Pääkallo.fi

P18 SM-sarja 2021-2022

Viestejä
21
Jännittävä peli oli katsoa. Onnea OLS ja Wirmo/Masku!

Tuomareista: Peli ei ratkennut heihin. Katkerien huutelua.

Ei pääse -katsojalle: Kyllä pääsi, kuusi kertaa.
Peli ei ratkennut tuomareihin, mutta kyllähän ne meni molemmin puolin päin jotain. Tappoi tunnetta. Peli ratkesi kun OLS jaksoi jauhaa ja jatkoajalla Wirmolaisilta oli käytännössä jalat juostu jo alta. Kova joukkue, Palosteen Atte oo mikään turha jätkä.

Lopun yleisöryntäys vähän kyseenalainen, mutta pitää muistaa että kyseessä 17-18v kavereita niin ei etiketti ihan hallussa.

Akseli Pöyhtäri, pyyteetön pelaaja. Sarjan paras pelaaja. A pojilla käyttöä...?
 
Viestejä
4
Taistelumme SM-kullasta riitti tällä kaudella hopealle. Kultakin oli tarjolla. Teimme siipirikolla joukkueellamme sen mihin meillä tänään riitti. Kunnioitamme tulosta.

OLS oli sarjan paras joukkue. Onnittelut Ouluun SM-kullasta.

Komeita yleisömääriä kaikissa tiukan ja tasaisen finaalisarjan peleissä. Kiitokset kannustajille!

Ja pelaajistamme olen vaikean kauden jälkeen ylpeä. Isolla sydämellä mentiin. Hirveästi ei meihin uskottu, mutta niin vain pojat ovat kauden jälkeen hopeamitalit kaulassa.

Mikko Immonen
SBS Wirmo/SBS Masku
 
Viestejä
21
jukkisb hei
OLS teki kahden mitättömän jäähyn aikana maaleja jolloin peli niihin ratkesi. Kuvitelkaa vielä siihen päälle että joku jaksaa mollata kannustavaa fania:DD

No ei nyt mollata ketään, mutta raskasta kuunneltavaahan se oli :D , sama kuin yleisöryntäykseen äidit ja isät elää tunteella myös. Heidänkin aikaa on kulunut paljon lajin parissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös