Pääkallo.fi

P18 1. Divisioona 2021-2022

Viestejä
63
Koovee kyllä yllätti aloittamalla kautensa näin heikosti. Varmaan kaikki täälläkin veikkasivat jengin vähintään top kasiin. Taitaa muutenkin olla jengissä vain about 2 kenttää pelaajia, joten materiaali aika kapea. Toki kausi vielä alussa ja mikä tahansa jengi voi alkaa syttymään tai päinvastoin rypemään pohjasakissa.
Mansen seuratilanne on hieman erikoinen. Clasussa on tämän ikäluokan poikia vaikka viiteen ketjuun. Siellä osa pojista pääsee vähän heikosti peleille, mutta saa toki treenata kovassa porukassa. Kooveessa mennään reilun kahden kentän rosterilla, jotka luonnollisestit pelaa isot minuutit kaikissa peleissä. Joitain vuosia sitten oli Kooveeseenkin imua naapurikuntien seuroista. Nyt ei imua ole ollut. Tämän vuoden menestykseen on vielä vaikuttanut joukkueen oleminen varsin 05-painotteinen. Tämän vaikutuksen uskon pienenevän kauden edetessä.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Viestejä
24
Kierroksen pelit taas pelattu ja mielenkiintoisia tuloksia. Tiikereiden peli ei näytä kulkevan, ilmeisesti Erviä vastaan puuttui parhaimmistoa, mutta en olisi tuollaista tulosta odottanut, tiedä sitten oliko Ervi vain hyvä vahvistusten kera. Perjantain tulos Ervilla ilman 04-ukkoja ErVi-valkoisesta ei taaskaan vakuuttanut. Pirkoille tuplahäviö viikonlopulta, joten sarjataulukko senkun vain kiristyy. Steelersiltä tasaista sekä hyvää suorittamista ja Starskin noussut ihmisten ilmoille sarjataulukossa.

Mukavaa on, että joukkueet ovat tänä vuonna näinkin tasaiset, sijat 10-5 vain 3 pisteen erolla toisistaan. En usko, että mikään joukkue tänä vuonna karkaa pisteissä kauas toisista. Saadaan hyvä ja tiukka sarjakamppailu koko kaudelle ja odottamattomia tuloksia, kuten tänäkin viikonloppuna sarjakärki kaatui kahdesti.
 
Viestejä
59
Jep. Oli hyvät pelit. Tasaisuus oli ennustettavissa, joskin itse tulosveikkaukset kosahtivat itsellä iloisesti. Erityisen hienoa on, että jengit pelaavat noin paljon ristiiin. Edellisen pelin tuloksesta ei voi päätellä seuraavan pelin tulosta.

Esim. Kooveen ja M-Teamin voitot etukäteen kovemmista vastustajista kertoo paljon sarjasta. Samaa mieltä siitä, ettei kukaan taida karata selvään johtoon vaan tilanne elää joka kierroksella.
 
Inkkareilla taisi viime viikonlopulta puuttua kaikki 04-pelaajat, eli jopa 4. Viime viikonlopulla pelillä olleista näemmä lähes puolet 06-ikäisiä, suhteellisen kapea rosteri Espoossa!
 
Viestejä
129
Inkkareilla taisi viime viikonlopulta puuttua kaikki 04-pelaajat, eli jopa 4. Viime viikonlopulla pelillä olleista näemmä lähes puolet 06-ikäisiä, suhteellisen kapea rosteri Espoossa!
Hienosti ja pitkäjänteisesti on seura tehnyt töitä että tähän pisteeseen päästään. Joka vuosi ikäluokista lähtee pelaajia eikä uusia hae tilalle,ei yllätä kun tietää miten siellä asioita hoidetaan
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös