Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

Viestejä
22
Tulosveikkauksia lauantain peleille
Classic-Wirmo 23-1
Indans-Tps 15-16 Rl voitto ja Jaurian Alvar ratkaisee törkeällä veivillä
Happee-Ols 1-10 Römpötin moottori ei kestä ihan täysin tänään ja Kivilompolompolompolo pyörittää Happeen kultajoukkuetta täysin koko pelin
Ervi-Ilves 1-12 Ei selitettävää
 
Viestejä
22
Tänään kyllä luvassa Indians-TPS, jos nyt ei ole luvassa sitä kuuluisaa erotiikkaa kentälle niin ei missään! Oma veikkaus on että ottelu ratkeaa vasta viimeisillä minuuteilla. Jos tänään ei lähde pikku housut vaihtoon ottelua seuraavilta niin ihme on!
Älä muuta sano. Veikkaan että monia pikkareita lentelee kentälle pelin aikana!
 
Viestejä
32
ei riitä hyvärisellä enää. taitoa on löytynyt mutta puskee kyllä kokoajan tyhmästi keskustaan ja menettää palloa jatkuvalla syötöllä. classic ylikävelee
 
Viestejä
162
ei riitä hyvärisellä enää. taitoa on löytynyt mutta puskee kyllä kokoajan tyhmästi keskustaan ja menettää palloa jatkuvalla syötöllä. classic ylikävelee
niin no ekan erän +/- oli kaverilla -1 et ei nyt voi sanoa et ei riitä. Oli kuitenkin toisessa wirmon maalissa kentällä. Toki noita menetyksiä tulee kyllä aika paljon, mutta hyvä vaan että itseluottamusta löytyy. Toisaalta näissä peleissä olisi kypsää pystyä pelaamaan jo omille palloa ja rauhoittamaan, eikä aina lähteä päättömästi ylöspäin. Clasun kaksi maalia meni kuitenkin herra hyvärisen piikkiin. Mutta wirmon parhaimpia pelaajia tässä joukkueessa sitä ei voi kiistää. Se kylläkin kertoo wirmon tasosta tällä hetkellä paljon... Ei löydy jatkumoita peleille ja yksilöt eivät edes tiedä mitä sana jatkumo tai pallon kanssa vaihtaminen tarkoittaa. Hieno kuitenkin nähdä että tänne blakböksiin on löytänyt näin monta wirmon kannattajaa. En tiedä välittyykö striimistä, mutta todella hyvä tunnelma on tällä hetkellä tampereella. Siitä kiitos wirmon faneille.
 
Viestejä
15
Minun veikkaukseni:
Jäätelöpuikot menevät 2-0 jatkoon maalaiskarusellia vastaan tai suuri yllätys on tapahtunut.
Inkkarit jättää kaikkein kauneimmat turkulaiset nuolemaan näppejään. Todella mielenkiintoista nähdä, miten jokainen veikkaaja jättää Indiansin puolivälieriin, vaikka alkusarjassa voitot espoolaisille 2-0 ja ylemmässä joukkue tehnyt tuhoa laajuudesta huolimatta.
Ilves menee jatkoon Suomen surkeimman fuusioseuran surkeimmasta fuusiojoukkueesta 2-1. Väittäkää vaan vihaajaksi, sitä ylpeänä olen.
Hirvet - Luistinseura combo on hieman monimutkaisempi. Hirven satunnaiset erektio-ongelmat voivat käydä kohtaloksi, jos oululaiset saavat täyden kokoonpanon, ja jyskylä jää ilman liigatähtiä. Sanotaan OLSille 2-1.
Eli välieränelikko olisi siis Classic, Indians, Ilves ja OLS. Miten välieräparit muodostuu?
Karvas tappio ilvekselle. Kissankusi löyhkää vieläkin Mosalla!
 
Viestejä
347
Päivä ei suuria yllätyksiä tuonut, johtoasemassa pelaaminen ei helppoa näissä peleissä ole, mutta ennakkoon veikatut hevoset pitivät johdon maalikameran tarkistuksessa.

Classicilla oli ainoana ennakkoon voittajaksi veikattuna vaikea päivä, ellei muutosta tule, huomenna Wirmo lyö sarjan tasoihin, tahdolla mennään vaikka kolmen pelaajan läpi. Jos Classic saa nollattua tämän pelin ja palaa perusasioiden äärelle, huomenna on sarja ohi.

Indians otti alussa niskalenkin ja oli vahvempi, mutta ei kuitenkaan niin dominoiva etteikö huomenna makeistehtaalla TPSillä olisi täydet mahdollisuudet tasoittaa sarjaa. Toki Indians oli alussa niin tehokas paikoissaan että se saattoi vääristää kolmannen erän pelaamista.

Happeen veto ottaa OLS vastaan näytti alusta asti tuhoon tuomitulta idealta, kotiyleisön kannustus piti hirvirytkettä yllä, mutta ei riittävästi, huomenna sarja on näillä esityksillä ohi, mutta yö kaiken muuttaa voi, etenkin jos joutsenlaulut jäävät kotihalliin ja keskitytään itse pelitapahtumaan.

Ervi oli kotonaan riittävästi parempi, teki maalit Ilveksen virheistä ja pelasi pahimman vetosektorin pois. Ilveksellä mukavuudenhalu on voittamista suurempaa eikä työhaalareita pakattu mukaan. Hallinta ja laukaukset Ilvekselle selvästi, mutta silti sarja katkennee huomenna.
 
Viestejä
58
Classic tänään vaikeuksien kautta voittoon ja uskon menevän 2-0 jatkoon.

Indians huomattavasti parempi vaikka lopussa pieni notkahdus, Inkkarit kahdessa jatkoon.

Erviltä vahva vääntö ja hieno voitto, Ilves ei kuitenkaan näin helpolla taivu ja voittavat seuraavan, Ervi mosalla 2-1 sarjavoittoon.

Hirvilauma 9 omiin ja puolustus vuotaa, pallolla kuitenkin olivat ajoittain vahvoja ja uskon sarjan etenevän game kolmoseen Palokkaan ja sen pelin happee vie hieman selvemmillä lukemilla ja 2-1 jatkoon
 
Viestejä
52
Joutsenlauluja Palokasta, iltaa. Kyllä antoivat taas tuomarit pelata sikaa ja lujaa. Kommentti oli vain, että linja oli molemmille sama. Kiinnipitäminen on kiinnipitäminen, miten tahansa sen tulkitsee. Ja kovaa sai ruhjoa vastustajaa. Missähän joutsenparvessa sitä on peliä katsottu? Ja joo, 9 omiin, Classic päästi 8 omiin, mutta saa silti luottoa, oi tätä foorumia!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös