Pääkallo.fi

P18 SM-sarja 2021-2022

Viestejä
669
Joo, katoin lohkot väärin. Taitaa steelers jäädä divariin tällä kertaa.
Et oikeastaan katsonut väärin. Steelersin varmaan oletettiin hoitavan kakkossijan lohkossaan, vaikka ykkössija karkasi Karhuille. Steelers olisi lohkokakkosena ollut samassa jatkolohkoparissa Indiansin kanssa. Kolmosena välttää Inkkarit varmasti.
 
Viestejä
186
Josba ja Nibacos molemmat itselle ylläreitä, se on Wirmolla ja Tepsillä kohtuullinen matka tiedossa Joensuuhun tai missä pelaavatkin kotipelinsä... ja kun noita Wirmon puimuriviestejä on lukenut niin varmaan kannattaa jo laittaa traktorit ja puimurit tulille ja lähteä matkalle... ja tietysti myös toisinpäin
 
Viestejä
5,628
Minusta nämä karsinnat ovat aina vähän lottoa kun niin pienessä ajassa ratkotaan niin isoja asioita. Yksi yksittäinen suonenvetopäivä joukkueelle ja vastustajilla pientä pupeltamista ja tuomarit viheltelee vähän heikomman päivän, niin siellä on äkkiä SM-sarjassa joku joukkue, joka sinne ei kuuluisi.

En väitä, ettei Josba kuulu SM-sarjaan. Väitän, että Josban tulee todistaa, ettei se ole sarjassa mikään heittopussi. Jos onnistuu olemaan edes toiseksi viimeinen ja monessa pelissä pelaamaan ihan oikeasti voitosta, niin puheet siitä, ettei Josba kuulu SM-sarjaan, voidaan unohtaa. Jos taas tulos on se, että pelissä kuin pelissä tulee murskalukemin turpaan, niin minusta väite siitä, ettei Josba kuulu SM-sarjaan, on ihan perusteltu.

Mutta annetaan joukkueiden näyttää mihin pystyvät pidemmällä aikajaksolla.

edit. Korostetaan nyt vielä, että sama pätee tietysti kaikkiin muihinkin SM-sarjaan selvinneisiin joukkueisiin, ei pelkästään Josbaan. Kyllä siellä ihan yhtälailla TPS, Oilers ja Nibacoskin joutuvat näyttämään, että ihan oikealla tasolla sitä ollaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
306
Summataas tähän ensimmäisen karsintaviikon tulokset:

Suoraan SM-sarjaan menivät SBS Wirmo/masku, Karhut, Happee, TPS, Josba, ErVi, Oilers, OLS, Nibacos.

Seuraavalla viikolla nyt 2. Ja 3. sijoittuneet joukkueet pelaavat lohkopareina siten, että lohkon voittaja pelaa toisen lohkoparin lohkon voittajaa vastaan. Tästä voittaja SM-sarjaan.

Jatkokarsinnan lohkot/lohkoparit ilmeisesti seuraavat (toki wildcard jengi(t?) sekottaa):

Indians
Blackbirds
KooVee
-
Papas
SB Vaasa
Tiikerit

----------------------------------

Pirkat
Stars
Hawks/VSS
-
LaSB
ErVi akatemia
O2-jkl

--------------------------

SPV
Classic
M-team
-
PSS
Steelers
Nokian KRP

Saipa sijoitetaan johonkin lohkoon todennäköisesti.

Mitäs mietteitä herää jatkokarsinnan suhteen??
Jatkoon bbu, lasb ja pss. TRE ei mahdu tänä vuonna sarjaan...
 
Viestejä
88
Melkoisia rökäletappioita oli tuloksissa... onko tullut virhearviointi vai onko osa alunperinkin hakenut vain divaripaikkaa, jos näin on niin pitäisikö karsintajärjestelmää muokata? Toki pääasia että päästiin pelaamaan ja tosi hienoa että 1. Vaihe saatiin läpi vain 1. Karanteenijoukkueella! Ps. Kuroselle Tiedoksi ettei taida Steelers Inkkareita syrjäyttää Classicin lohkosta...
Eikös tämä muutenkin ollut nyt viimeinen vuosi tällä karsinta järjestelmällä.
 
Viestejä
306
Kun katsoo maantieteellisesti niin on kyllä jokasella pitkiä reissupelejä. Josbaa kyllä käy reissujen suhteen vähän jopa sääliksi... tulee olemaan kallis kausi jos vedetään tuplapelejä hotelleilla....
 
Viestejä
5,628
Kun katsoo maantieteellisesti niin on kyllä jokasella pitkiä reissupelejä. Josbaa kyllä käy reissujen suhteen vähän jopa sääliksi... tulee olemaan kallis kausi jos vedetään tuplapelejä hotelleilla....
Toisaalta sellaista sen pitää SM-sarjassa ollakin, että siellä on joka puolelta niitä joukkueita. Itseäni vähän ärsyttääkin ne sarjat, jossa joukkueet on Helsingistä, Espoosta, Helsingistä, Tampereelta, Espoosta, Turusta ja joko sanoin Helsingistä?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
186
Niinhän se taisi olla,en vain muista/löytänyt miten se muuttuu näissä vanhempien sarjoissa...
Lakimies ei ymmärtänyt tuota Wirmo kevennystä... mutta tosiasia on että kauas on pitkä matka kaikilla!
 
Viestejä
85
Muuten ihan odotettuja joukkueita paitsi Josba. Mielestäni josba ei ansaitse sm paikkaa ollenkaan
Jokainen tänä viikonloppuna sarjapaikkansa varmistanut on sen ansainnut. Jokaisella on varmasti sanottavaa karsintamallista, mutta parempaakaan ei tällä hetkellä ole.
Täten onnittelut kaikille, jotka ovat sarjapaikkansa jo lunastaneet ja lopuille tsemppiä ensi viikonlopun peleihin.
Mitä tuli pelejä katsottua tänä viikonloppuna, niin voi todeta, että suomalainen salibandy voi hyvin koronasta huolimatta. Hyviä pelejä ja huikeita suorituksia.
 
Viestejä
22
No nyt on sitte saatu hienosti ensimmäinen vaihe taputeltu ja ei tänäkään vuonna mennyt täysin ilman yllätyksiä. Ajattelin tähän nyt laittaa omaa veikkausta toisen kierroksen peleistä.

Ensimmäisen lohko voi kääntyä aivan miten päin tahansa mutta uskon Indianssin hoitavan homman kotiin. Helpolla se ei kuitenkaan tule, koska Blackbirds varmasti tulee antamaan kovan vastuksen. Koovee pienoinen kysymysmerkki todella ailahtelevaa peliä mitä itse paria peliä katselin.

Toisessa lohkossa papas, joka pystyi yllättämään Steelersin ekalla kierroksella. Kuitenkin uskon lohkon voiton ratkeavan SB Vaasan ja Tiikereiden välillä. Molemmat melko tuntemattomia joukkueita itselle, joten heitän Tiikerit lohko ykkösiksi, mutta ei yllättäisi vaikka toisinkin kävisi.

Kolmas lohko Pirkat, Stars ja Hawks. Omissa papereissa ehkä selkein lohko. Stars voittoon Pirkat kakkonen ja Hawks jää nuolemaan näppejään.

Neljäs lohko LASB ja O2 vääntää lohkon ykkös paikasta. LASB ykköseksi ja O2 rannalle. Ervi akatemialla on pienet mahdollisuudet, mutta itse en usko sen tapahtuvan.

Viides lohko Spv, Classic ja M-Team. Classic:lle povattiin jo kultamitalia kaulaan, mutta Kokkolasta löytyi sille ainakin hidaste. Uskon, että lohko ratkeaa Classicin ja Spv välillä. Classic kovasta vastuksesta pystyy klaaraamaan lohko voiton.

Kuudes lohko PSS, Steelers ja KrP. KrP kovasta taistelusta huolimatta lohko jumboksi ja PSS hoitaa Steelersin ja menee Classicia vastaan.

Indians-Tiikerit
Kova peli varmasti, mutta Indians Sm-sarjaan Tiikereiden kovasta taistelusta huolimatta.

Stars-LASB
Todella mielenkiintoinen ottelu. Stars pystyi laittamaan Olsin tiukoille, mutta LASB kokoomuksella SM:ään tästä.

Classic-PSS
Classicin erittäin taitava porukka, joka pystyttiin yllättämään Nibacoksen kovalla ykköstykillä. PSS tulee varmasti myös pistämään Classicin tiukoille, mutta en usko silti Classicin tasoisen ryhmän hukkaavan SM paikkaa uudestaan näpiensä edestä ja näin Classic jatkaa SM-sarjaan.

Siinä oli nopeasti kirjoiteltu pieni ennakko veikkaus hienon salibandy viikonlopun kunniaksi. Toki villikortti joukkueet tulee sekoittamaan lohkoja, mutta uskon SM-sarjaan etenevän Indians, LASB ja Classic
 
Viestejä
14
Omalta osalta kiitokset Lempäälän Ideaparkissa pelanneelle joukkueille. Äärimmäisen kova lohko ja äärimmäisen kovat pelit, joista jokainen joukkue olisi voinut olla tänään jatkossa. Pelit pelattiin siististi, eikä pahempia loukkaantumisia onneksi sattunut.
Nibacokselle onnittelut vielä sarjapaikasta ja toivon, että näemme vielä tänä kautena pelien merkeissä. Samoin O2, jonka peliä on ainakin omasta mielestä aina mukava katsoa.
 
Viestejä
14
Omalta osalta kiitokset Lempäälän Ideaparkissa pelanneelle joukkueille. Äärimmäisen kova lohko ja äärimmäisen kovat pelit, joista jokainen joukkue olisi voinut olla tänään jatkossa. Pelit pelattiin siististi, eikä pahempia loukkaantumisia onneksi sattunut.
Nibacokselle onnittelut vielä sarjapaikasta ja toivon, että näemme vielä tänä kautena pelien merkeissä. Samoin O2, jonka peliä on ainakin omasta mielestä aina mukava katsoa.
Unohdin OFBC:n. Hyvää ja siistiä peliä myös heidän puolesta. 😅
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös