Pääkallo.fi

P18 SM-sarja 2021-2022

Viestejä
697
LASB ja/tai Salibandyliiton P18 SM-sarjavastaava Helanen, kuka teistä tämän pelin tämänpäiväisen toteutumisen takana onkin - hyi hävetkää!

Urheilullisiin periaatteisiin kuuluu reiluus - nyt se ei todellakaan toteudu. Karhut pelaa 7+1 rosterilla, niin kuin alta näkyy. Toivottavasti Karhut voittaa.

Sellaisen kysyisin, että pelattaisiinko aikuisten pääsarjapeli, jos toisella joukkueella on yli 50% pelaajista yleisvaarallisen tartuntataudin takia pois? Ja onko tällä kaudella jätetty siirtämättä pääsarjapelejä vastaavassa tilanteessa?

Edit: korjattu Karhujen rosteri 7+1 - toimihenkilöinä yhden pelaajan vanhemmat. Liekö heillä miten paljon kokemusta valmennuksesta?
 
Viimeksi muokattu:

yyz

Viestejä
544
Liiton kanta näihin pelien siirtoihin tai siirtämättä jättämisiin taitaa ainakin osittain pohjautua myös joukkueiden viralliseen sarjakokoonpanoon ilmoitettujen pelaajien määrään.

Karhujen tilannetta en tiedä, mutta jos esim johonkin joukkueeseen on ilmoitettu kuuluvaksi vaikka reilut kolmekymmentä pelaajaa (olkoonkin, että vain parisenkymmentä pelaa säännöllisesti juuri kyseisessä joukkueessa), niin silloin liitto voi hyvinkin katsoa, että pelaajia pitäisi olla reservissä tarpeeksi jotta peli voidaan pelata.
 
Viestejä
129
Käytännössähän, jos ei lähdetä leikkimään terveydellä, koronan saanut on PELAAVASTA rosterissa pois min. 14pv oireettomassa/lievässä tapauksessakin.

AInakin itselle vastaantulleet ohjeet on ollut: eristysaika(5pv)+2, että saa alkaa höntsäilee 70% tehoilla max.
+7pv niin saa alkaa ottaa ulos 100%
Monessakohan paikassa näin mennään.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
54
Karhuilla siis 7+1, ei valmentajia. Ja tietämättä voisi arvata, että noista kahdeksasta noin kahdeksan on ehtinyt altistumaan. Lasb tietysti haluaa pisteet, mutta eikö tuossa ole vaara että tauti jyllää seuraavaksi Lasbin läpi?

Peli siis käynnissä, mitään urheilullista tai terveydellistä syytä siihen ei ole.
 
Viestejä
609
Oisko vähintään kohtuullista että Lasbin toimihenkilöt vetäisivät kauden loput pelit hameet päällä.
Iliman muuta, jos heillä on ollut mahdollisuus tämän pelin pelaamiseen vaikuttaa. Jos liitto ei ole suostunut peliä siirtämään, niin sitten antaisin LASBin toimihenkilöille armahduksen. Siinä tapauksessa liiton sarjavastaava saisi esittää Karhuille julkisen anteeksipyynnön.
 
Viestejä
16
miksi te pääkallon nörtit kitisette joka asiasta . koittakaa etsiä elämäänne jotain muuta mielenkiintoa kuin pikkupoikien harrastamisesta kitiseminen Terveisin : joka joukkueen fani 👍🏻
 
Viestejä
8
Lehtitietojen mukaan eilen Karhut ilmoittaneet tilanteesta ja pyytänyt ottelu siirtoa. Liitto sanonut että lasbin pitää siirtoon suostua. Eli liitolle siirto sopi, mutta lasbille ei. Todella hieno osoitus urheilu hengestä lasbilta. Ottelun luovuttaminen maksaa 2500e ja siitä summasta vastustaja saa 1700e. Lisäksi pitää maksaa tuomari kulut ja muut... joten ymmärrän ettei Karhut luovuttanut. Eli näillä tiedoilla lasbille kiitos loistavasta urheiluhengestä juniori salibandyssä. Liitolle myös iso miinus, koska eivät ottaneet vastuuta.
 
Viestejä
14
Ihan ymmärrettävää että lahtelaiset pelin haluavat pelata, joukkueella kuitenki edelleen mahdollisuus päästä pudotuspeleihin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös