamaton, jälkimäiselle ja yskähteli. Peli tai ainakin tulokset laskujohteisia. Jos sama jatkuu ylemmässä voi tulla ikävä kevät.

5. Vantaa
Ensimmäiseltä kierrokselta ei pistettäkään, toiselta 14. Peli siis parani huimasti. Tutut ratkaisijat asialla. Jostain syystä silti tuntuu että Vantaa ei jaksa pärjätä alemmassa.

6. Wirmo
Tivoli oli ehkä isoin pettymys syyskaudella. Pelistä puuttui tietty raikkaus ja peli oli ailahtelevaa. Parantaa kevääseen ja on kärjessä alemmassa.

7. Oilers
Kaksijakoiset fiilikset. Ottaen joukkueen lähtökohdat huomioon pärjäsi jopa ehkä oletettua paremmin. Silti jotakin vielä puuttuu. Luulen että alemmassa jos saa muutaman voiton ensin alle on sen jälkeen vaikea voitettava.

8. TPS
Heikko tekemistä. En yllättyisi vaikka tippuisi divariin.
 
Viestejä
78
Ens viikonlopun tasonmittauksen kautta tulee SM-sarjaan joukkueiden muutoksia, mutta kuinka paljon? Pelejä netistä aktiivisesti seuranneena voisin arvioida että todella mielenkiintoinen viikonloppu tulossa. Taitaa tosin viikonlopun pelaajamateriaali ja päivän kunto taas olla pääroolissa sekä aina tarvitaan toki hieman tuuriakin!
 
Viestejä
25
Ens viikonlopun tasonmittauksen kautta tulee SM-sarjaan joukkueiden muutoksia, mutta kuinka paljon? Pelejä netistä aktiivisesti seuranneena voisin arvioida että todella mielenkiintoinen viikonloppu tulossa. Taitaa tosin viikonlopun pelaajamateriaali ja päivän kunto taas olla pääroolissa sekä aina tarvitaan toki hieman tuuriakin!
Mitkä ovat otteluparit tasonmittauksessa?
 
Viestejä
16
Vaikka oilersilla on ollut heikko kausi, ei ne divariin ole menossa. Oilers lähettää Lasbin tylyin lukemin takaisin divariin..

Siirtyyköhän Fosu tai Eräviikingit SM-sarjaan vaikka sinne pääsisivätkin. Fosuhan olisi alunperin päässyt mutta jäi itse pois ja Eräviikingeiltä on jo yksi joukkue sarjassa, jo ennen kauden alkua ilmoittivat että toinen pelaa SM ja toinen divari.
 
Viestejä
167
Eiköhän ne Ervi ja Fosu SM-alempaan mene, jos taso riittää karsintapeleissä.

Varmaan ihan hyvä valinta aloittaa dirrestä ja löytää oma taso.
Alemmasta SM voi vielä, vaikka ponnistaa mestariksi keväällä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös